• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Şekersiz 7 Gün

Menü güzel. Makalelerin güzel. Ya bir seyi kötü yapma bende yorum yazayım. İnsallah yarın çok güzel sonuç olacaksın. Seninle acayip konuşan bir adam vardı ya sen incecik olduğunda ne diyecek bakalım.

Ayy ben pek mutlu oldum. İnşallah hepimiz güzel sonuçlar alırız tatlım. O adam için değil kendim için yapıyorum bunu.

Bu arada sote ıspanak sote dediğim sadece 1 yk zeytinyaginda soğanı kavurdum. Soğanlar ölünce üzerine ispanakları attım. Ispanagi da kavurduktan sonra tavuğun yanına koydum. Salça falan yok.

Keşke döner değilsen kızarmış tavuk falan alsaydınız. Tartı öncesi akşam karbonhidrat pek iyi olmamış.
Birde su herballife ne zaman bitecek?
Valla kutuda az kaldı onu bekliyorum bende hatta bugün oglende içmedim ondan.zaten regl dönemim pek güzel sonuç çıkmicak yarışmada. Sen çok dobra konuşuyorsun masallah seviyorum böyle dobra olusunu

99C4A784-8EEE-42E7-89BD-3A38449DBDD9.webp

1 porsiyon kuru meyve tekrar hatırlarmayim dedim.

Ayy ben pek mutlu oldum. İnşallah hepimiz güzel sonuçlar alırız tatlım. O adam için değil kendim için yapıyorum bunu.

Bu arada sote ıspanak sote dediğim sadece 1 yk zeytinyaginda soğanı kavurdum. Soğanlar ölünce üzerine ispanakları attım. Ispanagi da kavurduktan sonra tavuğun yanına koydum. Salça falan yok.
Tabi ki kendin icin yapıyorsun. Ama çevrendeki insanların bakışı değiştikçe daha mutlu olacaksın..
Ben 1 tatlı kaşığı ancak koyuyorum. Bazen 50 gr falan kıyma koyuyorum o zaman hiç yağ koymam. Evde sürekli kıyma olmasının kolay bir yöntemi var. Belki biliyorsunuzdur ama aklıma geldin paylaşayım. Yağsız kıyma alıp tavada kavurun. Sonra soğuğunca Buzdolabi poşetine koyup buzluga atın. Lazım oldukça çıkartıp kullanin. Piştiği icin parçalanması kolay oluyor. Çiğ kıymayı buzluktan çıkarıp bir parça almak imkansız. Böyle daha pratik oluyor.

A564CE5F-BC38-4F5B-B5A2-B8855CF3FA73.webp

Eklenti şeker nasıl anlaşılır.
Bir ürünün icindekiler bölümünde yukarıdakilerden biri yazıyorsa eklenti şeker vardır. Bu durumda Besin listesindeki şeker oranını kontrol edin.

Kızlar artık ben erken kalktığım için sabah 10.30 gibi falan ara öğün yapman lazım çünkü bu sabah o saatlerde aciktigimi hissettim.
Bu gün 200ml kutu sutlerden aldım yarın için. Acaba süt+ elmamı süt + 2 ya da 3 tane ceviz mi yapsam daha iyi olur. Ikinci ara öğün olarak kahve+ 1hurma düşünüyorum.
Kahvaltı klasik kahvaltı yaparım sabah öğlende de bol lor peynirli fırında yagsiz pirasa Mücver olacak yanına da yoğurt düşünüyorum.

Tabi ki kendin icin yapıyorsun. Ama çevrendeki insanların bakışı değiştikçe daha mutlu olacaksın..
Ben 1 tatlı kaşığı ancak koyuyorum. Bazen 50 gr falan kıyma koyuyorum o zaman hiç yağ koymam. Evde sürekli kıyma olmasının kolay bir yöntemi var. Belki biliyorsunuzdur ama aklıma geldin paylaşayım. Yağsız kıyma alıp tavada kavurun. Sonra soğuğunca Buzdolabi poşetine koyup buzluga atın. Lazım oldukça çıkartıp kullanin. Piştiği icin parçalanması kolay oluyor. Çiğ kıymayı buzluktan çıkarıp bir parça almak imkansız. Böyle daha pratik oluyor.

Sagol tarif için tatlım. Bizde öyle yapıyoruz. Biz saklama kabına koyup buzluga atıyoruz. Çiğ olarak da buzdolabı poseine incecik koyuyorum. Mesela 1 avuç kiymayı poşete yayiyorum. İncecik oluyor. Elimin kenariyla da hafif bastirip ayiriyorum. İhtiyaç olduğunda hemen kırıp koyuyorum. İnce olduğu için hem çabuk çözülüyor hemde çok yer kaplamiyor

Saat 10da süt+ ceviz veya başka kuruyemiş
Öğleden sonra kahve+hurma+kuruyemiş

Benim başka bir ara öğün tavsiyem olacak 20 gr dil peynirleri var. Kuruyemiş+dil peyniri de yapabilirsin.
Eki Görüntüle 2111805
philosophergirl philosophergirl
Teşekkür ederim canım sabah çok erken gidiyorum. Ama bu dil peyniri önerisini önümüzdeki hafta için kullanacağım.

Eki Görüntüle 2111763
İki resim arasındaki farkı bulun.
Kızlar ikisinde ayni ama hangisi size çok görünüyor. Bazi seyler taktık işi. Daha oncede yazdım.
Doymuş hissetmenin hileleri var.
Parça parça yiyin
Koyu renkli tabakalar kullanin.
Bol yeşillik koyun var önce yeşillikleri yiyin.
En son karbonhidratlı yiyin.

Benim en büyük hatalarımdan biri hızlı yemek yemek, eskiye nazaran düzelttim bu huyumu. Bir de ağzım yanmıyor benim, genele göre çok sıcak olan bir çorbayı ben çok rahat içebiliyorum. Çiğnemenin çok büyük etkisi olduğunu yaşıyorum ve biliyorum. Çok güzel bir konuya değindin bengicim

Back
X