• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Seks iin sper nerileriniz (Altn kurallar vs)

ilşkinin ayakta kalması için cinsellik şart.Uyum çok önemli ama ne yapsam olmuyor.Bendeki sorun eşimdeki ateşi yakana kadar ondan sonrası mükemmel.Umarım bu asenağlamateşi hep ben yaktığımdan bir gün bundan sıkılmam.

bence kadın kendini seksi hissederse bunu eşine de yansıtır ve erkek de daha fazla arzular eşini.sonuçta erkekler kendine güveni olan kadınlara daha çok ilgi duyarlar.elbette bazen pasif olmak bazen de aktif olmak en güzeli.çeşitler ve fanteziler olmazsa seks hayatımız monotonlaşır artık görev haline gelir.bu durumda da seksin hiçbir anlamı kalmaz.

Ablacım bence acıl doktora gıt bu durum sakıncalı .kısı 11 yıl deyıl 30 yılda evlı olsa sex 'ten hoslanmıyorsa bır anarmallık vardır cunkı sex te yemek ıcmek gıbı ınsan vucudunun bır gıdasıdır sen bu gıdayı alamassankı gun gectıkce dahada kotu olabılırsın .bır doktora sor sex ınsan vucudundakı faydaları nelerdır ve gereklımıdır dıye ogren bence bazı seylerı bılmedıgımız ıcın kendımız nasıl ıstersek onu yapabılıyoruz nedense ama bır dusun yemek yemek ısteme hergun aclıktan hergun kotuye gıdersın ıste sex te ınsan vucudunu o denlı kotuye gotuırur ne olur hasta olursun ve esın sızden bır tepkı goremeyınce gıder baskasına bakar yatar kalkar sızde bunu ogrenınce esım benı aldattı dıye karalar baglarsınız adamı suclarsınız sucunun kendınde oldugunu nedense bız kadınlar kabullenemeyız bayanlar eslerını hos tutmayı bıldıkten sonra zaten kendıde hosnut olur aldatma gozu dısarda dıyede bır sorun yasanmıyacagı gıbı sex hayatınız 40 yılda gecse duzenlı saglıklı olacaktır.

Karam35London, o kadar güzel yazmışsınız ki.Kısa bir yazı gibi görünebilir ama hakikaten çok şey anlatıyor...
okuduklarımı aklımda tutmaya özen göstereceğim,malum bir kaç ay sonra lazım olacak:jeyyar:

Süper bi yazı olmuş tşk ederim bilgilendirmen için evet gerçekten arkadaşlar çok doğru erkeğinize hiçbirzaman hayır olmaz demeyin bende çok diyodum ama artık demiyorum inş bizlerde çok uzun seneler birlikte oluruz ve birlikte ölürüz :)

bence bir kadın eşini nasıl baştan çıkaracağını iyi bilmeli, önce onu tanımalı deil mi?
böyle şeylerden hoşlanmayan erkeklerde var muhakkak.Ama eğer konuya nişanlım açısından bakacak olursaaaamm çok hain planlarım varsüprizzzzz mutlu etmek adına asla sınır tanımamyerimseniben

arkadaşlar ben selin özkök karacehennem adlı evlilik danışmanının programlarını takip ediyorum.Ancak ona göre erkeğin fantezilerine tümüyle cevap vermek evliliği yıpratabiliyormuş.Yani sizi seviyorsa zaten sever ayrıca bu fantazilerin sonu gelmez diyor.Yani atıyorum sana esmer olduğun halde sarışın bir kadın gibi görünmen için peruk tak öyle sevişelim diyorsa bu tehlikelidir diyor.Ne dersiniz?Biraz haklı sanki bazı fantaziler başkalaştırmaya çalışmak değil mi?Sizi siz olmaktan çıkarıyor..

arkadaşlar ben selin özkök karacehennem adlı evlilik danışmanının programlarını takip ediyorum.Ancak ona göre erkeğin fantezilerine tümüyle cevap vermek evliliği yıpratabiliyormuş.Yani sizi seviyorsa zaten sever ayrıca bu fantazilerin sonu gelmez diyor.Yani atıyorum sana esmer olduğun halde sarışın bir kadın gibi görünmen için peruk tak öyle sevişelim diyorsa bu tehlikelidir diyor.Ne dersiniz?Biraz haklı sanki bazı fantaziler başkalaştırmaya çalışmak değil mi?Sizi siz olmaktan çıkarıyor..

