Şekersiz 30 gün 7 ağustos----5 eylül

Afiyet olsun

Hanımlar
kahvaltım:
2 haşlanmış yumurta
Domates,salatalık, yeşil zeytin

ara öğün:
1 yeşil elma
3-4 adet çiyalı galeta

akşam:
Kabak spagetti

gün boyu dukan birası :)

Merhaba hanımlar. Sekersiz 21 gun benimde favorim uzun zamandir salmistim basligi gorunce katilmak istedim bende.ben 8 agustosta basladim 60 kiloyla.hadi bakalim guzel gecer inşallah

Konu unsuz ve şekersiz tatlı tarifleri olduğunda akla gelen ilk tariflerden biri de bu kek! Oldukça pratik olan bu lezzetli keki hazırlamak için sap kısımlarını kopardığınız 10 adet inciri ve 10 adet kuru kayısıyı bir süre ılık suda bekletin. 1.5 su bardağı badem ve 1 su bardağı fındık içini rondoda toz haline getirin. 2 adet yumurtayı 1 çay bardağı süt ve 1 yemek kaşığı rendelenmiş limon kabuğuyla çırpın. Suyunu süzdüğünüz kuru incir ve kayısıları küçük küpler halinde doğrayın. Doğradığınız meyveleri geniş bir kaseye alın. Üzerine çırpılmış yumurtaları, toz haline gelen fındık ve badem içini, 1 paket kabartma tozunu, 1 çay kaşığı tarçını ve 1 yemek kaşığı kakaoyu ekleyin. Tüm malzemeleri güzelce harmanlayın ve muffin kalıplarına paylaştırın. Önceden ısıtılmış 180 derece fırında 20-25 dakika kadar pişirin. Afiyet olsun!

Günaydın.Ben de bugün başlayacağım. Bakalım olacak mı?
Boyum 1.70
Kilom 61 kg.

Eklentiler

• Screenshot_20210809-184643_FatSecret.webp
    20,7 KB · Görüntüleme: 40
  • Screenshot_20210809-184636_FatSecret.webp
    19,9 KB · Görüntüleme: 41
  • Screenshot_20210809-184629_FatSecret.webp
    22,4 KB · Görüntüleme: 39
Öğlene 12e kadar 1 l su 1 kupa sade kahve
Saat 1de ilk öğün
Zeytin yağlı lahana salatası, 3 dilm karpuz
Akşam 5e kadar 1 litre su yeşil çay
Akşam 6da son öğün
Fırında soslu tavuk patates.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…