• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Şeker yüklemesi

Gamzennur17

Üye
Kayıtlı Üye
26 Şubat 2025
100
11
13
25
Kızlar dün 50 gr şeker yüklemesi yapıldı bana ve şekerim 142 çıktı tekrardan 75 gr istediler benim gibi böyle olan varmı acaba

Tam sınırda çıkmış. Dün yaptırdım 164 çıktı benim ama tekrarını istemedi doktorum diyetisyene yönlendirdi. Her doktorun uygulaması farklı olmakla birlikte muayene sırasında başka bulgular da gördüyse isteyebilir normal.
Ailede kilolu doğum şeker hastalığı veya açlık kan şekeri değeri amniyon sıvısı bebeğin büyümesi hepsini birlikte değerlendirirler

Tam sınırda çıkmış. Dün yaptırdım 164 çıktı benim ama tekrarını istemedi doktorum diyetisyene yönlendirdi. Her doktorun uygulaması farklı olmakla birlikte muayene sırasında başka bulgular da gördüyse isteyebilir normal.
Ailede kilolu doğum şeker hastalığı veya açlık kan şekeri değeri amniyon sıvısı bebeğin büyümesi hepsini birlikte değerlendirirler
succulentaski succulentaski senin bu bebenin cinsiyeti kacirdim ben sukku 😞 neyin oluyor simdi 🥹

Şu an 50 Gr içtim bekliyorum. Tekrar kan vereceğim. İnşallah sorun çıkmaz. Kilo ve yaş unsurum var.

Back
X