• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Şekersiz Çay İçmek..

kesinlikle. ben şekeri sevmediğim için mi bana daha lezzetli geliyor diyordum ama eşim de şekeri sonradan bıraktığı halde şekersiz çayın daha lezzetli olduğunu çay tadını tam anlamıyla aldığını söylüyor.

benim eşimde şekerli çayı bıraktıktan sonra öyle söylemişti ben hala bırakamadım yaaaaaaaaaaa bitki çaylarını şekersiz içebiliyorum ama çay tiryakisi olarak asla şekersiz içemiyorummmmmmmmmmmmm:22::22:fazla şeker atmıyorum ama çayı çok içtiğim için fazla şeker kullanmış oluyorum malesef:50:

Eskiden çaya iki kaşık şeker atanlardanım. Çocukken beş kaşığı buluyordu. :) Bir gün şekerli çayı bırakmak istedim. 3-4 gün şekersiz çay içtim. Bir buçuk senedir sadece acısını almak için yarım kaşık şekerle devam ediyorum.

Birden keseceksin şekeri ben öyle yaptım
İlk haftalar zorladı sonra yavaştan damağım alıştı ve şimdi şekerli çay bana çok kötü geliyor ballı aşırı tatlı gibi.
Şekersiz çayla çayın tadını daha iyi alıyorsun

konu eski sanki

ama ben de yazayım şekeri bi haftada bıraktım zorlanmadım
çünkü ben çok içecek türü şeyler tüketirim özellikle çay
şimdi şekerli şeyler içmek hiç hoşuma gitmiyo mesela

zaten şekerin vücudumuza hiç bi katkısı yokmuş aksine pek zor zararı var bence herkes bırakmalı

Bi yerde duymustum dilimizdeki tat alma dokulari 21 günde yenileniyomus yani 21gun dayanirsan gerisi kolay. Bende yillardir şekersiz içerim. Çalıştığım yerde şekerin üstü açık durduğu icin birakmistim. Saçma bi takıntı işte :D

Back
X