• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Şeker yükleme testi

aydilge

Üye
Kayıtlı Üye
Emoji Skoru
25
Puanlar
13
Kızlar selam 1 nisanda şeker yüklemesi yaptırdım sağlık ocağında damardan bakılmadı parmak ucundan kan alıp baktılar labaratuvar kapalı diye bugün doktoruma göründüm çok yüksek sınırda dedi 141 çıktı şeker yüklemem tekrar dahiliyeye yönlendirdi tekrar yapılıcak dedi bu sorunu yaşayan oldumu ve hani yine yüksek çıkarsa ne gibi önlemler alınıyor bilgisi olan varmı

Kızlar selam 1 nisanda şeker yüklemesi yaptırdım sağlık ocağında damardan bakılmadı parmak ucundan kan alıp baktılar labaratuvar kapalı diye bugün doktoruma göründüm çok yüksek sınırda dedi 141 çıktı şeker yüklemem tekrar dahiliyeye yönlendirdi tekrar yapılıcak dedi bu sorunu yaşayan oldumu ve hani yine yüksek çıkarsa ne gibi önlemler alınıyor bilgisi olan varmı
Diyet uygulanıyor
Yüklemenin çeşitleri var bir kaç saat aralıkla alınıpta yapılıyor sizinkisi hangisi bilmiyorum ama sınırdaysa diyet önerecektir doktorunuz

Düzenli takip isteyebilir doktor benim de şeker yüklemem yüksek çıkmıştı ölçüm cihazı almıştım hastane de cihaz doğru ölçüldüğü teyitlendi sonra 10 gün sabaha akşam ölçtüm yediklerime dikkat etim düzene girdi sonra

Diyet önerir doktor

Şeker yüklemesine gitmeden önce aç olmak gerekiyor mu ?

Benim doktorum normalde ne kadar yiyorsan o kadar ye dedi. Bugün şeker yüklememi yaptırdım. Daha öncesinde İnternette yazan şeylerden Dolayı çok korktum. Ben de çok şükür ne mide bulantısı ne baş dönmesi oldu. Sadece çok şekerli olduğu için 5-10 dakika sonra biraz midemi yaktı. Zaten içine koydukları şeker 50 gram İnternetten baktım dört yemek kaşığı şeker oluyormuş. Zaten gazoz, beyaz ekmek, ketçap Gibi şeyleri yediğinde yaklaşık o kadar şeker alıyoruz. Korkulacak hiçbir şey yok

Back
X