Seks olmadan evlilik

Çocuğunuza karşı nasıl,ona da soğuk davranıyor mu?duygusal anlamda küntlesmis gibi.yani duygusal uyaranlara cevap verememe.
Kendi ifadesindeki zaten sende aşık oldun mu sanki? cümlesi evliliği öylesine yapmış gibi görünüyor.
İsteksiziliğinin sebebi duygu eksikliği,hormonlardan kaynaklanan sağlık durumu olabilir.
Canınızı acıtan cinselliğin olmamasından ziyade size karşı duygusuzluğu,duyarsızlığı .kendi eksiklerinin farkındaki bir şekilde özgüveninizi yıkmaya çalışıyor.ilk ve en önemlisi bunu yapmasına izin vermemek.Dayananildiğiniz kadar cinsellik hakkında konuşmamak.
Evlilikte cinsel uyum gerçekten önemli.bu genelde erkek ister,kadın kaçar modunda gerçekleşir.umarım kendiniz ve çocuğunuz için en iyi kararı verirsiniz.
cocuga karsi iyi ilgili yeterince ama algilarimi kapali bilmem mesela yarincocugu doktora goturecm diyorum ufak bi rahatsizliktan dolayi aramiyor aksam sormuyor noldu die yaninda cocuk anne acio sirtim dio tmm yavrum bak doktor ne dedi simdi krem surecez gecicek diyorum bagirarak donup aaa gittiniz mi demiyor. duymuyor bile. yani boylede yanlari var. az once oturmus oda da tv izliyr ben geldim karsisina uzandm 10 dk sonra uyudu gidipte tepesine ciksam bisi degismeyecek gururuma dokunuyor artik. bir de sunu istemiyorum israrlarimla yapacaksa yapmasin cunku biseyi ne kadar degistirmeye kalkarsak o kadar ayni kalir. bikac gune yine ayni sey. doktor olayini kapatti bilemiyirm hayirlisi artik.
bir psikolog soyle demişti;
erkekler kendilerinden ozguvenli, guzel, basarili ve cinsl istekli kadinlardan cekinirler geri dururlar .

acaba siz esinizden daha mi ustunsunuz de esiniz kendini sizden asagi mi goruyir da böyle davraniyor?
o benden daha iyu okullarda okumus ben calismiyorum ama daha ozguvenliyim, sosyalim, kontrolu daha iyi saglayabiliyorum, enerjigim, ifade gucum kuvvetli, disa donugum ayni anda pek cok seyi idare edebiliyorum esim de ise bu ozellikler tam tersi.
son yazdıginiz cevaplari okudum da bence adam kesinlikle gay
kendi de farkında olmayabilir ya da kabullenmek istemiyor olabilir
oglunuza fazla yakın davranıyor mu
onunla ilişkisi nasıl
gay olmak sapık demek değildir
ama gece oğlum yanımda kalsın arada kokluyorum ifadesi çok değişik geldi bana
bilemeyecegim kihic oyle dusunmedim.

Benim ev arkadasimla daha cok temasim var sizden. Biz bile arada sarilir operiz birbirimizi yani, bu nedir ben anlamadim.
Ben aseksuel diyorum. Tek sorun cinsellik de degil, ablacim ayrilsana bu adamdan boyle omur gecer mi yazik etme kendine.

