170 yuksek ama dedigi gibi diyet uygulamak disinda yapilabilecek bir sry de yok.
Endokrine gidin. Uygun diyet de verirler.
Bana 75 ml yukleme yapildi ve 2.saatte 136 cikti.Peki bide oraya gidiyim bakalım
Daha önce hiç bakılmadı bu aya kadar 6 kilo aldım
Benim yükleme sonrası 166 çıkmıştı. Doktorum yüksek diyetine dikkat et Doğuma geldiğinde mutlaka söyle çünkü sana serum takmayacağız dedi. Ondan sonra ben kendim haftada bir açlık tokluk ölçtüm ve bugüne kadar bir daha hiç yüksek çıkmadı. Bu yükseklik insülin yada ilaç gerektirecek kadar değil. Rahat olun. Öğün atlamayın i. 6 öğün yapmamız gerekli. 3 ana 3 ara öğün şeklinde. Meyve porsiyonlarına ve yendiğiniz meyvelere dikkat edin. Ben herşeyden yedim hiçbirşeyden vazgeçmedim ama elimden geldiğince dengeledim ve hiçbir sorun yaşamadımHerkese merhaba.
İki gün önce şeker yüklemesi yaptırdım . 50 grm içtim ve bir saat sonra kan verdim sonuç 170 çıktı doktor yüksek dedi ve dahiliyeye gitmemi söyledi ertesi gün dahiliyeye gittim ve doktor aynen böyle buna pek yapılcak bişey yok çokta yüksek deil dedi . Bnde bilmedigim için yani önemli deil mi dedim sustu sonra dediki başından savarcasına Endokrinden randevu al oraya git dedi tamam dedim ama bnde gitmedim ne kadar doğru bilmiyorumsonra kime sorduysam yaptırmadı dedi yine başkalarına sordum herkesinki 50 60 en yüksek 70 çıkmış bnmki çıkti 170 millete bakarak tabiiki yüksek size sormak istedigim yaptıran ve böyle olan varmı ? Nette araştırdım böyle olunca dozu yükseltim tekrar test yapmaları gerekiyomuş ama bana kimse yapmadı ! Ve bn iki gündür kafayı yemek üzereyim napcam ya insülin fln veriliyomuş . Böyle durumda olan yardım etsin lütfen?
Laboratuvar teknisyeniyim hergün yükleme yapıyorum.önce açlık şekeri bakılmalı açlık 125 ten yüksekse zaten yükleme yapılmaması lazım.size önerim bir hafta kadar şeker diyeti yapın.internette var diyerler uzun uzun anlatmıyım.sonra açlık şekeri bakılsın kadın dogumla görüşün daha sonra ve gebeyim diye aşırı beslenmeyin bebegin karbonhidrata ve şekere ihtiyacı yok protein agırlıklı beslenin meyve kuruyemiş yiyin yogurt bol bol
Laboratuvar teknisyeniyim hergün yükleme yapıyorum.önce açlık şekeri bakılmalı açlık 125 ten yüksekse zaten yükleme yapılmaması lazım.size önerim bir hafta kadar şeker diyeti yapın.internette var diyerler uzun uzun anlatmıyım.sonra açlık şekeri bakılsın kadın dogumla görüşün daha sonra ve gebeyim diye aşırı beslenmeyin bebegin karbonhidrata ve şekere ihtiyacı yok protein agırlıklı beslenin meyve kuruyemiş yiyin yogurt bol bol
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?