• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Şekersiz 7 Gün

Ben geldim kızlar. Okul müdürü ile görüştük. Kendisi zaten lisede edebiyat derslerime giriyordu. Hemen tanıdı hoş beşten sonra uzun bir nasihatta bulundu. Yarın kaymakamlık onayı falan halledilecek. Sigorta girişi falan sanırım yarın öğleden sonra ya da perşembe göreve başlayacağım. Beslenme konuşun da kendimi düzene sokmuştum inşallah bozmam.
Hayırlı olsun rakibem meslektaşım:KK5:

Kızlar şekersiz 2. Gün başardım sanırım
Ev gezmesi vardı ama garnitür olarak zeytin yağlı kereviz ve bulgur salatası vardı açık büfe de olunca oh benim içim süper oldu kimse yemediğimi de anlamadı
Yoksa ev sahibi çok ısrar ediyor
Bugğnüde atlattım sanırım
Canım çok incir çekiyo bugün üç tane yedim sizce çokmu
Her birinin 1 porsiyon meyve olduğunu düşün. İncirin glisemik indeksi yok yüksek o yüzden yedikçe yediren bir sey şeker oranı yüksek. Başka meyveleri tercih etmeni tavsiye ederim.
Ve lütfen bugün başka yeme.
Bitki çayı iç. Su iç..

Kızlar kas yapmak isteyenler spordan sonda protein almak zorundaymış.. bir arkadaş en azından pirinç lapası yada makarna yememi söyledi bu arada sade tuzsuz.. kafam karıştı şimdi :/
O arkadaşına söyle kafasına göre tavsiye vermesin. Yagsiz Kas yapmak icin protein yemek lazım. Ama yine de kilo almamak icin bu protein miktarı harcagin kaloriden fazla olmamalı ve Bu karbonhidratsız protein olmalıdır. Yoksa hem kaslanir hemde yağlanırsın. Benim protein tozu içmem gibi. Yumurta beyazi olur, lor olur. Makarna pilav erkekler icin bulk döneminde yağla beraber kas alıp irilesmek içindir.

Yani evet bende iyi diye tekrar pirinç lapası yemeye başladım ton balığı ve mısır eşliğinde ama Bengi__ Bengi__ asla yeme dedi. Spora gittiğim dönem oradaki hocam da önermişti. Ve ben onları yerken çok güzel kilo verdim göbek fln sıfırdı yani. Normal beslenme döneminde bikaç kilo aldım ve kilom oturmuştu. Ben hormon ilaçlarından sonra kilo almaya başladım tüp bebek için gördüğüm tedavilerde.
Pirinç lapasınin kilo verdirmek sadece kalori açığı ile olur. Sen harcagindan çok kalori alıp içerine spor yapıyorum pirinç yemem lazım diye yemeye başlarsan hem kasların gelişir hemde yağ alırsın. Sonra sporu bırakınca kaslar calismasigin icin küçülür elinde yağ kalır.

13 şubat menüsü... Bengi__ Bengi__

sabah
11:00

2 dilim ekmek
Tavada 1 yumurta kaşarlı
2 çatal peynir
1 bardak çay

Ara
13:00
1 kupa Gano mocha kahve

Akşam
17:00
Izgara levrek
2 parça kalamar
Az salata

Ara
1 fincan Gano 3ü1 arada

Su 2 lt olur philosophergirl philosophergirl
Spor interval cardio düşünüyorum
Yarım saat sürüyor Allonsy Allonsy
Akşamki kahvenin yanında kuruyemiş yiyebilirsin isersen tabi 1 porsiyon

13 şubat menüm

Sabah: 06.45
Bol maydonozlu omlet
2 ceri domates
3 siyah zeytin
1 kk suzme peynir
1 oksunkucuk sut

Oglen : 12.30

Yarım kepce mercimek çorbası
Haşlanmış tavuk budu
Ayran

Aksam: 19.25

1 kepce yarmali yogurt çorbası
4 yk pirasa

2.8 lt su philosophergirl philosophergirl
3 mil leslie yaptim Bengi__ Bengi__
Afiyet olsun Canım çok başaralı..
Pırasada pirinç yoksa 7 yk kadar yiyebilirsin. Pirinç varsa çorba içmeyip 7 yk yiyebilirsin. Pirinç varsa bu porsiyon mükemmel.

Afiyet olsun Canım çok başaralı..
Pırasada pirinç yoksa 7 yk kadar yiyebilirsin. Pirinç varsa çorba içmeyip 7 yk yiyebilirsin. Pirinç varsa bu porsiyon mükemmel.
Canim pirinç olduğu için 4 yk tercih ettim. Anneannem Pirasayi susuz yapar. Bende pirinci az pirasasi çok olan yerlerinden aldım. Pirinci de mümkün olduğunca az tükettim yani. Üzerine birkaç damla limon da sıktım

13.02.18 menü

Kahvaltı 09.30
2 yumurtadan yağsız otlu omlet
1 dilim kepek ekmek
3 zeytin
Salatalık
Cay

Ara 12.30
Sekersiz turk kahvesi

Öğle 16.00
4 dilim kabak mücveri yulaflı
4 yk yoğurt

Aksam 20.30
Çok toktum yiyemedim hic birsey rakibem sağol:dua:

Su en az 2 lt
Spor mükemmel 10 egzersiz
Bengi__ Bengi__ philosophergirl philosophergirl

13.02.18 menü

Kahvaltı 09.30
2 yumurtadan yağsız otlu omlet
1 dilim kepek ekmek
3 zeytin
Salatalık
Cay

Ara 12.30
Sekersiz turk kahvesi

Öğle 16.00
4 dilim kabak mücveri yulaflı
4 yk yoğurt

Aksam 20.30
Çok toktum yiyemedim hic birsey rakibem sağol:dua:

Su en az 2 lt
Spor mükemmel 10 egzersiz
Bengi__ Bengi__ philosophergirl philosophergirl
Afiyet olsun rakibem beğenmene sevindim. :KK19:

O arkadaşına söyle kafasına göre tavsiye vermesin. Yagsiz Kas yapmak icin protein yemek lazım. Ama yine de kilo almamak icin bu protein miktarı harcagin kaloriden fazla olmamalı ve Bu karbonhidratsız protein olmalıdır. Yoksa hem kaslanir hemde yağlanırsın. Benim protein tozu içmem gibi. Yumurta beyazi olur, lor olur. Makarna pilav erkekler icin bulk döneminde yağla beraber kas alıp irilesmek içindir.
Bak ya beni Herkül yapacakmış bu arkadaş :)))))

Her birinin 1 porsiyon meyve olduğunu düşün. İncirin glisemik indeksi yok yüksek o yüzden yedikçe yediren bir sey şeker oranı yüksek. Başka meyveleri tercih etmeni tavsiye ederim.
Ve lütfen bugün başka yeme.
Bitki çayı iç. Su iç..
Tamam canım ya kuru incir ya bide bir lokma
Yarın daha dikkatli olucam

Back
X