- 16 Ocak 2015
- 1.845
- 2.757
- 133
- 39
- Konu Sahibi philosophergirl
Ben geldim kızlar. Okul müdürü ile görüştük. Kendisi zaten lisede edebiyat derslerime giriyordu. Hemen tanıdı hoş beşten sonra uzun bir nasihatta bulundu. Yarın kaymakamlık onayı falan halledilecek. Sigorta girişi falan sanırım yarın öğleden sonra ya da perşembe göreve başlayacağım. Beslenme konuşun da kendimi düzene sokmuştum inşallah bozmam.
Hayırlı olsun canım
Selam arkadaslar. Yeni takimimiz hayirli olsun. Bu sekilde olmasina cok sevindim.
Benim gercekten hic keyfim yok hem saglik hem de moral acisindan. Bana bu hafta izin verin insallah en kisa surede aranizda olurum. Bu arada ben zaten sekersiz besleniyorum ve hic kacamak yapmiyorumBengi__ cim. O kunuda iciniz rahat olsun.
Çok geçmiş olsun canım
Kızlar tam eve geldim bakla yemenin hayali ile ne göreyim babam en sevdiğim şeyden almış ve annemle karşılıklı yiyorlar. Koz helvası. Ben eskiden gece babamı dışarı yollayıp bundan aldiran insandim. Babam resmen çocuk gibi yalvardı ye Kizim bir lokma ne olur al bir ısırık diye. Ama ben yedim mi hayır irademe sahip çıktım. Yine ben kazandım.
Gerçekten helal olsun tebrikler