hanımlar biz konu sahibine yazıyoruz ediyoruz destek olmak için ama farkında mısınız bilmiyorum konu sahibi de şekilci bir kadın. adamın yakışıklı olduğunu şu konuda kaç kez yazmış ben saymadım. yani aslında ikiniz de şekilcisiniz. tek fark o sizi ezmiş. yan dön burnuna bakayım tarzı bir istek bayağı ezmek yani karşısındaki insanı. ve siz, kendinizi böyle ezen bir herif için şu konuda 1500 kez falan yakışıklı dediniz. kendinize değer veren biri olsaydınız önce benim duygularım, benim hislerim derdiniz. 25 yaşındaymışsınız. sosyal medyada güzel bir paylaşım görmüştüm, aşağı bırakıyorum. kendinizi sevip kendinizin farkında olduğunuz zaman aynen aşağıdaki gibi düşünmeye başlıyorsunuz. özgüven aşırı kırılgan ise umarım beni beğenir; özgüven oturmuş ise umarım ben onu beğenirim diyorsunuz. ben her ilk buluşmama giderken böyle düşünüyorum. sizin gibi şekilci de değilim, zor hissediyorum çok zor etkileniyorum. ne zamandır konuşuyoruz umarım karşımdaki kişi beni hayal kırıklığına uğratmaz, ona zaman harcadım diye düşünüyorum. bu şekilci kafasıyla giderseniz hem üzülür hem de üzersiniz.