Seks olmadan evlilik

En güzel yıllarını böyle geçirme derim. Ya adam gibi tedavi olsun ya da yol versin sana. Normal olan her insan evladı sevişmek ister, evliliğin bir nedenide düzenli seks hayatı için. Öncelikle normal olmadığınızı idrak ettir, genelde böyle erkekler bir türlü anormal olduklarını kabullenmiyorlar çünkü.

Bence direkt öyle esiniz sevmiyor dememelisiniz ortada cocuk var bir evlilik var insanlar isteksiz olabilir yapı geregi olabilir.

Adam da sevdigini iddia etmiyor zaten.

Yani asil sorun sevmemesi zaten, sevismemesi degil. Geri kalan her sey sonuc.

Ben bosanin da diyorum bu arada, konu sahibi. Sizi sevmeyen bir adamla ne isiniz var?

Ay suan cok korktum gelecekte boyle mi oluruz diye. benim esim de cok yanaşmaz. Ben cok aktif cinsellik seviyorum ama benim adam cok gergin ve gun icinde beynen bedenen cok yoruluyor isyerinde. Depresyonun kıyısında yaşıyor. Cinsellik olmazsa olmaz onun icin de ama bazen ben cok sorun çıkartıyorum bu gece istiyorum diye olmayinca küsüyorum bikac kez sana yetmiyorum ayrilalim dedi ama belki değişir dedim. Mevzu surekli bu olunca biraz ben kendimi azalttim biraz o cogaltti ortada bulustuk
Ama senin olayin baska be ya. 4 yilda 10 diyosun. Benim katlanabilecegm durum deil. Bence bu konuyu surekli ac. Bunun bi sorun oldgnu anlasın oncelikle. Kim ne derse de desin. Hakkında ne dusunurse de dusunsun sallama.

Dokunma ve fiziksel yakınlık, insanın temel ihtiyaçlarından biri olarak görüyorum ve bunların karşılanmadığı evliliklerde başka sorunların ortaya çıkabileceğini savunuyorum.

Sağlıklı ve mutlu bir evlilik/beraberlik için cinsellik vazgeçilmez bir unsurdur bence. Kuşkusuz ki sizin yerinizde olsam boşanmayı düşünebilirdim.

Konu sahibi sizi çok iyi anlıyorum.
Ama eşinizi sizinle beraber olması için zorlamanız yanlış çünkü kendisi sizi arzulamıyor ve bir insanın ömrü boyunca geçirdiği en güzel/duygulu dakikaları sizinle yaşamak istemiyor beli ki.

Zor bir durum umarım herşey istediğiniz gibi olur.

Büyük konuşmayayım ama daha ilk aylar boşanmıştım ben olsam. Neden 7 yıl bekledin ki? Aynısını sen ona yapsaydın gider aldatırdı hatta üstüne bir de seni suçlardı. Doktora gidip tedavi olması için ciddi anlamda konuş,aksi halde de ayrılacağını söyle bence.

Yalnız gelisme var kutluyorum 5 sayfa olmuş kırmızı gecelik önerisi görmedim :D

Cinsellik için gayet de boşanilir ayrıca. Hatta sizinki sadece cinsellik bile değil ilgi ve sevgi eksikliği ciddi boyutta.

Oysa dayak yiyen, alkol, kumar sorunu ceken, aldatilan pek çok kadının eşinden kopamama sebeplerinden biri eşinin sevgi ve ilgisinden vazgecememesi olabiliyor.

O derece önemlidir bu eksilerin üzerini kapatabilir. Ama tek başına kendi büyük bir eksidir.

Boşanılır tabi cinsellik yoksa bizi birbirimize bağlayan ne olabilir ki? Yoksa kadın kadınla evlensin daha mutlu olunur.

Hanfendicigım
Şunu soliim.
Değil evlilik yürütmek, ben sevgililik bile yürütmem cinsellik olmadan
Bana göre ilişkinin ne önemli parametrelerinden biri bu.

Hatta geçen gün iki çift oturuyoruz. Diğer çift evli. Biz sevgiliyiz.