canım ,tamam diyoruz sexte sınır tanımayın ama sınıra kadar sınır tanımayın!!!
kendini bilen bir insan zaten senden öle şeyler beklemez.ama bu sanada bağlı tabii.
kadın dediğin nazlı olur azcık,erkeğnin her isteğine karşılık verecek diye bişi sözkonusu değil .
bide buna karşı taraftan bakalım senin erkeğin göbekli ,kısa boylu sen ondan atletik bir yapıda ve uzun boylu biri gibi davranmasını istersen ,onun cevabı ne olur ;tabiiki hayır.ve aklında da soru işaretleri dolanmaya başlar değilmi?
hayatta her şey belli bir denge üzerine kurulmuştur bunun üzerine belli bir ölçüde çıkabilirsin sadece!!!...
saygılar...-tatlicadiarzu-

eğer ben yanlış yorumladıysam şimdiden yazacaklarımı mazur görmenizi rica edeceğim...neden yazı yazanların nerdeyse tamamı eşini memnun etmekten, ona zevk vermekten, onun gözünün dışarıya kaymasını engellemek için çabalamaktan, ona asla hayır dememekten, onun için sürekli bakımlı ve seksi görünmeye çalışmaktan bahsediyor...seks neticede kadınında son derece zevk aldığı bir olgudur ve öncelikle kendinizi cinsel anlamda tatmin etmek için adım atmakla başlar...partnerinizde kendi zevki için ilk adımı atar...ikiniz iki ayrı enstrüman olarak başlar ama sonrasında birlikte çok güzel bir müzik yaratırsınız..nedense yazılanlardan erkeklerin eksende / merkezde, kadının daha ziyade yörüngede / uydu olduğu hissine kapıldım...

kızlar biz kesinlikle uyuşamıyoruz bu konuda eşimle o istedigi gibi yapıyo ben bitirsin biran evvelde kurtuluyum diyorum aslında ben çok rahatsızım bu konuda ama anlatamıyorum eşime ne yapmalıyım bu arada biz 11 senelik evliyiz artık sks bana işkence geliyo

8 Aylık evlıyım ve esım de aynı sekılde hep kendı ıstedıgı gıbı olsun ıstıyor.Ben sevıselım dıyorum hatta onu yonlendırıyorum o da bır dahakı sefere dıyor erken bosalma sorunu var ve ıcıme gırmeden bosalmak ıstemedıgınden benım zevk almama ramak olmamısken bıtıyor ve ben gene husran :1no2: Kac defa konusuyorum ama yok yanı dınlemıyor. Sanırım hayır demeyı ogrenmelıyım oyle mı dersınız :uhm:

ben eşime sabah bunu yapsam beni beş dakika içinde ...... öyle gider hayatta akşama kadar beklemez sositosositosositosositosositososito

aynen kaydirigubbakcemile3 sonra da aksam oldugunda ben sabahkkınden bısı anlamadım yenıden bı heyecana ne dersın dedıgımde sabah yaptık ya yarın sabah yaparız der yatar gel de dovme :mymeka:

kesinlikle öncelik olarak ön sevişmenin olması gerektiğini düşünüyorum dokunmalı yüzüme, dudaklarıma önce dokunmayı bilmeli sonra okşamayı gerisinin geleceğini düşünüyorum zaten. Bir taktik olarak ise şunu önerebilirim erkeğin karşısına geçip masturbasyon yapın ve onun da yapmasını sağlayın inanın bu onu kudurtur ve direk size saldırmasına yardımcı olur .

kaydirigubbakcemile4

ya yanlış anlamayın ama ben bu konuda gerçekten çok şanslıyım ön sevişme olsun , gerisi olsun tam istediğim gibi... hayatta ben olmadan kendini bırakmaz. bunu sağladım derseniz ; zevk almıyorum diyodum ilk başlarda , ona çok hırs yapmış. şimdi gerçekten çok duyarlı..

walla hatun olmak zor zanaat bunu anladım yazılardan..sürekli bir çaba harcıyoruz erkekler için, ben de aynı şekilde 4 senedir sözlümün karşısına, birkez bile bakımsız,çirkin çıkmadım..sürekli süprizler yapıp,onu heyecanlandırdım, sporumu aksatmadım...sırf o ıstedı dıe kac kez sacımın rengını degıstırdım,uzun sac sewer dıe 4 senedır kaynak kullanıyorum... o ıse yıllar gectıkce göbeklı biri oldu cıktı,hep kadınlar çabalıyo ohhhhhh ne guzel ıs walla....=)))))))))

Back
X