• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Şekersiz 7 Gün

Canlarim gunaydin. Hayirli cumalar. Tartida saglikli bol eksili bir gun olsun.
Gecen cuma 89.1
Bu gun 86.3
Fark 2.8
Yuzde 3.14
Aa birde bu hafta @berilcee mle olan yaris iptal olsun arkadaslar. Ciddi haksizlik olur. Hastayim diye cok zorlandim yemek yemege ve genelde istifra ettim.

Çok çok geçmiş olsun, böyle kilo vermeyi istemezdin eminim ama allah beterinden saklasın..

Aynen canım hayırlı olsun topigimiz. Burada amacımız diyetten ziyade sağlıklı beslenmek olacak. Zaten sağlıklı beslenince kilolarda gidecek.
Hayirli olsun topimiz canim. Isin ozu bu aslinda. Biz ne kadar saglikli beslenir de bedenimi odullendirirsek bedenimiz de bizi kilo vererek aslinda olmasi gerekene ozune donerek bizi odullendiriyor. Benim kilo problemim hastalanana kadar o kortizonlari kullanip kilo alana kadar hic yoktu. Kilo aldim diye bilincsiz diyetlerle kilo verdim tekrar kortizon tekrar al boyle 3 5 kez aldim verdim. Ama en sonunda diyetisyenim sayesinde bilinclenerek son aldigim kortizon kurunude kilo almak yerine az azda olsa kilo vererek tamamladim. Onemli olan bedenin senden ne istiyor sen veriyorsundaymis meger. Yaniyorum kilo aldigim o doneme ve bilincsizce al kaldigim gunlere.

12 şubat Pazartesi
Sabah 07:00

1 tam 1 beyaz haslanmis yumurta
40 gr lor
Maydonoz
Dereotu
Nane

Oglen 12.30
3 yk ıspanak sote uzerine
Kremalı kori soslu ızgara levrek
Yağsız salata

Akşam 18:00
40 gr lor
3 yumurta beyazı
Bol yeşillik

Ara 21:00
2 ceviz

1042 kalori 62 gr yağ 33 gr karbonhidrat
88 gr protein

2,5Litre su @phılosophergirl

Spor yok
2 saat dans dersi

SIFIR ŞEKER
Supersin biliyorsun degil mi ;)

Ben sanırım 3 senedir çayı 2 senedir de kahveyi şekersiz içiyorum.
Aynı şeyi ben de diyorum nasıl şeker koyup içiyormuşum tüm tatları gidiyormuş
Ben seker konusunda sansli doganlardanim hic sevemedim o tadi. Annem bebekken bile tatli mama olunca yemiyordun corba olunca istahla yerdin diyor. Tutsuza da kortizonlar sayesinde alistim. Zaten yedigimiz sebze ve meyvelerden aliyoruz bedenimizin ihtiyaci olan tuz ve sekeri. Fazlasina hic gerek yok.

Ben seker konusunda sansli doganlardanim hic sevemedim o tadi. Annem bebekken bile tatli mama olunca yemiyordun corba olunca istahla yerdin diyor. Tutsuza da kortizonlar sayesinde alistim. Zaten yedigimiz sebze ve meyvelerden aliyoruz bedenimizin ihtiyaci olan tuz ve sekeri. Fazlasina hic gerek yok.
çok sanslısın.
şeker yemiyorum belki ama bu asla sevmediğim anlamına gelmiyor.
ya benim yeme kapasiteme hiç biriniz ulaşmaz bence. kocaman 1 pastayı ben tek başıma yiyebilirim.

Kuzular selam
Topıgınız hayırlı olsun
Aslında takıma uğratacaktım lakın paylasımdakı yazıları görünce uğramak gelmedı içimden
Ama takıma ugrayın kural geregı mesaj sayınızı yazın kızlar
Gec okudum bu yazinizi ama dun ki yazismamizin ardindan soz kardesim gorevim olan kismini yapip mezun olucam insallah kardesim. Ya ben senden baskasi kaptan demek istemiyorum onu ne etcez peki. Ukala ukala hic birseysiz adini etiketledim. Yine kib yermiyim ki

