ben tekstil firmasında hem sekreterlik hemde yöneticilerimim asisitanlığını yapıyorum coğu zamanın santralde geçiyor insanlar neden sekreterleri iş yapmaz insanlar olarak görüyorlaryasakkelime basit gereksiz işleri yapan insanlar gibi görüyorlar anlamıyorum ve cok rahatsız oluyorum:1no2: bu durumdan ben 9 yıldır bu şirkette calışıyorum gelen müşterilerden bunu anlıyorum dunde burda calışan bir bayanla aramızda su diyolaok geçti ben patronun yanına geçtim ama odaso doluydu bayanın odasına geçtiö orda bekliyorum cok yoğundu tel başım ağrıdı neyin var dedi cok yoruldum abla dedim bana sende yorulduysan bizim ölmemiz lazım dedi ben cok rahatmışım cok şanlıymışım tabi tabi dedim cıktım odadan
ben kendimi biliyorum ve yaptığım işin en mükemmelini yaptığımıda biliyorum ama bu insanlar neden böyle düşünürler anlamadım 9 yıldır
kızlar sizde yaşıyomusunuz böyle sorunlar dertleşelim isterseniz ben cok doluyum
ben kendimi biliyorum ve yaptığım işin en mükemmelini yaptığımıda biliyorum ama bu insanlar neden böyle düşünürler anlamadım 9 yıldır
kızlar sizde yaşıyomusunuz böyle sorunlar dertleşelim isterseniz ben cok doluyum