Seker yuklemesi yaptıranlar varmi sizce zararli mi?

Ferbus

Üye
Anneler Kulübü
Kayıtlı Üye
18 Ağustos 2021
105
17
18
33
Ilk gebeliğim ve yarın 19. Haftamıza giriyoruz doktorumuz 22. Haftada şeker yüklemesi yapılacak dedi. Hiç bir fikrim yok iyi bisey mi kötü bisey mi yasayan yaptıran yâda zararını göre varsa beni bilgilendirebilir mi?

Bende hamileliğimde yaptırmıştım yaşılması gerek diye düşünüyorum açıkçası. Bana bi zararı varsa bile bebeğime faydaaı var onun için yspılmıyormu zaten

Benimde bunhafta yaptırmam gerekiyor..kararsızım .iki gebeliğimde yaptırdım bi sıkıntısını görmedim.Ama yeni çıktı bu yaptırmayın zararlı filan diyenler benimde kafam karıştı..

Yaptırdım iyiki de yaptirmisim gebelik şekeri çıktı farkında olmadan belki de zararı olacaktı bebeğime dikkat ettim tatlı yemedim sürekli şekerimi ölçtüm

Ben de yaptırdım ve yaptılırması gerek diye düşünüyorum. Zararlı olsa idi bunca doktor önermezdi. Gebelik şekeri de oldukça tehlikeli bir durum. Zaten içilen içecekte de bildiğim kadarıyla üç dilim baklava kadar şeker var. Hangimiz hamilelikte üç dilim baklava yemedik ki

Canan Karatay üç dilimlik baklava için mi yaptırmayın dedi durdu yanii

T
Bende hamileliğimde yaptırmıştım yaşılması gerek diye düşünüyorum açıkçası. Bana bi zararı varsa bile bebeğime faydaaı var onun için yspılmıyormu zaten
Tabi insan kendini düşünmüyor zaten o an ama bebek için faydalı diyorlar yinede insan her hangi bebeğe zararı olan oldu mu acaba diye merak etmeden duramıyor ister istemez iyiyi de kötüyü araştırmış oluyorsunuz

Benimde bunhafta yaptırmam gerekiyor..kararsızım .iki gebeliğimde yaptırdım bi sıkıntısını görmedim.Ama yeni çıktı bu yaptırmayın zararlı filan diyenler benimde kafam karıştı..
Aynn o yazıları görünce ister istemez bebeğine zararı olan oldu mu diye soruyum istedim

Üç dilim mii
Valla ben kilo kilo aldığımı hatırlıyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…