• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Şeker ve tansiyon hastalari nasıl olur?

Istemesin biz birbirimizi sevdik ama bende onun bunun üzerine böle davranmasına anlam veremedim saygı duyması gerekmiomu
Böylesi saygıyı bir tek kendine duyulur sanır. Oğluna duymuyor asıl saygıyı, siz değil o düşünsün.

Böylesi saygıyı bir tek kendine duyulur sanır. Oğluna duymuyor asıl saygıyı, siz değil o düşünsün.
Demekki oğlunada gerçek bir annelik yapamıyor çocuk hep çocuk kalmioki dogdugu gün anlayamadimi bunu birgun evlenecegini yuva kurcagini o sevmedikleri gelinleri de bir anne adayı örnek olacakları yerde yaptiklarina bak o zaman evlilik diye birsey neden var doğa kanununda anlayamıyorum kendi kaynanasindanda sikayet ederdi bide bana anlatırdı bana daayni davraniyor

Demekki oğlunada gerçek bir annelik yapamıyor çocuk hep çocuk kalmioki dogdugu gün anlayamadimi bunu birgun evlenecegini yuva kurcagini o sevmedikleri gelinleri de bir anne adayı örnek olacakları yerde yaptiklarina bak o zaman evlilik diye birsey neden var doğa kanununda anlayamıyorum kendi kaynanasindanda sikayet ederdi bide bana anlatırdı bana daayni davraniyor
Çünkü dayanamaz anlıyor musunuz? Kendi çekmiş, siz kimsiniz rahat edesiniz? Dayanamaz sevilmenize, mutlu olmanıza, dayanamaz.

Kvniz yaptığı saygısızlıklar için şekerin tansiyonun arkasına sığınıyor.

Siz de bir gün ortada hiç bir şey yokken ağzınıza geleni söyleyin küfredin bağırın çağırın,sonra aniden sakinleşip “ay pardon tansiyonum şekerim var” deyip oturun.

Kvniz yaptığı saygısızlıklar için şekerin tansiyonun arkasına sığınıyor.

Siz de bir gün ortada hiç bir şey yokken ağzınıza geleni söyleyin küfredin bağırın çağırın,sonra aniden sakinleşip “ay pardon tansiyonum şekerim var” deyip oturun.
Ona inanmazlar. 🤣Yanındaki adam biliyor anasının huyunu. Kaynana kendi biliyor yediği haltı.

Kayinvalidem şeker tansiyon hastası ama agzindan çıkan lafa soze dikkat etmez iki kelimeyi bir araya getiremez mantıklı konuşmaz yani birde çok sinirli davranışları değişken bana da çok soğuk davraniyor gerçi esim tanistirirken evlenmeden önce kapıda sarilmisti evlenince degisti sizceneden Bn çok fedakarlik yaptim ona ama hep lafını bilmedi kırdı incitti birgun evinden dekovdu tekdedigim yemek yapalimmi beraber oldu ben onla beraber bisileri yapmayı paylaşmayı çok severdim hicyapmasak otururdum ama kovdu morali bozuksa bile musait degilim sonra gel diyebilirdi hadi kızım hadi git evine diye tersledi anne nasilsin ben geldim diyince kapidan ne var be he derdi
Şeker ve tansiyondan değildir ,kesin karakterindendir🤷

Kayinvalidem şeker tansiyon hastası ama agzindan çıkan lafa soze dikkat etmez iki kelimeyi bir araya getiremez mantıklı konuşmaz yani birde çok sinirli davranışları değişken bana da çok soğuk davraniyor gerçi esim tanistirirken evlenmeden önce kapıda sarilmisti evlenince degisti sizceneden Bn çok fedakarlik yaptim ona ama hep lafını bilmedi kırdı incitti birgun evinden dekovdu tekdedigim yemek yapalimmi beraber oldu ben onla beraber bisileri yapmayı paylaşmayı çok severdim hicyapmasak otururdum ama kovdu morali bozuksa bile musait degilim sonra gel diyebilirdi hadi kızım hadi git evine diye tersledi anne nasilsin ben geldim diyince kapidan ne var be he derdi
Şeker tansiyonla bir alakası yok kadın sorunlu

Aynen inanmazlar şeker tansiyon baya ciddi rahatsizlik karakter erozyonu yaşatacak derecede millet kanser hastasıyken bile iyilik yapma derdinde kalp kırmama derdinde ki onlar kaç bin kat acı çekio bizimki kafası agriyinca degisiyor

Bunların nu hastalıklarla ilgisi yok ki ? Annemde de ikisi vardı pamuk gibi bir kadındı. Bu olsa olsa ruhu sıkıntılı insan davranışı

seker ve tansixyonla konunuzun ne alakasi var ?bende seker ve tansiyon hastasiyim kimsenin beni hastaliklarim yüzünden cokta daha iyi veyahut öncelikli davranmiyorlar üstelik cogu zamanda üzdükleri oluyor bu insanin karekterigiyle alakali birsey insan ya iyidir yada degil diye düsünüyorum yani insanlara önem veren onlari kendileri gibi kalplerini kirilmasina aci söz vs sidette incinmesine izin vermeyenler gönül almasini bilenler insan halinden anlayanlar cok kaliteli insanlardir bu insanlara kiymet dege verelimki bizede deger versinler kv maalesef bu vasiflari yokmus sen elindem geleninin fazlasinida yapmissin onu kendi degersizligiyle basbasa birak o zaman kiymetleneceksindir üzme lütfen kendini degeri 3 kurus etmeyenler icin

Zaten ilaçlarını bile içmiyormus biz veriyoruz ama gidemedigim zamandada soruyorum ben artık içmiyorum diyor yatalak da degil kafam ağrıyor cekemicem al götür karini diyor oğluna bayramda elini öpmeye gittigimde elini uzatmadi
böyle devam ederse böbrekleri gözleri vs organlari yavas yavas cöker yatalak olursada bin pisman olur insaAllah sen bakmak zorunda kalmazsin

Umarim iyisinizdir ben herkesi anliyorum çok geçmiş olsun acil sifalar:)
Kayinvalideniz saygisiz esinizde tam bir anneci ama ben yorumlarda gordugum kadariyla sizde normal degilsiniz. Gayet duzgun acik yorum yapan insanlari bile anliyamiyorsunuz gibi geldi algiyla ilgili bir probleminiz mi var

Back
X