çok sanslısın.
şeker yemiyorum belki ama bu asla sevmediğim anlamına gelmiyor.
ya benim yeme kapasiteme hiç biriniz ulaşmaz bence. kocaman 1 pastayı ben tek başıma yiyebilirim.
Oy kuzum ben kendimi daha iyi hissedersem kizimla birlikte bu aksam bir pasta denemem olacak. Ablamin dogum gunu bugun yarin gelecek onun icin.Guzel olursa yarin paylasirim onu yapar yersin. Pasta deyince aklima geldi bak bir sey sorucaktim sana.
1 yemek kasigi kadar keci boynuzu pekmezi koymayi dusunuyorum icine hani sekersiz 21 gun icin uygun mudur bengi cim.

Oy kuzum ben kendimi daha iyi hissedersem kizimla birlikte bu aksam bir pasta denemem olacak. Ablamin dogum gunu bugun yarin gelecek onun icin.Guzel olursa yarin paylasirim onu yapar yersin. Pasta deyince aklima geldi bak bir sey sorucaktim sana.
1 yemek kasigi kadar keci boynuzu pekmezi koymayi dusunuyorum icine hani sekersiz 21 gun icin uygun mudur bengi cim.
şekersiz 7 günümüze pekmez ve balıda sınırladık ama sen bunu 21 güne tamamlayacaksan pekmez ve bal kullanabiliyorsun.
ben de şekersiz çok tarif var canım. elbette paylaşırsan sevinirim. benim yiyeceklerle olan ilişkim biraz garip. :D

Kızlara vedaya uğrayacaktım
Ebru’nun takım ıcı durum va mesajını okuyunca vazgectım
3 ayrı kısı sorun olmadı yazmış onayla aynı seyı yazıyor
Ama bırının bır mesajını okudum öyle can yakıcıydıkı
Neyse gıttı bıttı
Ama lıstedekıler orayada yazın mezun olun
Kurallar neler bılemem zamana bırakalım
25-30 verıp mezun bıle olurum bakarsın
Uzme tatlim kendini. Insallah canim.

Yemedim aa yemedim yemiş olabilirim ekmek yedim onda çok şeker varmı? Birde küçük tuzlu kurabiyelerden yedim ama tatlısına dokunmadım :)) son olarak kakaolu yulaf lapa yedim :/
Cok tatlisin :) Bence aleni seker yememissin ama bal gibi seker almissin canim.

şekersiz 7 günümüze pekmez ve balıda sınırladık ama sen bunu 21 güne tamamlayacaksan pekmez ve bal kullanabiliyorsun.
ben de şekersiz çok tarif var canım. elbette paylaşırsan sevinirim. benim yiyeceklerle olan ilişkim biraz garip. :KK70:
Ya iste dogum gunu olunca ablamin deneyelim dedik. Misafirlere ikram etmicek olsak onuda atmamda.

Bengi__ Bengi__ cim bende sorayım bari. Ev yapımı fıstık ezmesi yiyebiliyor muyuz peki ? İçine hafif renk ve tat versin diye 1 tk pekmez eklemiştim. Eğer izin varsa sadece kahvaltılarda 1 çay kaşığı tüketmeyi düşünüyorum (Hergün değil. Dönüşümlü olarak)

Bengi__ Bengi__ cim bende sorayım bari. Ev yapımı fıstık ezmesi yiyebiliyor muyuz peki ? İçine hafif renk ve tat versin diye 1 tk pekmez eklemiştim. Eğer izin varsa sadece kahvaltılarda 1 çay kaşığı tüketmeyi düşünüyorum (Hergün değil. Dönüşümlü olarak)
olur canım. bu çay kaşığı silme olsun.

Tatlım ben menümü hem oraya hem buraya yazacağım. Oraya günlük yazma limitim için yazarım. Benimde yorumlarsan sevinirim.

Ablam ben hiç o değneğin tadına bakmayım. Dün yemekten sonra ben spor yaparken anneannem başım gözüm dönüyor diye geldi. Hemen tansiyonunu ölçtüm yüksek çıktı. Acildeydik gece. ondan yazamadım aksattım. Diğer gruba da bakayım menümü, suyumu,sporumu yazarım buraya :)
Gecmis olsun canim. Umarim simdi iyidir annanecigin.

Back
X