Şekersiz 30 gün-Lets go!!!

blueandwhite

Guru
Kayıtlı Üye
21 Şubat 2013
23
37
288
Ankara
Sevgili arkadaşlarım,
Telafuz dahi etmek istediğim kadar uzun süren kilo alıp verme, sonra daha çok alma sürecimde artık cidden yılmış ve bıkmış durumdayım☺️ herhalde ömrüm diyet yapmakla geçecek diye düşünürken kendime dedim ki Ececim sen neden böyle ultra listeler, kaloriler, matematik hesapları peşinde koşuyorsun. Olmuyor işte sevgili kendim. Başaramıyorsun bu şekilde; hatta al sana bir matematik daha 68kgdan şikayet ederken oldun 83kg😂 Neyse şimdi sizlerin de desteği ve belki eşliği ile şekersiz beslenmeyi 30 gün deneyeceğim. Bakalım neler olacak?
Kilom:83kg (Yarın başlıyorum)
Hatta şimdi gidip bir çikolata yiyeceğim, belki de bu onunla son buluşmamızdır göreceğiz🥰

Beni yanlış anlamazsaniz eğer bu kilo ile birden şekeri bırakmayın çünkü kendinize zararsa verebilirsiniz çünkü ben yaptım ve çok bitkin düştüm doktor tavsiyesi ise 30 gün şekersiz besleniyorum serisinde 3-4 günde bir bir meyve yemeniz oylelikle şekerinizi dengeleyin benim tavsiyem umarım başarılı olursunuz

Ben yapamadım maalesef😢 artık o kadar yoruldum ki denemekten ve yanılmaktan anlatamam. Yok olmuyor, iradesizlik, yeme bozukluğumu artık her neyse adı ben yapamıyorum arkadaşlar. İşin kötüsü bu kilo tüm hayatımı etkiliyor, yapmak istediklerim, hayal ettiklerim, sosyalleşme hepsinde geri kalıyorum. Bilmiyorum ben ne yapacağım…

Back
X