Merhabalar,7 yillik evliyim. 3.5 yasinda bir oglum var.
Evliligimizin basindan beri esim cinsel anlamda cok istekli degildi. Haftada bir bazen iki haftada bir birlikte olurduk. 17 ay cocugumuz olmadi. Bu surecte yumurtlama gunlerimde bile onu kolundan tutup ben surukledim iliskiye. Yine mi diye geldi cogunda. :(
Neyse, hamileligi de eklersek asagi yukari 4.5 yildir birlikte oldugumuz iliski sayisi 10 u gecmez. O da benim istememle, yanasmamla.
Bu arada esim asiri gamsiz, ilgisiz biridir ama bana karismaz maddi anlamda olsun ozgur birakmak anlaminda olsun asiri serbestim. Hic kiskanmaz desek daha dogru. Gece arkadasimla ciksam eve gec gelsem sormaz bile.
Daha bana 1 kez bile askim, bebegim tarzi birsey demisligi yok. De diyorum diyemiyorum diyor.
Kendisi de evden ise isten eve birisi. Biraz ice kapanik, insanlarla iletisimi iyi ama iletisime gecnekten cogu zaman kacinir.
Gecen ay ilgisizligini ve cinsellik mevzusunu (daha onceleri takilarak konuyu acardim espriyle ve guler gecerdi yorgunum falan filan) acik acik konustum boyle gitmez dedim. Doktora gidecek bir durum yok dedi. Biz ayrilmayacagiz dedi. Bir iki kez yanasti ama simdi yine ayni 3 hafta olacak yine birsey yok.
Ben ne yapayim simdi? 31 yasindayim, bakimliyim, herkes 20 25 yas araliginda zannediyor beni neden boyle anlayamiyorum. 40 li 50 li yaslarda olsam neyse derim ama cinselligin en yogun yasandigi yaslarda nereye kadar bekleyecegim? Surekli ayrilik dusunur oldum en azindan kimse yok cinsellikte yok derim otururum ya da olsa bile esimi aldatmis olmam. Korkuyorum artik kendimden de bosansam diyorum ama oglum var. Artik duzelsek bile ben birsey hissetmiyorum. Insan olarak seviyorum sadece.
Evliliğin temeli cinsellik,ve güzel bir bayan olarak size yanaşmıyorsa ,ki sevmeyen adam bile böyle şeyleri umursamaz zevkine bakar ,Gizli gay olabilir mi acaba hiç şüphe ettiğiniz bir durum oldu mu?

aşk yok sevgi yok sadece alışkanlık var hele ki gece geç bile gelsem nerdeydin bile demiyor diyorsunuz nefis bile yokmuş kocanızda boşanın demek bana düşmez ama suçlu siz değilsiniz vicdanınız rahat olsun

Evliliğin temeli cinsellik,ve güzel bir bayan olarak size yanaşmıyorsa ,ki sevmeyen adam bile böyle şeyleri umursamaz zevkine bakar ,Gizli gay olabilir mi acaba hiç şüphe ettiğiniz bir durum oldu mu?
hayir suphe edecek birseyini yakalamadim sadece yanasmiyor bakin bugun ilginc davraniyor sabah benden once kalkmis kahvalti hazirlamis sonra geldi ilginc ki beni karnimdan optu alnimdan oper gibi sonra sezeryan bolgemde bikac catlak var bakio patates baskisi gibi ha dedi tepki vermedim kalkti gitti. sonrasina bende kalktim alnimdan ve burnumdan optu ama bunlara da tepki veremiyorum. cunku gostermelik gibi geliyor. birseye sinirlendim ve kucucuk bi evde yasayasim var dedim. salonda yasa iste dedi. ama tek basima dedim. niye beni sevmiyon mi dedi. sevmek ayri istemek ayri dedim. olayimiz bu anca bu kadar. onca kilo vermisim bir waauw demezken iki catlaga patates baskisi diyor ki dogumdan kaynakli ahh gercekten isteksiz. diger arkadaslarin dedigi gibi aseksuel olabiri genellikle 35 yasindan sonra fazla egolu ya da ozguveni olmayan kimselerde ortaya cikiyirmus. benim esimde ozguven 0.

