• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

şekilci sevgili

Asla o boyutta degil.. Aksine bulusmak icin can atiyo elimi hep tutmaya calisio
O zaman en azindan bunu söyleme sebebinin ne olmadiğini biliyosun:)
Rahatsiz oluyosan ya önemsemiyomuş gibi 'he he ' de sanki hiç tinlamiyomuş gibi ya da eleştirilmekten hoşlanmadiğini söyle açik açik. Zaten bu konuyu daha fazla uzatacağini sanmiyorum.
Ama ayrilma lütfen, ayril diyenler olmuş böyle bi sebepten ayrilinilir mi..

Benim bir eski sevgilim vardi boyle. Ayrildiktan bir sure sonra gorusmeye basladik. Cok fena kilo ve guzellik takintili bi adam.
Sakayla karisik takiliyordu surekli ama itici olmaya baslamisti, bir de kendisi kilolu ve allah affetsin tobestagfurullah bi tipi vardi :KK53:

Bi gun bana şoyle bi 10 kilo versen ne guzel olur dimi dedi, 10kilo versem sana mı bakarim sence dedim bir daha acamadi agzini :KK45:

1 ay bunları söylemek için çok erken olduğu gibi sevmek içinde çok erken bence. Siz başka bir arkadaşa sevgisinden eminim demişsiniz ama bence o kadar emin olmayın. Şu an sizi sıfır kusurlu görmesi gereken bir dönemdesiniz.

Kendisi kaslı sıkı vücutlu manken gibimiymiste sana bunu rahat rahat soyleyebiliyor? Ben olsam sen nesin ki diye sorarım

Benim bir eski sevgilim vardi boyle. Ayrildiktan bir sure sonra gorusmeye basladik. Cok fena kilo ve guzellik takintili bi adam.
Sakayla karisik takiliyordu surekli ama itici olmaya baslamisti, bir de kendisi kilolu ve allah affetsin tobestagfurullah bi tipi vardi :KK53:

Bi gun bana şoyle bi 10 kilo versen ne guzel olur dimi dedi, 10kilo versem sana mı bakarim sence dedim bir daha acamadi agzini :KK45:

Cok agir olmus ama super zeki bi cevap, o lafi da herkes kaldiramaz

1 ay bunları söylemek için çok erken olduğu gibi sevmek içinde çok erken bence. Siz başka bir arkadaşa sevgisinden eminim demişsiniz ama bence o kadar emin olmayın. Şu an sizi sıfır kusurlu görmesi gereken bir dönemdesiniz.

Sevgisini belli eden cok hareketi oldu direkt sevmiyor denmesi bence cok acimasiz. Sevmese benle olmaz direkt ben de onla olmam. Bazi erkekler sanirim mukemmeliyeti ariyor. Dedigim gibi 1 ay kisa bi sure bunlari da yasayan arkadaslar olmus eger oyle yorum gelmese sanirim daha bitirici bakacaktim iliskiye ama 1 ayda olsa ben deger veriyorum o yuzden onemli

Cok agir olmus ama super zeki bi cevap, o lafi da herkes kaldiramaz
Onun yaptiklari daha agirdi. hani iyiligin icin bir seyler diyen insanlar vardir ya bu onlardan degildi.
Benim fazla kilom da yoktu zaten o donem. 10kilo versem iskelet olurdum herhalde. İlk baslarda o boyle konustukca kendimi kotu hissediyordum. Sonradan bilerek ozguvenimi kirmak icin yaptigini anladim. Degisik bir adamdi iltifat etmeye korkardi asagilik komleksi vardi. Onu farkettigim an onun silahiyla vurdum onu:KK53:

O zaman en azindan bunu söyleme sebebinin ne olmadiğini biliyosun:)
Rahatsiz oluyosan ya önemsemiyomuş gibi 'he he ' de sanki hiç tinlamiyomuş gibi ya da eleştirilmekten hoşlanmadiğini söyle açik açik. Zaten bu konuyu daha fazla uzatacağini sanmiyorum.
Ama ayrilma lütfen, ayril diyenler olmuş böyle bi sebepten ayrilinilir mi..

Cok fazla sacma tip karsima cikti ve bu suana kadarki en mantikli kisi ama bunda da boyle garip bi durum oldu hic yasamadigim.. Umarim guzel olur her sey olumlu ve yapici yorumun icin tesekkur ederim

Onun yaptiklari daha agirdi. hani iyiligin icin bir seyler diyen insanlar vardir ya bu onlardan degildi.
Benim fazla kilom da yoktu zaten o donem. 10kilo versem iskelet olurdum herhalde. İlk baslarda o boyle konustukca kendimi kotu hissediyordum. Sonradan bilerek ozguvenimi kirmak icin yaptigini anladim. Degisik bir adamdi iltifat etmeye korkardi asagilik komleksi vardi. Onu farkettigim an onun silahiyla vurdum onu:KK53:
Ozguven somurme oldugunu dusunuyorum ben de.
Peki suanda birlikte misiniz :)

Ozguven somurme oldugunu dusunuyorum ben de.
Peki suanda birlikte misiniz :)
Hayir olmayacagini anlayinca bitirdim. Ve bu benim en buyuk askimdi senelerce unutamamistim.
Ufak gorunen bu sey o kadar etkiliyor ki insani. Cunku sevginin ne oldugunu biliyorsun, insan guzel olani sevmiyor sevdigi guzel geliyor gozune. Ve karsinda surekli senin bir seylerine takintili bi adam varsa eger hayat zindan oluyor sevgisini sorguluyorsun ozguvenin yerle bir oluyor.
O kocaman buyuk aski sirf bu yuzden bitirdim.
Gercekten buyuk bir sorun.

