• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Şekersiz 7 Gün

İste tabağım
Olmuştur inşallah

Eklentiler

• Screenshot_2018-02-15-12-24-58.webp
    Screenshot_2018-02-15-12-24-58.webp
    7,9 KB · Görüntüleme: 50
PERŞEMBE AKŞAMI ÖDEM ATICI
bir cevzenin içine 3-5 dal maydonozu saplarıyla beraber 1 bardak suyla kaynatıyorsunuz.
süzüp bu suyu ister sıcak isterseniz soğuk için.
ödem atmada bire bir.
isterseniz için limonda sıka bilirisiniz.

Eki Görüntüle 2111581

Bugün yapabilir miyim bunu

bir cevzenin içine 3-5 dal maydonozu saplarıyla beraber 1 bardak suyla kaynatıyorsunuz.
ödem atmada bire bir.

Eki Görüntüle 2111581
Canım bunu hafta da kaç kere yapılabilir fazlasının zararı varmı sence

Kızlar 1 aydir görmedigim arkadasim geldi az once ne yaptin boyle ne güzel zayıflamissin dedi:KK66::halay: kilomu sordu düz hesap 62 civarindayim dedim daha az görünüyorsun dedi :21::cool:
Rakibem insan daha istekli oluyor dimi böyle şeyler duyunca.
Bugün yapabilir miyim bunu
Maydanoz kurunun adet söktürme özelliği de var. Dikkatli kullanın derim.

tüm mesajara birazdan cevap yazacağım.
kusura bakmayın kızlar eşim türlü sürprizler yapmış akşam..

Yaa ne güzel allah içine sindirsin canım çok mutlu oluuun :KK200:

Çok aydınlatıcı bir paylaşım, teşekkürler.

Günaydın kızlar. Ilk iki dersi başarı ile atlattım şimdi 2 saat boş dersim var.
Sizler nasılsınız? Bugün 4. Günümüz şekersiz olarak. Dün akşam sıkıntı çektim ama çok şükür kurtardım

İyiyim bende senin adına çok sevindim, yeni işin hayırlı uğurlu ve bol başarılı olsuuun.. :KK200::KK200:

evet şekersiz 7 günü ilk bozan arkadaşı açıklıyorum...
SEN
ama moralini yeniden başlıyorsun. bugünden itibaren şekersiz 7 gün canım.
:KK200::KK200::KK200:

Evet bir cıs'ım oldu benimde.. Eve gittiğimde adeta şok içinde kaldım, eşim çok güzel bir sofra hazırlamış.
Bende bi güzel hüplettim şarabı:KK17:

https://www.trendyol.com/2-li-Sefer-Tasi---Pudra/UrunDetay/177837/41897577

kızlar böyle bir şey alıp yemeğinizi yanınızda taşıyabilirsiniz.
ara öğün olarak da 1 porsiyon kuruyemiş ve 1 porsiyon meyve alın çantanıza atın. çantanızdan su eksik olmasın..

Aaa ne güzelmiiiş hemen sipariş vereyim, tabii yanında bi ton şeyler beraber :halay:

ödem atmada bire bir.

Eki Görüntüle 2111581

Bende bugün yaptım maydanoz limon malum dünden kalanlar..

Kızlar 1 aydir görmedigim arkadasim geldi az once ne yaptin boyle ne güzel zayıflamissin dedi:KK66::halay: kilomu sordu düz hesap 62 civarindayim dedim daha az görünüyorsun dedi :21::cool:
Ne kaadar güzeeel yaa inşallah bizlerde yakın zamanda böyle motive edici cümleler duyarızzz:KK54:

Evet bir cıs'ım oldu benimde.. Eve gittiğimde adeta şok içinde kaldım, eşim çok güzel bir sofra hazırlamış.
Bende bi güzel hüplettim şarabı:KK17:

Aaa ne güzelmiiiş hemen sipariş vereyim, tabii yanında bi ton şeyler beraber :halay:

Bende bugün yaptım maydanoz limon malum dünden kalanlar..
artık yapacak bir şey yok. şu jestler bitirdi biz :KK70:
fazla alışveriş yapma yakında iyice inceleceksin o zaman olmayacak aldıkların. ben bir ara aldığım şeylerden şimdi pişman oldum.
maydanoz suyuna devam canım. bugün az kalori al protein ağırlıklı beslen bir kaç gün karbonhidratı azalt. toparlarsın. şeker ve karbonhidrat su tutup şişkinlik yapıyor. bir kaç gün iç maydanoz suyunu..

Back
X