hayir suphe edecek birseyini yakalamadim sadece yanasmiyor bakin bugun ilginc davraniyor sabah benden once kalkmis kahvalti hazirlamis sonra geldi ilginc ki beni karnimdan optu alnimdan oper gibi sonra sezeryan bolgemde bikac catlak var bakio patates baskisi gibi ha dedi tepki vermedim kalkti gitti. sonrasina bende kalktim alnimdan ve burnumdan optu ama bunlara da tepki veremiyorum. cunku gostermelik gibi geliyor. birseye sinirlendim ve kucucuk bi evde yasayasim var dedim. salonda yasa iste dedi. ama tek basima dedim. niye beni sevmiyon mi dedi. sevmek ayri istemek ayri dedim. olayimiz bu anca bu kadar. onca kilo vermisim bir waauw demezken iki catlaga patates baskisi diyor ki dogumdan kaynakli ahh gercekten isteksiz. diger arkadaslarin dedigi gibi aseksuel olabiri genellikle 35 yasindan sonra fazla egolu ya da ozguveni olmayan kimselerde ortaya cikiyirmus. benim esimde ozguven 0.
adam tam gerizekalı:ddd

Cnm esinin yorucu bi isimi var
Gunde kac saat uyuyor
Cinselligi etkiliyen bu iki sey cok onemli

Tek sorununuz cinsellik değil kendinede bakmıyormuş eşiniz.Bence eşcinsel falan değil psikolojik bir sorunu var.Depresyon,kişilik bozukluğu olabilir.Terapiye gidin beraber.

bence istek arttırıcı bişey al ve gizli gizli ver bakalım bi gör ne olacak bi de hep mi böyleydi ? esinizin bi rahatsızlığı olabilir bunu da size söylemiyor olabilir çünkü doktora da gitmemiş ve bu gibi seyleri erkekler söylemez erkekliklerine laf gelmesin diye bunu da bildiği için doktora gitmemiştir olabilir bence

Cnm esinin yorucu bi isimi var
Gunde kac saat uyuyor
Cinselligi etkiliyen bu iki sey cok onemli
isi yorucu degil kendi kontrol ediyor bulundugu fabrikayi ama iletisim sorunlari var ve kendini degersiz hissettigini soyluyor en usttekilere karsi. bir yonetici gibi giyinmez, ozel gublerde kimseye tebrik meseji cekmez. cekene cvp vermez. haftalarca tiras olmaz. kisacasi vitrini yok. nasil insanlar deger gostersin ki? isini iyi yapiyor ama kendinivhatirlatmiyor profili kotu. bublari ona da soyledim. malesef cok hatalar yapmis yeni ogrendim kisiler arasi sorun cozmede basarisiz iletisime sakin bi sekilde gecemiyor derdini anlatmak yerine altindakilere kufur ve sozlu siddetle davranarak usttekilere ulastirmaya calismis. yani tam yazamiyorum kisaca insan iliskileri zayif bu isinde ust duzeyde olmasina ragmen saygin muamele gormemesine neden oluyor ve sucu ke dinde aramiyor bastan asagi. olay bu. 6 30 kalkar 10 gibi uyur. oyle.

Duygula
eve
onu da sordum sen dedim bu kadin iyi pisirdidigi yenir yikadigi giyilir iyisini mi bulacagim diye mi tutuyorsun yaninda dedim. bana iliskimizin baslangici yanlis 5 ayda nisanlandik hic pesinden kosmadim ki dedi. ne bileyim insan bi hayir oyle degil filan der. benden niye ayrilmak istemiyorsun peki diye sordum. ne yapacaksin ona gore mi davranacaksin dedi. oysa ki ne yapmassam ayrilirsin demedim. sadece sen benimsin sensiz yapamam gibi birseyler duymak istedim ama yok.
duygulandım su an. İşte bu durumlarda bi adam cıkar döner sen bnim için çok değerlisin der. Sonra bu evlilik kör topal gittigi yere kdr gider. Sonra kadın kıymete biner.. Rabbim yardımcın olsn

Bana göre insanlar evlenmeden önce istekli misin diye sormalı. Daha önce cinsel ilişkiye girsin demiyorum. Ergenlikten itibaren insanlar kendini tatmin edebilir. Nisanlıyken falan bu özel olarak konuşulmalı bence. Haftada su kadar yapıyorum demesi bile isarettir.
ya da bir ihtimal var aranızda ten uyumu yok.
Çok doğru erkekler evleneceği kızlara kızmısın daha önce elin erkek eline deydimi diye sorma lüksüne sahipse bi kadında her konuyu erkege sorup seçme hakkına sahiptir.

