Şekilci, özgüven düşürücü adam....

Merhabalar. Çok kötü hissediyorum. Uzatmadan konuya gireyim hanımlar.Biriyle görüşüyorum ve geçen yıl pandemi döneminde aynı yerde çalıştık.Benim yüzümü tam değil, maskeyle gördü. Genelde home office idik zaten. Ben atandım ve başka şehre geçtim.

Biz de ağustostan beri konuşmaya ve görüşmeye başladık. Çok ilgili, sohbetini çok seviyorum.Birazcık yaş farkı var (9) onu da önemsemiyoruz.

Ama bu adam çok şekilci.Ben sevdiğimi beğenmem, beğendiğimi severim dedi.Eee bu adam beni beğenmezse ne olacak ki bence beğenmeyecek de hatta kesin. Zaten bu şehre gelmek aklına yatmıyor, buna değecek güzelliğim olduğunu da düşünmez. Geçen gün görüntülü konuşuyoruz bana ''bi yan dönsene'' dedi. Burnum kemerli ya ona bakacak. Yan dönmedim ama moralim acayip bozuk. Keşke keşke ona bir şeyler hissetmeseydim ben onun aradığı güzellikte değilim. Bi yan dön dediğinden beri moralim alt üst. Burnum da güzel değil. Bugün işteyken bile aklım ordaydı çok kötü oldum. Herkes istediği kriteri belirlemekte özgür ama benim özgüvenimi alt üst etti. Şimdi bu adam beni beğenmeyecek ben emin oldum artık.Ben ne yapayım sizce, kafam allak bullak. Ben her problemin üstesinden gelirim, her şeyi aşarım ama bana bunu hissettiren biriyle ne yapabilirim, neyi aşabilirim. Burnumu mu yaptırayım yani, kimse için bunu yapmam her ne kadar çirkin olsa bile. Ben ne yapayım siz söyleyin.. Güxzl bir şeyler hissetmek suç mu, benim hakkım değil mi? :KK43:
Kendinde neyin eksikliğini yaşıyor ki bu kadar şekilci olmuş 🤔
Umarım çok güzel bir hanım bulur kendine , o hanımda emdiği sütü burnundan getirir 👍🏻
O zaman anlar gözün 👁 şekli güzele doyduğunu ama ruhu güzele doyamadığını..
Kabalaşmak istemem ama böyle çiğ insanlardan nefret ediyorum..

Merhabalar. Çok kötü hissediyorum. Uzatmadan konuya gireyim hanımlar.Biriyle görüşüyorum ve geçen yıl pandemi döneminde aynı yerde çalıştık.Benim yüzümü tam değil, maskeyle gördü. Genelde home office idik zaten. Ben atandım ve başka şehre geçtim.

Biz de ağustostan beri konuşmaya ve görüşmeye başladık. Çok ilgili, sohbetini çok seviyorum.Birazcık yaş farkı var (9) onu da önemsemiyoruz.

Ama bu adam çok şekilci.Ben sevdiğimi beğenmem, beğendiğimi severim dedi.Eee bu adam beni beğenmezse ne olacak ki bence beğenmeyecek de hatta kesin. Zaten bu şehre gelmek aklına yatmıyor, buna değecek güzelliğim olduğunu da düşünmez. Geçen gün görüntülü konuşuyoruz bana ''bi yan dönsene'' dedi. Burnum kemerli ya ona bakacak. Yan dönmedim ama moralim acayip bozuk. Keşke keşke ona bir şeyler hissetmeseydim ben onun aradığı güzellikte değilim. Bi yan dön dediğinden beri moralim alt üst. Burnum da güzel değil. Bugün işteyken bile aklım ordaydı çok kötü oldum. Herkes istediği kriteri belirlemekte özgür ama benim özgüvenimi alt üst etti. Şimdi bu adam beni beğenmeyecek ben emin oldum artık.Ben ne yapayım sizce, kafam allak bullak. Ben her problemin üstesinden gelirim, her şeyi aşarım ama bana bunu hissettiren biriyle ne yapabilirim, neyi aşabilirim. Burnumu mu yaptırayım yani, kimse için bunu yapmam her ne kadar çirkin olsa bile. Ben ne yapayım siz söyleyin.. Güxzl bir şeyler hissetmek suç mu, benim hakkım değil mi? :KK43:
neden kendinize bunu yapıyorsunuz hiç mi saygınız yok kendinize beyefendi ingiltere düşesimi? kş öyle biri olsa bana böyle hissettiren bir adamın yüzüne bile bakmam bir daha

Bence konusmayi kes bu herifle.. ciddi birsey olsa bile… surekli seni eksik hissettirir gibi geldi bana..arada 9 yasta bence cok.. birak bence

