• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

şekilci sevgili

koko_93

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
16 Ocak 2014
80
106
93
Merhaba arkadaslar 1 aydir bi erkek arkadasim var,
Kendisi 27 yasinda ben 23..
Benim bi 7 8 kilo fazlam var ve bunu saka yollu dile getiriyor. Kilo versen asiri guzel olursun falan diye ve de bazen kiyafetime direkt kotu diyebiliyor. Ben de ben senin kiyafetlerini onemsemiyorum mesela dedigimde tamam bir daha karismicam falan diyor,
Oyle kotu de giyinmem her daim temiz ve uyumluyumdur. Hatta universitede kizlar hep sorarlardi neyi nerden aldigimi. Sizce neden boyle? Ondan hoslaniyorum gunden gune sevgim artiyo ama bu konu beni biraz irrite ediyor. Yorumlarinizi bekliyorum. Tesekkurler

Bu arada magazalarin indirimlerini falan takip eder kendi giyimine de duskun

Son düzenleyen: Moderatör:
1 ayda almadın herhalde o 7-8 kiloyu?
Seni böyle beğendi ve sevgili oldunuz şimdi niye değiştirmeye çalışıyor?
Kıyafetini beğenmedim falan demesi de ayrı itici.
1 aylık erkeği şutla gitsin büyüsün gelsin.

Boyum 165 kilom 66 asiri bi fazlalik olmamasina ragmen :(

7 8 kiloyu sorun yapan adam hamilelikte alınan 20 ila 30 kg kiloya ne der kimbilir. Bu kiloların gitmesi de nerdeyse 2 seneyi buluyor. 2 sene karısının kafasını yer bitirir. Bi arkadaşımın kocası da böyleydi.

Fil gibi oldun, inek gibi oldun der arkadaşımı aşşalardı. Sanırsın kendisi de gerard butler. Bu tarz herifler ki bunlara adam demem miğdemi bulandırıyor. Nokta.

Sizce neden boyle?

Kaba ve düşüncesiz olduğu için böyle.

Bir insanın, sevdiceğinin giyimi ile, saçı - başı - kilosu ile ilgilenmesi gayet olağandır benim için.
Bunu, karşısındaki kişiyi değiştirmeye çalışmak ya da kalıba sokmak olarak görmüyorum açıkçası.
Ama bu ince bir çizgi:
Bi dikte etmek vardır "Şunu giy, şöyle yap" diye ,bir de öneri getirmek vardır.
Öneri getirirken de bir kibar dili vardır "Şöyle bir etek de çok yakışır sana, bir gün de böyle bir şey giyer misin?" gibi söylenebilen, bir de sevgilinizin kullandığı orman dili.

Benim herüf de öyleydi sevgiliyken.
Zayıfsın der iskelet fotosu gönderirdi watsaptan.
Kıyafetlerime laf ederdi sürekli.
Meğer özgüvenimi kırmak için yapıyomuş, ezikleniyim de başkasına bakmayım diye.
Hiç sallamadım.
Şimdi onun pijamalarıyla geziyom evde onu bile beğeniyo yazzıh.
Kilo alma böyle iysin diyo artık.
Paçozluğa nası bi alıştırdıysam garibimi.

Usulüne uygun söylüyorsa ben bir sıkıntı göremiyorum
Bu kadar eleştiriye kapalı alıngan olmaya lüzum yok
Ben karşımdaki insanda bir şey görsem söylerim, kırmadan

Boyum 165 kilom 66 asiri bi fazlalik olmamasina ragmen :KK43:
Ya istersen 90 kilo ol veya 45 kilo ol böyle beğenmiş ve sevgili olmuş yani bu ne tutarsızlık kilonu giyimini dert edecekse neden seninle? Ben olsam sağlam bi mesaj atıp hadi yoluna derdim. Kilo vereceksen veya giyimini değiştireceksen kendi isteğinle yapmalısın başkası istiyor diye değil.

Usulüne uygun söylüyorsa ben bir sıkıntı göremiyorum
Bu kadar eleştiriye kapalı alıngan olmaya lüzum yok
Ben karşımdaki insanda bir şey görsem söylerim, kırmadan

Kimsenin kimsenin zevkine kotu demeye hakki yok bence. Ben sevgiyi on planda tuttugumdan sanirim garip geldi cunku kiyafetle ilgilenmem pek

Seni olduğun gibi beğenmiyor, beğendiği şekle sokmaya çalışıyor... dolayısıyla sevmiyor sevse onları görmez bile

Ay bu başaklardaki özgüven de Obama'da yok.
Hiç sallama tatlım.
Onun hiç mi bozarı yok sen de ordan yürü.
İnan benim eşim de aynı öyleydi.
Şuan gıkı çıkmıyo.
Pörsümüş eşofmanım ve yoluk saçlarımla bile mutlu :))
Yaa umut oldun suan bana. Nasil basardin peki tuyo versene :D

Back
X