- 17 Aralık 2015
- 3.856
- En iyi cevaplar
- 1
- 16.030
- 208
Yaa umut oldun suan bana. Nasil basardin peki tuyo versene![]()
Ya işte o bende beğenmediği yanlarımı sayarken ben de onunkileri saydım.
Öylece orta yolda buluştuk :)
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Yaa umut oldun suan bana. Nasil basardin peki tuyo versene![]()
Merhaba arkadaslar 1 aydir bi erkek arkadasim var,
Kendisi 27 yasinda ben 23..
Benim bi 7 8 kilo fazlam var ve bunu saka yollu dile getiriyor. Kilo versen asiri guzel olursun falan diye ve de bazen kiyafetime direkt kotu diyebiliyor. Ben de ben senin kiyafetlerini onemsemiyorum mesela dedigimde tamam bir daha karismicam falan diyor,
Oyle kotu de giyinmem her daim temiz ve uyumluyumdur. Hatta universitede kizlar hep sorarlardi neyi nerden aldigimi. Sizce neden boyle? Ondan hoslaniyorum gunden gune sevgim artiyo ama bu konu beni biraz irrite ediyor. Yorumlarinizi bekliyorum. Tesekkurler
Bu arada magazalarin indirimlerini falan takip eder kendi giyimine de duskun
İnsallah bi sure daha sabredicem,umarim duzelir. Tesekkur ederim size de mutluluklar :*Ya işte o bende beğenmediği yanlarımı sayarken ben de onunkileri saydım.
Öylece orta yolda buluştuk :)
İskelet fotografi gondermesi cok aşağılayıcı.Benim herüf de öyleydi sevgiliyken.
Zayıfsın der iskelet fotosu gönderirdi watsaptan.
Kıyafetlerime laf ederdi sürekli.
Meğer özgüvenimi kırmak için yapıyomuş, ezikleniyim de başkasına bakmayım diye.
Hiç sallamadım.
Şimdi onun pijamalarıyla geziyom evde onu bile beğeniyo yazzıh.
Kilo alma böyle iysin diyo artık.
Paçozluğa nası bi alıştırdıysam garibimi.
İskelet fotografi gondermesi cok aşağılayıcı.
1.65 boya 66 kiloysam bunu sevgilim bana diyosa bi düşünürdüm. Beni böyle beğendin ve böyle seviceksin tamamda cidden fazla yani. Bence kendin için 10 kilo ver. 1.65 boyundayım bende..
Kesinlikle haklısın. Zaten bunu ön planda tutan adamı ben aşağılardım. Kendini ne halt sanıyosun diye..Ben de kilo verme surecimdeyim 2 kg verdim bile.. Benim icin 59 ideal. Ben sadece dis gorunusun bu kdr onemli olmasinin rahatsizligindayim
Ben dun dedimki kiloma ya da kiyafetime kotu diyemezsin bunlar benim tercihlerim seviyosan boyle seversin cunku degismicem dedim. Tamam bidaha karismicam dediKesinlikle haklısın. Zaten bunu ön planda tutan adamı ben aşağılardım. Kendini ne halt sanıyosun diye..
bu insanlar kendilerini ne sanıyor Allah aşkına. kilon varsa var herkes zayıf olmak zorunda değil. kıyafet konusu gelince de insan rahat ettiği ve sevdiği şeyleri giymeli. sevgili diye bunları dile getirmesi bence hiç hoş değil. beğenmiyorsan kapı orada diyebilmeli insan. ben, beni devamlı eleştiren her giydiğime her yediğim içtiğime yada her +1 kilo artışıma laf edecek adam yanıma istemem. seviyorsan, şuan yanımda ise beni ben olduğum için kabul edecek adam. erkekler çok kendini beğenmiş ya cidden bak. kadınları istedikleri gibi kullanıp, yönlendirebileceklerini sanıyorlar. gariplerim.Merhaba arkadaslar 1 aydir bi erkek arkadasim var,
Benim bi 7 8 kilo fazlam var ve bunu saka yollu dile getiriyor. Kilo versen asiri guzel olursun falan diye ve de bazen kiyafetime direkt kotu diyebiliyor. Ben de ben senin kiyafetlerini onemsemiyorum mesela dedigimde tamam bir daha karismicam falan diyor,
Oyle kotu de giyinmem her daim temiz ve uyumluyumdur. Hatta universitede kizlar hep sorarlardi neyi nerden aldigimi. Sizce neden boyle? Ondan hoslaniyorum gunden gune sevgim artiyo ama bu konu beni biraz irrite ediyor. Yorumlarinizi bekliyorum. Tesekkurler
İskelet fotografi gondermesi cok aşağılayıcı.
Seni olduğun gibi sevecek birini bul sonra sıkıntı olurMerhaba arkadaslar 1 aydir bi erkek arkadasim var,
Cok guzel yazmissiniz sonuna kadar katiliyorumbu insanlar kendilerini ne sanıyor Allah aşkına. kilon varsa var herkes zayıf olmak zorunda değil. kıyafet konusu gelince de insan rahat ettiği ve sevdiği şeyleri giymeli. sevgili diye bunları dile getirmesi bence hiç hoş değil. beğenmiyorsan kapı orada diyebilmeli insan. ben, beni devamlı eleştiren her giydiğime her yediğim içtiğime yada her +1 kilo artışıma laf edecek adam yanıma istemem. seviyorsan, şuan yanımda ise beni ben olduğum için kabul edecek adam. erkekler çok kendini beğenmiş ya cidden bak. kadınları istedikleri gibi kullanıp, yönlendirebileceklerini sanıyorlar. gariplerim.
size bir örnek vereyim. ben hafif makyaj yaparım. genellikle lila tonları da göz farı kullanıyorum gündüz. bir gün sevgilim bir arkadaşımı örnek göstererek sen de böyle koyu göz makyajı yapsana demişti. ! evet koyu göz makyajı yapılır ama gece , sonra bana birini örnek göstererek beni yönlendirmeye çalışması da ayrı bir gıcıklık. buyur kardeşim kapı orada kız da orada git onu al madem öyle demiştim. ben nasıl istersem o şekil yapmaya devam edeceğim çünkü.
yani demem o ki, ne olur kendinize karıştırtmayın kim olursa olsun. siz içinizden nasıl geliyorsa öyle yapın ..
sevgiler.
Asla o boyutta degil.. Aksine bulusmak icin can atiyo elimi hep tutmaya calisioBence ayriliğa sebep olacak bi durum yok.
Ayarini bildikten sonra çiftler birbirlerinde görmek istedikleri ya da istemedikleri şeyleri söylemekten çekinmemeliler benim nezdimde bu doğalliktir hatta.
Ama dediğim gibi dozu önemli, rahatsizliği seni yaninda taşimaktan utanma, sikilma boyutundaysa bu ciddi bi sorun.
Bunu da tartacak olan sensin.