- 7 Eylül 2009
- 2.712
- 3.442
- 333
birazcık fazla sushi yemiş olabilirimNe yediinnnnn![]()
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
birazcık fazla sushi yemiş olabilirimNe yediinnnnn![]()
Ayy umarım inşallah. Akşam spor da var yakarım ben onuBu saatten sonra yemez, akşam da eve gidince demleme bir yeşil çay içtimi, tartıyı çok etkilemez inşallah![]()
ay sushinin fazlası mı olur, şöyle soya sosaa bandıra bandıraa. Canım çekti bakbirazcık fazla sushi yemiş olabilirim![]()
Valla can çekmesin diye görsel atmadım zaten. Çünkü ben de görünce dayanamayanlardanımay sushinin fazlası mı olur, şöyle soya sosaa bandıra bandıraa. Canım çekti bak![]()
at ya kolayda varsaa, ben yiyebilme ihtimalini de seviyorum, beni mutlu ediyorValla can çekmesin diye görsel atmadım zaten. Çünkü ben de görünce dayanamayanlardanım![]()
aneeemmmmm, enfes! Hakkaten kaşındım

fasulyeler soya fasulyesi onlardan biraz yedim. suşiden de 6 tane kaldı 3 te 2 sini yemişimaneeemmmmm, enfes! Hakkaten kaşındımsurimili mi onlar? Hepsini tek başına mı yedin?
Fasulyeler de turşumu? Bu görüntü yarına kadar gözümden gitmez artık benim
Şifa olsun sana bacım![]()
3 te 2 sini yedim demek istedinfasulyeler soya fasulyesi onlardan biraz yedim. suşiden de 6 tane kaldı 3 te 1 ini yemişimsurumili ve somonlu
![]()
ahahaha hemen düzelttim3 te 2 sini yedim demek istedinyaw kalan ne olacak, yazık onlaraaa. Soya sos da kaldımı?
Soyanın kendisini hiç görmemiştim. Onu yemesen de olur.
Samsonn sen 6 den sonra hiç bişey yemeyin diyosun ama ben hazirlayana kadar 8-9 u buluyo o nasıl olcak
Zaten kaçta uyuyorsun ki? Bence o saatte yiyeceğine aç yatsan daha iyi, hiç bişeycikler olmaz. Daha da kaliteli uyursun. Hazırladığını da işe getir, yarın işten çıkmadan yersin.
12de uykuZaten kaçta uyuyorsun ki? Bence o saatte yiyeceğine aç yatsan daha iyi, hiç bişeycikler olmaz. Daha da kaliteli uyursun. Hazırladığını da işe getir, yarın işten çıkmadan yersin.
1 güncükten hiç bişey olmaz12de uyku
Afiyet olsın tatlımpofu sabah 8 de pastırmalı yumurta yedim.
11 gibi 2 ceviz, 2 hurma, biraz da yulaf kepeği.
Az önce de yeşillikli, bol zeytinyağlı, sirkeli, yoğurtlu karabuğday.
Bugün daha yemem sanırım, olur da yersem mutlaka yazarım![]()
Ya niye böyle oldu? Naptın 3,5 a kadar? Sütünü iç erkenden yat bu geceAfiyet olsın tatlım
Bn uykusuzluktan delirmek üzreym
Gündüz uyuyamıyorum bi uyusaydımm düzelirdimYa niye böyle oldu? Naptın 3,5 a kadar? Sütünü iç erkenden yat bu gece![]()