- 2 Ağustos 2018
- 72
- 21
- 18
- 31
- Konu Sahibi momyproblems
-
Evet suan ortam o kadar kötü ki bunu bulduğuma şükrediyorumBu isveren cok uyanikmis. Yemek yapmak nedir ya? Hem asgari ucret ver, sonra hem sekreter hem temizlikci hem asci hem bulasikci olarak somur allah somur.
Fotokipi cekmek vs. ofis makinelerini kullanmayi bir günde öğrenirsin bunlari takma kafana. Ben de üniden mezun olduktan sonra kendi alanimda ilerlemek istemedim. Birkac firmada sekreterlik, asistanlik yaptim. Herseyi de bu süre icinde öğrendim. Güzel bi deneyimdi.Merhaba kızlar , benim çok işe ihtiyacım olduğu bir dönemde bi iş yeri tarafından kabul edildim. Hukuk bürosu fakat daha önce deneyimim yok bu alanda. İş verende bi bakalım deneyelim tarzında konuşup işe aldı . Pazartesi başlayacağım ama fotokobi çekmeyi vs bilmiyorumhukuk bürosunda sekreter olarak çalışan varsa yardımcı olabılırmı bana ? En azından neyle karşılaşacağımı söylerse vs .
sekreter olarak çalışanlar gün içerisinde neler yapıyorsunuz? İşveren bana call centerda borçluyu ikna edip ödeme alabileceğimi söyledi yani diksyonun düzgün dedi ayrıca çay yemek yapma telefon bakma uyaptan dosya takıp etme felan dedi maaşta asgari ücret. Bu alanda çalısıyor olanlar yorum yapabılırmı
İnşallah benim içinde güzel geçer memnun kalırlar her söylediklerini not almaya çalışacağımFotokipi cekmek vs. ofis makinelerini kullanmayi bir günde öğrenirsin bunlari takma kafana. Ben de üniden mezun olduktan sonra kendi alanimda ilerlemek istemedim. Birkac firmada sekreterlik, asistanlik yaptim. Herseyi de bu süre icinde öğrendim. Güzel bi deneyimdi.
Avukatlar çok fena gerçekten. Benim staj yaptığım yerde call center da başka biri yemeği başka biri dosyalarla başka biri ilgilenirdi. Şimdi siz bir yandan müşteriyi ikna edip bir yandan yemek temizlik mi yapacaksınız telefon kulağınızda. Ne kadar insanları kullanmayı seviyorlar yaa pes gerçektenMerhaba kızlar , benim çok işe ihtiyacım olduğu bir dönemde bi iş yeri tarafından kabul edildim. Hukuk bürosu fakat daha önce deneyimim yok bu alanda. İş verende bi bakalım deneyelim tarzında konuşup işe aldı . Pazartesi başlayacağım ama fotokobi çekmeyi vs bilmiyorumhukuk bürosunda sekreter olarak çalışan varsa yardımcı olabılırmı bana ? En azından neyle karşılaşacağımı söylerse vs .
sekreter olarak çalışanlar gün içerisinde neler yapıyorsunuz? İşveren bana call centerda borçluyu ikna edip ödeme alabileceğimi söyledi yani diksyonun düzgün dedi ayrıca çay yemek yapma telefon bakma uyaptan dosya takıp etme felan dedi maaşta asgari ücret. Bu alanda çalısıyor olanlar yorum yapabılırmı
Evet bir yandanda gelen telefonları not alacakmısım randevuları ayarlayacakmısım işte iş öğrendikcede avukatın yukunu hafifletecekmisim . Çok yönlü bir eleman olacağım sanırımAvukatlar çok fena gerçekten. Benim staj yaptığım yerde call center da başka biri yemeği başka biri dosyalarla başka biri ilgilenirdi. Şimdi siz bir yandan müşteriyi ikna edip bir yandan yemek temizlik mi yapacaksınız telefon kulağınızda. Ne kadar insanları kullanmayı seviyorlar yaa pes gerçekten
MecburumYapma bu isi.
Az yesin kendisine bir aşçı tutsun terbiyesiz.
Hak, hukuk, adalet adamlarinin hallerine bak.
Canım vaktin varsa bana biraz detay verebılırmısın uyap zor bi sistemm mi? Yani napsam daha iyi ve kalıcı olurum cok vakıf olduğum bir konu değilHukuk bürolarinin bazıları maalesef öyle cnm ben de sekreterim ilanlara bakarken çay kahve ikram ofisin temizliği dışarı işlemlerini takip eden telefonlara bakma tebligatlar uyapta yapılacak işlemler duruşma tarihlerini takip etme vb gibi küçük hukuk ve muhasebe büroları bu şekilde bir kişiye üç kişinin işini yaptırıyorlar gir dene eğer baktın olmuyor o zaman düşünürsün ne yapacağını Allah yardımcın olsun M momyproblems
İnşallah onuda yazdırmazlar zamanım kalmaz artık onadaDiksiyonunuz düzgündür mutlaka ancak yazım üzerine de çalışın bence biraz. Mesajlarınız yazım hataları ile dolu. Dilekçe vs yazdırırlarsa ciddi sıkıntı yaşarsınız.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?