Duygula

duygulandım su an. İşte bu durumlarda bi adam cıkar döner sen bnim için çok değerlisin der. Sonra bu evlilik kör topal gittigi yere kdr gider. Sonra kadın kıymete biner.. Rabbim yardımcın olsn
saol canim ben hep agliyorum artik. ve bahsettigin gibi bi adam da var ama ben uzak duruyorum. kor topal gidiyoruz iste. bu sabah baska bi mevzudan gerilip salona bi cengel as ip gecirip asayim kendimi dedim bana oglumun salincaginin asili oldugu cengeli gosterdi orada var ya iste diye guldu. bunun aakasi bile bence ciddiye alinmali ve ben saka miyim ciddi miyim kendimde bilmiyorum. baska durumda espiri yapti der gecerim ama icimi okutamiyor. insan bi sacmalama filan der ben bu kadarina hasretim.

bisey demedim. sonra neden bole yapion dedigimde ise saka yaptim cok takion dedi. mesela oglumuz aramizda yatio ben ayirmak istiom ama o kalsin ya ben onu kokluyom gece dio. ben de artik umursamiyorum acikcasi. yanii mesele aslinda sadece cinsellik diil davranislari cok cok ifadesiz garip.

aynen benim de canim cıktı. neler cektim ya. bazi arkadaslar elestirmis nie sizi istemeyen birinden cocuk yaptiniz die ama o zaman ona kanalize olmustum tek derdim o gibiydi ne bileyim iste. benimki d eoyle hafta sonu benden once kalkar bi bakarim icerde laptopta aksam koltukta oturur vaziyette uyur bisey demeden gider yatar. kisisel bakimina dikkat etmez. dis fircalama dus yuz yikama hep hatirlatirim. yani neresinden tutsam elimde kaliyor. bunca yil sevecek bir yanini aradim ama yok. sadece ozgurlugum hosuma gitti babamin anamin evinde bu kadar ozgur degildim. inanin parasinin hesabini bile bilmez her kurusunu ben idare ederim. simdiye kadar tek kurus gizli kenara atmadim inanin baska kadin olsa napardi bilemiyorum aldatmayi aklimdan bile gecirmedim ama bundan sonrasi icin korkuyorum cunku biktim. bosanmakta kolay degil ailemin yanina donmek istemiyorum. evimi birakmak istemiyorum. o gider mi bilmiyorum. aslinda bosandigimizdan bile kimsenin haberi olsun istemiyorum. nasil konusacagim ne diyecegim sanirim bunun icin yeni bi konu acmak gerek. :)
Ne biliyim severek evleniyorsun o anda istiyorsun bi çocuğun olsun bende niye istedim bilmiyorum allah iyiki vermiş .bizimde sinavimiz bu demek

isi yorucu degil kendi kontrol ediyor bulundugu fabrikayi ama iletisim sorunlari var ve kendini degersiz hissettigini soyluyor en usttekilere karsi. bir yonetici gibi giyinmez, ozel gublerde kimseye tebrik meseji cekmez. cekene cvp vermez. haftalarca tiras olmaz. kisacasi vitrini yok. nasil insanlar deger gostersin ki? isini iyi yapiyor ama kendinivhatirlatmiyor profili kotu. bublari ona da soyledim. malesef cok hatalar yapmis yeni ogrendim kisiler arasi sorun cozmede basarisiz iletisime sakin bi sekilde gecemiyor derdini anlatmak yerine altindakilere kufur ve sozlu siddetle davranarak usttekilere ulastirmaya calismis. yani tam yazamiyorum kisaca insan iliskileri zayif bu isinde ust duzeyde olmasina ragmen saygin muamele gormemesine neden oluyor ve sucu ke dinde aramiyor bastan asagi. olay bu. 6 30 kalkar 10 gibi uyur. oyle.
Anladim cnm yorgunluk ve uykusuzluk cok etkiliyor ondan sordum buyuk ihtimal psikolojik var kafasina takilanlar en iyi care dr gorunuyor

Back
X