Ezik misiniz siz
Adam resmen tipe önem veriyorum,duygu olmasa da olur demiş,at seçer gibi (teşbihte hata olmaz) yok burnun yok dişin olmadı memen,saçının rengi vs kendince liste belirlemiş.
Siz ozguveninizi bu adama mı parcalattiniz. Şimdi birlikte olsanız nolacak,
Sizden daha güzelini bulur ona gider.
Tamamen kendi degersizlik problemiyle alakali. Ona terapi önerin bence

Allah bilir karşı tarafın tipi nasıldır böyle çok iyisini isterim modundakilerin yarısı maymun suratlı oluyor genelde 😒
images (4).webp

Konuştuğunuz kişi düpedüz narsist. Bunun için kendinizi değersizleştirmeyin lütfen ve acilen iletişimi kesin. Daha şimdiden moralinizi ve psikolojinizi bozmuş. Uzun vadeli bir ilişki düşünmeniz hata olur.

Peki şey de yaptınız mı
Dişisini etkilemek isteyen tavus kuşu gibi tüylerinizi kabartarak bi de bele bak dediniz mi?

Burnunu çevir dediği anda bu nasıl bir muamele ya, çok ayıp, kapatıyorum diyemediniz mi?
Ben mi çok fevriyim, neden bu kadar paspas oluyorsunuz ki

Adam sizi manipüle ediyor.
Ya bir ömür -o da adam eh işte devam edelim bakalım bir süre derse- adamı memnun etmek için estetikten botoksa koşarak yaşarsınız ya da var olan özgüveninizi nasıl yediğini kendinize acıyarak baktığınızda ayna karşısında anlarsınız.
Çünkü o hep bir kusur bulacak, bu net.
Kusursuz güzellik yok, güzelin üstünde bir güzel var, sonu yok.

Zaman çok acımasız, ben hiç vakit kaybetmezdim bu adamla, gitsin ötede burun seçsin.

Klasik olacak ama kimse mükemmel değil burnunu beğense ayak parmağına kusura bulur. Kaldı ki ilerletseniz ilişkiyi 2 gün sonra sıkılacak senden başkasına gidecek bahanesi de o daha güzel olacak, halbuki işin gerçeği sıkılması. Erkenden vazgeçin, başkalarına bakın. Adriana lima ydı galiba aldatıldı, geçenlerde jlo nun resmini gördüm Bi adama deli gibi aşıkmış, fotoğraflardan belli zaten ama yok ilerlememiş. Şimdi Adriana jlo sence çok çirkiniz diye.depresyona mı girdi? Beğeni, beğenen kişi ile ilgilidir. Beğenilen yada beğwnilmeywn kişide sorun yoktur. Dünyanın en mükemmel kusursuz objesini alın, bir meydana koyun beğenmeyen illaki çıkacaktır. Kusur arayan kusur bulur. Obje olarak tanımladım kusura bakmayın ama bu güzellik konusu başka örneğe girmiyor. Neyse, yani demek istediğim eğer eleştirel gözle bakılırsa mutlaka kusur bulunur, ama tersi düşünülürse ne güzellikler bulunur. Bahsettiğiniz kişi dış görünüşe taktıysa kendini çok geliştirdiğini sanmam. Öyle üniversite doktora falan değil kastım. İleride iş ilerledi evlendiniz diyelim pijama ile evde temizlik yaparken falan seni görecek, eee o zamanda tuvalet falan giyecek değilsin, sonra başka kadına gidecek bahanesi de sen kendine bakmıyorsun dış görünüşe önem veririm olacak ben adam değilim demeyecek. Özetle uzaklaş o adamdan, pardon adam dedim ya yanlışlıkla

tipi iyi olsa ne olacak karakteri çiirkin ıyk mide bulandırıcı açıkcası bana yan dön dese birisi hayırdır sana şebeklik mi yapıcam deyip saldırırım .Birazcık sinirli biriyim ama konudaki adam insanı çileden çıkarır

Sevmenin güzellikle bir alakası yok ki. İnsan sevdiğini güzel görür. Eğer bir kişi beni güzelliğimden dolayı seviyorsa hiç gerçekçi gelmez bana. Hep bu güzellikte kalmayacağız, yaşlanacağız, yer çekimine yenik düşecek kaşımız gözümüz. Önemli olan karakterdir. Sizi, kendi kriterlerine göre değerlendiren bir insanla muhatap olmayın derim ben. Özgüveninizde, birinin saçma sapan güzellik algısından dolayı düşmesin. Böyle insanlara ağzının payını vermelisiniz, prim değil.

Adammı buyuk sen mı ?Senı begenen adamlarla ol .Bunlan hayat gecer mı ?

Ya adam çok yakışıklı da olabilir, öyle olması içinin kofluğunu her yere sıçratma hakkı mı veriyor dicem de buna tahammül edebiliyosanız, hakkıdır. Yakında köle alımı gibi dişlerinizi falan da kontrol eder. Ya sabırr

Back
X