Bu evli çift de çok sevdiğimiz arkadaşlarimiz. Zenginler. Evler arabalar, her şey tikirinda.

Sevgilimle ben de iyi kazanıyoruz ama öyle yatirimlar yapmış ve hayatımızı düzene sokmus değiliz.

Bu evli çiftin kadın olanı bana eşiyle hic cinsellikleri olmadığını söyledi. Hatta adam batiyor kadina resmen. Mutsuzlar. Eşi de demiş ki her şeyin var, neden hep mutsuzsun. Eşi de çok beyefendi yakışıklı bir adam.

Neyse ben bu çifte çok üzüldüm..resmen acidim yaa. Bosansinlae bence. Her şey ev araba düzenli hayat evlilik değil. Biz sevgilimle ateşle barut gibiyiz. Sabahlar olmasın modundayiz. Birbirimize dokunmaya doyamiyoruz. İşe uykusuz gidiyoruz. Bundan daha değerli ne olabilir?

Sakın çocuğu bahane etmeyin.

Burada böyle konularda eşcinsellık akla gelurdu hep ılk sayfalarda size söylenmemiş.

Arzulamamasının sebebi kadınlara ilgi duymuyor olması olabiliröi.kamufle etmek için evlenurmiş öyleleri.

6 ayda bir hiç yok gibi bişey, bu kaldırılacak bişey değil ki. Azgınluk lada hiç ilgisi yok. Yemek ıçnek uyku gibi bir ihtiyaç cinsellik. Alternatif bırakma ona çok bile dayanmışın.ya dr ya mahkeme de
Hakime bu durumu anlatsan ılk celsede boşar onuda ekle yani sonuna kdr haklısın

Bu adamin sevme ihtiyaci da yok..sevilmeyi gectjm.
Hersey cinsellik degil,diyebilirdik gene adam sariliyo opuyo yaklasiyo sevkat gosteriyo olsaydi... ama onlar da yokmus ki :(
Esi arkadasi gibi bile degil konu sahibinin.. Bi manastira kapatsin kendni adam bence.. kadina da yazik etmesin.

aŞırı duyguları kapalı bir eşiniz var çok zor bu saatten sonra açılması
Nişanlıyken de böyle yapmışsa birşey diyemicem.. Çünkü insan sevdiğine canım cicim aşkım demez mi ....

Nedense bu konularda erkeklerin uzman yardımı alması onlara küfür gibi geliyor , "erkekliklerine" ağır saldırı gibi geliyor bi dr a gitsen lafı !

Eşinin hormonlarda var bi durum .

Aşkım canım sevgilim demeyen nice odun erkek , iş cinsellik olunca harekete geçer .

Yani güzel sözler söylememesi fıtrattır , hödüklüktür de cinsellikten kaçması ??

Bence evliliğinin devamı için tedaviye ikna etmelisin .
Yaşanmış örneği çevremde var .

Yıllarca bu kabusu çeken arkadaşım (15 yıl) en sonunda resti çekti , eşi dr a gitti rest sonunda . Dr un kabaca tanısı ; eşinizi şuan cinsel dürtü olarak 70 yaşında gibi düşünün olmuş. Tedavi oldu. Her şey iyi gidiyormuş şuan.

Bence sizin hormonlarınız tavan yapmış.kocanız normal demiyorum ama acaba başla yollar mı deneseniz.bakımlıyım genç görünüyorum diosunuz ama belki eşinizin beklediği başka şeylerdir.ya da düzenli kullandığı bir ilaç varmı mesela yıllardır antidepresan gibi.o deilde okadar az beraberliğe , çocuğu tutturmuşsunuz nediim tebrixxxx

Aseksüelliği bi araştırın derim.
Yazık size, gençliğinize... Böyle evlilik olmaz.

yasamayan bilmez arkadasim ne derlerse desinler. sadece cinsellik degil duygusal aclik cekiyorum. insan karisina birkez seni seviyorum demez mi? yalandan da olsa askim canim demez mi? birine anlatsan azmis bu derler biliyorum.

çok haklısınız direk doktora gitmeli
Bu şekilde hayat çekilmez

Back
X