Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
bende baktim sasirdim..kadin 4 ayda 28 kilo vermiş ee biz niye veremiyoruzBi bakın harikkaaaa bi örnek daha
Create an account or log in to Instagram - Share what you're into with the people who get you.instagram.com
88e yaklaştim sayılır aman sölemeyeyimafiyet olsun, beyin salatası hiç yemedim :S
ben yaptım cnm 3 defa daha ilk haftadan güzel sonuçlar alıyordum, ama bu sefer 2.5 öğün olarak yapıcam
brokoli kısırı duymadım ama karnabahar süper oluyor
bakla sevilmez miii
gayet iyi gidiyosun cnm, o tarz şeyleri yememelisin bence de...
2 çatal dan bi şey olmaz, ama noldu sana hayırdır?
total 3 firemiz var :S
allah allaahhh yulaf yesen ya da bulgur belki bastırır
afiyet olsun cnm harikasın
afiyet olsuunnn , ben de bugün sabah ve akşam olarak 2 öğün yedim ama sıfır açlıktı
bende reformer a giderken bi hevesle almıştım
sen böyle olucaksın bakarsın 88 i görürsün
oohh süperr afiyet olsun, ah biraz da spor yapılsa mükemmel olacaksınız
yaa evde birilerine kek börek yapınca işler daha bi zorlaşıyor dimii , en iyisi kimseye yapmamak
tşk ederim tatlım
salgam suyu içtim şeker yok glutensiz... acılı içtim zarari varmi
Dün akşamki yemek acılı şalgam Suyu balık salata
Tekrar başlıyorum bugün 1. Günüm![]()
ooff ooff diyoruumm afiyet olsunDün akşamki yemek acılı şalgam Suyu balık salata
aynen yaa kadın muhteşeemm kilo vermiş ben de şans eseri gördümbende baktim sasirdim..kadin 4 ayda 28 kilo vermiş ee biz niye veremiyoruz![]()
wwaaaoooww diyorruummm harikasınn88e yaklaştim sayılır aman sölemeyeyim![]()
içinde şeker yoksa sorun yok beybi afiyet olsun ben de çok severimmmsalgam suyu içtim şeker yok glutensiz... acılı içtim zarari varmi
afiyet olsun cnmSaat 22:00 gibi ayran içtim.
Bu sabah
-yoğurt
-yulaf
tşkler kuzu senin de kandiln kutlu olsun, kandil simidi yemeyinmiraç kandiliniz mübarek olsun arkadaşlar.
sağ ol tatlım, kandil simidi yemeyinHayırlı Kandiller.
ekmek yiyebiliyorsun cnm 2 dilim hakkın var ama tahıllı mı beyaz mı önemli olan o?bu sabah kaşarlı tost yedim. :/
bugün de olmadi ya yarin tekrar başliyorum
ayy motivasyonum düştüüü
ekmek yiyebiliyorsun cnm 2 dilim hakkın var ama tahıllı mı beyaz mı önemli olan o?
beyaz ekmek. o olmamaliydi :/ekmek yiyebiliyorsun cnm 2 dilim hakkın var ama tahıllı mı beyaz mı önemli olan o?
hoobbaaa o zmn olmadıbeyaz ekmek. o olmamaliydi :/
azicik yedim ya canim çekti .
bence motivasyon düşmesi değil daha çok kilo verme şımarması bu :)motivasyonum çok düştü ya