• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Şekersiz 7 Gün

Evlendigimde 54 kiloydum hatta gelinliği cakistigim yerde diktirmistim memlekete gidince kosusturmayla 52ye dusmustum gelinligin göbegi pot durdu diye pamuk koymuştum:) sonra hamile kalana kadar bir sürü kan ilaci vitamin vs kullandım ve ilk hamileligimde 3 aylikken bebegin kalbi durdu ama ben tabi coktan 59 olmustum bile tam onun kilolarini vermeye calisirken hamile oldugumu ogrendim ve 79 ile doguma girdim. 67 ile topige basladim cok yavas ilerledigimi düsünüyorum nedense eski hallerimi özledim yani:)) 60 ilk hedefim hala varamadım bile:KK43:
Ay ne kalmış şurda yahu :)) rahat rahat verirsin ;)

Spor yok mu canım ?

Oncelikle çok geçmiş olsun canım. Mutlaka doktora git. Gerçi stres de arttirmis olabilir. Kızinda en kisa zamanda onun iyiligini düşünüp bu şekilde devam ettiğini anlayacaktir. Şu an babasına kizginliginin yanında senin bunu ona soylememene kızmıştır. Babasının kötü birsey yapmasına rağmen senin onunla görüşmesi konusundaki ısrarını anlamıyordur. İnşallah en kisa surede aranız düzelir. Haberdar et bizi. Hatta kızına bir mektup yaz neden bu şekilde bir karar alıp söylemediGine dair.

Canim birazdan bir foto atacağım spor sonrası yenilecek şeyler için. Yarın da detaylı bir makale paylasimi yaparım

yok canım dün yapmadımm

13.02.18 menü

Kahvaltı 09.30
2 yumurtadan yağsız otlu omlet
1 dilim kepek ekmek
3 zeytin
Salatalık
Cay

Ara 12.30
Sekersiz turk kahvesi

Öğle 16.00
4 dilim kabak mücveri yulaflı
4 yk yoğurt

Aksam 20.30
Çok toktum yiyemedim hic birsey rakibem sağol:dua:

Su en az 2 lt
Spor mükemmel 10 egzersiz
Bengi__ Bengi__ philosophergirl philosophergirl

Akşamda yeseydin birşey en azından spordan sonra canım.

kaçamaksııız bitttii :)

Haydiii hayırlısıı olsuuun

Gunaydin kizlar

Dun sekersiz ilk gunumdu epey zorladi beni gunduz basim agriyordu ilac ictim dayanamadim etkisi gecince yine basladi gece midem de bulandi cok kotuydu dun gece :KK43:
Bakalim bugun nasil gecicek
Kahvaltimi 8 de yaptim bu sabah erkenciyim.

Aaa geçmiş olsun canım, neden böyle oldun acaba?

13 subat menum

10.00
2 haslanmis yumurta
1 dilim peynir
Domates

14.00
1 kase pirasa yemegi
1 kase yogurt
1 dilim wasa

16.30
1 bardak tarcinli sut
3 kuru kayisi
2 tam ceviz

18.30
1 kase pirasa
1 kase yogurt

Su 2 lt.
Spor 3 mil leslie
protein az olmuş sebze ağırlıklı gitmişsin. aslında karbonhidrat var. pırasada pirinç var mıydı. başının neden ağrıdığını çözmeye çalışıyorum.

Kızlar paylaştığınız yazılara bakıcak olursak spor yapanlar mutlaka karbonhidrat tüketmeli.. spordan önce bilhassa, spor sonrası protein alıcak. Ben tozlara pek sıcak bakmıyorum. Sentetik koruyuculu şeylerin uzun vadede zarar vereceğini düşünüyorum. Ama bir dilim et,tavuk,hindi yenmesi yeterli olucaktır.. ehhhh birazda ben araştırayım size döneceğim. :KK55:

şeker isteğim birazda antidepresan ilaçlardan oluyor vücudumun dengesi çok bozuldu.
Mutfak tartın var mi?
Tam buğday daha iyidir. Evde ekmek yapmayı düşünür musun? Dün ekmek tarifi paylaştık. Daha doyurucu oluyor ve gilisemik indeksi yüksek olmuyor.
aa ekmekte mi yapiyonuz.denerim neden olmasın.

hatunlar günaydın:) bugün benim ilk günüm olcak inşallah :) adet dönemi girdi bide şaka gibi,antidepresan kullanan var mı aranızda? kan şekerimi çok düşürüyor o ilaçlar zaten bu hale onlar yüzünden geldim. tam 10 senedır kullaniyorum ve sonuç ortada :(

dün bir planımız vardı ama eşimin işyerinde işi çıktı :KK43:

Olsun canım sevgi ve saygı olduktan sonra hergün sevgililer günü sağlık olsuun, bozma moraliniii..

hatunlar günaydın:) bugün benim ilk günüm olcak inşallah :) adet dönemi girdi bide şaka gibi,antidepresan kullanan var mı aranızda? kan şekerimi çok düşürüyor o ilaçlar zaten bu hale onlar yüzünden geldim. tam 10 senedır kullaniyorum ve sonuç ortada :KK43:

Günaydın canım, bir dönem bende kullandım ama benim kullandığım ilaçlar bende kilo kaybına sebep oldu çoğunlukla..

Back
X