- 28 Eylül 2018
- 5.967
- 21.504
- 348
Sorması ayıp neden hamburger menü.Bugün çok mutsuzum.
Hamburger menü ile güne başlıycam.
Size iyi diyetler![]()
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Sorması ayıp neden hamburger menü.Bugün çok mutsuzum.
Size iyi diyetler![]()
nasıl yaniii nedennnn böyle olduBugün çok mutsuzum.
Size iyi diyetler![]()
Ahh taze simit. Burnumdan tüttühelloooo
ben yediklerimi paylaşmadım dün ama yazayım hemen
ben güne su ve kahveyle başlıyorumm
kahvaltıda
2 dilim peynir 1 haşlanmış yumurta, domates salatalık, zeytin 1/3 simit şekersiz çay
öğlen 1 orta boy kabak dolması, yanına bulgur (kabak kıymalıydı) ayran, domates salatalık
ara çilek +10 çig fıstık
spor öncesi 2 karabuğday patlağı üzerine 2 tatlı kaşığı fıstık ezmesi + muz
spor sonrası 1 bardak kefir + 1 soda+1 ölçek kolajen+bol su
antrenman crossfit 3. hafta 1. gün yapıldı
Ayyyy bn bu kadar yemekle yasayamammAhh taze simit. Burnumdan tüttüneyse bende sabahtan beri 2 bardak çay aha şimdi 4 kanat ve mantar yedim. Fazla aciymis biberler bunun bi de çıkışı olacak malum
bu saatten sonra bi form çayı ustune spor yapar günü kapatırım. 54e düzledim şükür. Şunu bir kez daha anladım ki 20 dk bile olsa leslie yapmazsam gram oynamıyorum. Vucut antrenman istiyor
Vücut alışık işte. Başkası olsa 40 kiloya düşüp ölmüştüAyyyy bn bu kadar yemekle yasayamamm![]()
Valla ben açlıktan harap ve bitap düşerdimVücut alışık işte. Başkası olsa 40 kiloya düşüp ölmüştübenimki keçi inatlı sporsuz vermem diyo
Çünkü iş yerime yakın yiyebileceğim seçeneklerden canımın çektiği olduğundanSorması ayıp neden hamburger menü.
Sabahnasıl yaniii nedennnn böyle oldu
ama oluyor ben cheat yaparken gündüz erkenden yiyorum sonra kaldığım yerden devam ediyorum
Ama böyle canım çekti modunda olmaz ki. Bende şimdi otursam bi zurna gömerim ama yanımda çocuklarım yerken anca bakıp yalanmakla kalıyorum. Hee illa o varsa cocuk menusu olabilirÇünkü iş yerime yakın yiyebileceğim seçeneklerden canımın çektiği olduğundan![]()