Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Aynen canım hayırlı olsun topigimiz. Burada amacımız diyetten ziyade sağlıklı beslenmek olacak. Zaten sağlıklı beslenince kilolarda gidecek.Topiğimiz hayırlı olsun![]()
Aynen canım hayırlı olsun topigimiz. Burada amacımız diyetten ziyade sağlıklı beslenmek olacak. Zaten sağlıklı beslenince kilolarda gidecek.
Hepimizin topigi hepimize hayırlı olsun canım.Topigin hayırlı olsun tatlim :) inşallah güzel güzel vereceğiz kilolarimizi
Ben istiyorum tabi ki canım hem menü yazmazsak şekerli ürünler yiyip yemediğımizi nasıl anlayabiliriz kiKızlar menülerinizi burdan yazarsanız hala takibe ve yoruma devam ederim. Yapmak isteyenler söylesin. Listemi oluştururum. Diğer tarafta yorum yazmayacağım.
Benim çok rahat geçti canım hiç zorluk çekmedim.Şekersiz 1. Gününüz nasıl geçti?
Kızlar menülerinizi burdan yazarsanız hala takibe ve yoruma devam ederim. Yapmak isteyenler söylesin. Listemi oluştururum. Diğer tarafta yorum yazmayacağım.
Ben burdan paylaşabilirim. Ama yarından itibaren paylaşayım![]()
acaba o nasıl bir menü ki yarın paylaşalım diyorsun
![]()
Bugünün nesi varmış..Ben burdan paylaşabilirim. Ama yarından itibaren paylaşayım![]()
Yok artık yok.. cumadan beri yazıyorum yaaaaaSabah reçel öğlen lokum dün pasta
Hem bugün şekersiz güne başladığınızı bilmiyordum. En son dün öğlende girmiştim haberim yoktu.
Yok artık yok.. cumadan beri yazıyorum yaaaaa
Sabah reçel öğlen lokum dün pasta
Hem bugün şekersiz güne başladığınızı bilmiyordum. En son dün öğlende girmiştim haberim yoktu.
Babam bu sabah 3 bardak çay içti ve 1 bardağa sadece 4 kesme şeker koydu.Hayırlı olsun kızlar topiğimiz. Benim 1. Şekersiz günüm iyi gecti cayı daha az suyu daha fazla ictim hatta.