Hayir olmayacagini anlayinca bitirdim. Ve bu benim en buyuk askimdi senelerce unutamamistim.
Ufak gorunen bu sey o kadar etkiliyor ki insani. Cunku sevginin ne oldugunu biliyorsun, insan guzel olani sevmiyor sevdigi guzel geliyor gozune. Ve karsinda surekli senin bir seylerine takintili bi adam varsa eger hayat zindan oluyor sevgisini sorguluyorsun ozguvenin yerle bir oluyor.
O kocaman buyuk aski sirf bu yuzden bitirdim.
Gercekten buyuk bir sorun.

Senin hakkinda hayirlisi olmustur umarim..

Benim hakkimda da hayirlisi olsun..

1 ay cicim ayı tanıma zamanı bu vakti iyi kullan derim.

Kıyafet konusunda olumlu eleştiri yapıyosa bunu kendin için öneri olarak alabilirsin ama yok bu kısa bu dar diyosa asla taviz verme.

Kiloya gelince kilo verme garantinle mi seninle birlikte oldu? Kilo tabiki güzel bişey değil ama bunu kişi isterse istemiyosa kimene.

1 ay cicim ayı tanıma zamanı bu vakti iyi kullan derim.

Kıyafet konusunda olumlu eleştiri yapıyosa bunu kendin için öneri olarak alabilirsin ama yok bu kısa bu dar diyosa asla taviz verme.

Kiloya gelince kilo verme garantinle mi seninle birlikte oldu? Kilo tabiki güzel bişey değil ama bunu kişi isterse istemiyosa kimene.

Kilo olunca pekala giyim konusu skinti oluyor ama ben 40 bedenim inanilmaz kotu degildir yani aksine unide hep cix kiz geldi yine falan derlerdi.

Bu cocuk bence zayifliga duskun o zaman niye basta demedi. Sirf yuzum guzel diye mi acaba. Kafamda deli sorular :D

Kilo olunca pekala giyim konusu skinti oluyor ama ben 40 bedenim inanilmaz kotu degildir yani aksine unide hep cix kiz geldi yine falan derlerdi.

Bu cocuk bence zayifliga duskun o zaman niye basta demedi. Sirf yuzum guzel diye mi acaba. Kafamda deli sorular :KK70:

Yani giydiklerine seni kısıtlamak amaçlı mı karışıyo dar kısa şeklinde bunu anlamalıyım?

Manken değilsen bedeninin kaç olduğu seni mutlu ettiği yerde olmalı

Aynı eski ilişkim gözümün önüne geldi:) Ben de her zaman yıkanırım saçlarımı yağlı göremezsiniz, ellerim manikürlüdür, giysilerim ütülüdür. Ama bu adama hiçbir zaman yetmedi :( onun beğendiği şeyler benim vücuduma uygun değildi benim beğendiğime de kötü yorum yapardı. Mini etek giyerdim e buluştuktan sonra ne olacak?İstanbul gibi bir yerde yolda mini etekle yürümek beni rahatsız ederdi. En güzel zamanlarımızı böyle harcadık. Baş edemedim sıkıldım. Bir erkek vücudumla değil beynimle beraber olacak. Düşüncelerimle yüreğimle alakadar olacak. Ayrıca bu adamlar bizimle çıkmadan önce giyimimizi gördü çıktıktan sonra mı akılları başlarına geldi anlamadım? Ayrıl diyemem öyle bir hakkım yok ama dikkatli ol kendini de üzme. Yüreğini değil bedenini sevdiği bir hanımla beraber olsun o zaman.

Aşırı saçma bişey 1 ay önce de 66 kiloydun yani birden almış olamazsın ya o kiloları. Temel bir kız alıp kendi isteğine göre yontmaya mı çalışıyor nedir :/ Tamam bende söylüyorum sevgilime aşkım çok kilo aldık diye. Ama ikimizide kastediyorum ve 3 yıllık bir ilişki bizimkisi. Bence tekrar düşün.

Sorunlu kişilik.
Özgüvenini kırmak için yapıyor.seni bu şekilde ezerek zamanla ona muhtaç hale getirmek istiyor.Bilinçli ya da bilinçsiz bazı hasta ruhluların taktiğidir bu.
Aynısını sen de ona yap.
Sakalı varsa kessene de ne bu böyle at hırsızı gibi geziyorsun ortalıkta de,sakalı yoksa bu ne böyle çocuk gibi oluyorsun yanımda sakal bırak de.
Mavi giyse siyahı öv,siyah giyse kırmızıya bayıl.
Spor giyserse çocuk gibi,klasik giyse mafya gibi olduğunu söyle.
Yani kısasa kısas yap.
Çok etkilidir ;)

Back
X