- 29 Ekim 2016
- 1.368
- 391
- 123
- 35
- Konu Sahibi Sermin3694
-
Varmı bu zararı kafam çok karıştı
Benim de kafam karisik bakalim doktor ne diyecek yarin. Kontrolum varda
Benimde yarın kontrolüm var canım şeker yüklemesi yapılacakBenim de kafam karisik bakalim doktor ne diyecek yarin. Kontrolum varda
Yaptirdim bir zarari olsa doktorlar istemez diye dusunuyorumVarmı bu zararı kafam çok karıştı
Kızlar ben yaptırmıştım ki iyi ki de yaptırmışım. Gebelik şekerim çıktı. Ve gerçekten ciddi sonuçları var. Eğer bilmezseniz tedbir almazsınız. Tedbir almazsanız 1) Bebek şeker hastası doğabilir 2) ileride şeker hastası olabilir(çocukluk çağı dahil) 3)Allah korusun doğum kötü sonuçlanabilir. Canan Karatay ın ısrarla yaptırmayın dediği için ceza alıp meslekten uzaklaştırılmasının sebebidir.
Gerçekten ciddi bir durumdur. Ayrıca şeker oranı 4 dilim baklavaya eş değerdir. Yaptırın ihmal etmeyin derim ben.
Seker hastaliginin tedavisi yok. Yediğine ictiğine dikkat edicek, gerekli olursa insulin takviyesi yapılacaktir. Sekeriniz olursa ve haberiniz olmadan yüksek rakamlara cıkarsa komaya girebileceğini biliyorsunuz değil mi?Gebelikte şekerin çıktıda gebelik sırasında tedavisini olabildinmi
24 ile 28. Haftalar arasında yapılıyorKizlar kacinci haftada yapiliyor ?Turkiye"de ben yurtdisindayim 1 hafta sonra turkiye ye tasinicam.12 haftalik olicak bebegim.Ozmn yapilir mi acaba ?
Tsk edrrm cnm **24 ile 28. Haftalar arasında yapılıyor
Tedavi olmuyorsun diyet yapıyorsun. Çünkü gebelik şekeri plasentayla alakalı bir durum. Doğumdan sonra zaten bitiyor. Plasentanın bebeğe insülin salgılamasını Dengeliyorsun. Bu da diyetle oluyor. Benim zaten çok yüksek değildi. Diyetisyene gittim doğuma kadar verdiği programa uydum. Hem kilo almadım hem de sağlıklı bir bebek dünyaya getirdim çok şükür.Gebelikte şekerin çıktıda gebelik sırasında tedavisini olabildinmi
şeker hastalığı değil bu gebelik şekeri. Soran kişi yanlış mı anlamış ki?Anne değil Bebek açısından zararlı o nedenle bakılıyor. Plesentayla bağınız kopunca doğumla bitiyor o da. Ben de yaptırılması taraftarıyım. Bebeğe çok büyük zararı var.Seker hastaliginin tedavisi yok. Yediğine ictiğine dikkat edicek, gerekli olursa insulin takviyesi yapılacaktir. Sekeriniz olursa ve haberiniz olmadan yüksek rakamlara cıkarsa komaya girebileceğini biliyorsunuz değil mi?
24 ila 28 hafta arasında yapılıyorKizlar kacinci haftada yapiliyor ?Turkiye"de ben yurtdisindayim 1 hafta sonra turkiye ye tasinicam.12 haftalik olicak bebegim.Ozmn yapilir mi acaba ?
ben yaptırdım doktorum gerekli gördü ve şeker varsa öğrenilmesi gerekiyor öğrenilmezse ciddi sonuçları varVarmı bu zararı kafam çok karıştı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?