- 14 Nisan 2018
- 12
- 0
- 1
- 33
- Konu Sahibi Mimoza12345
-
Ben de senin gibi kararsızdım ama yaptırdım bence yaptırmalısın çünkü olaki şekerin olurda bilmezsen bebeğine daha çok zararı olur.Korkulacak ya da bebeğe zararı olacak birşey değil adı yükleme ama sadece glikoz içiyorsun sonra kan veriyorsun hepsi buKIZLAR merhaba :) 22+4 haftalığım detaylı ultrason yapamadık çünkü dönmedi. Ve 2 gün sonra randevum var şeker yüklemesi yaptırma diyor herkes yaptırmayan var mı çok kararsızım ilk gebeliğim olduğu için yeterli bilgim de Yok(
KIZLAR merhaba :) 22+4 haftalığım detaylı ultrason yapamadık çünkü dönmedi. Ve 2 gün sonra randevum var şeker yüklemesi yaptırma diyor herkes yaptırmayan var mı çok kararsızım ilk gebeliğim olduğu için yeterli bilgim de Yok(
doktorunuzu dinleyin, konusun fikir alisverisi yapın.KIZLAR merhaba :) 22+4 haftalığım detaylı ultrason yapamadık çünkü dönmedi. Ve 2 gün sonra randevum var şeker yüklemesi yaptırma diyor herkes yaptırmayan var mı çok kararsızım ilk gebeliğim olduğu için yeterli bilgim de Yok(
Profesör doktor canan karatay bas bas bağırıyor hamileyken şeker yüklemesi yaptırmayın diye demekki iyi birşey değil..iyi birşey olsa yaptırın der dimi o yüzden yaptırmayı düşünmüyorum sonuçta glikoz içiçem ki oda zararlı bu yüzden yaptırmayın diyor
Canan Karatay bunu dediği için yargıtay tarafından 15 gün meslekten men edildi haberiniz yok sanırım.
Konu sahibi kuzenimde hamilelik şekeri çıktı yaptırmasaydi çocuk şeker hastası olabilirdi.
Yaptırıp yaptırmamak sizin kararınız elbette. Ama canan karatay yaptırmayın diyor demek ki iyi değil demeniz hata. Doktorlar da gerekli yaptırın diyor sonuçta ve ben bu durumda yanlis ifade yuzunden 15 gun meslekten men edilmis birini dinleyecegime doktorumu dinlerim daha iyi.Niye kızıyorsun ki ister yaptır ister yaptırma burda konu açılmiş bende özgür irademle cevabimı yazdim illaki sizinle aynı görüşte olmak zorunda değilim
Umarim bebenizi saglikli bir sekilde kucaginiza alirsiniz. :)Ben yaptırmayı düşünüyordum ama bizim gelinin doktoru bulunduğum ilde çok ünlü o kesinlikle karşıyım demiş. Adam işinde çok iyi.
Annem ve eşim, babam kimse istemedi çevremden. Risk grubunda da değiliz sanırım ailecek şekerle alakalı bir soeun yok. Canan Karatay beslenmesi de her yerde tavsiye ediliyor. Kadın diyor ki, şeker varsa yapacağınız diyet vermek olacak, gebelere şekee yükleyeceğinize direk düzenli beslenme verim diyor. Bilmiyorum hala acaba yaptırsa mıydım diyorum ama tam yaptırmaya gidecekken bir sürü engen çıktı, Vazgeçtim. Umarım doğru karardır.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?