Seks olmadan evlilik

Konu sahibi giriş yapmış. Umarım buraya verdiği kararlar sonucu hayatını düzene sokmuş,herşeyin güzel olduğunu yazar.
 
Doktora gitsin bi zahmet. bu tarz konularda cinsellik icin boşanılir mi diye konu sahibine saldıran cok oluyor genelde aldirma.
Vay be, 2016'da forumu oluşturan kadınlar, "bunun için boşanılır mı" diyorlarmış.

Şimdi Allah'ın kulu "sabret düzelir" demez.
Kessen demez. Demezük.:KK53:
 
gay falan degil. konusacagim tekrar beklemedeyim. sadece sunun cevabi ne bilemiyorum. 3 hafta oldu israrlarim sonucu 3 hafta once beraberlik oldu. ne kadar beklemeliyim? ayda bir olsa mesela (hic sanmasam da) normal mi off sacma hersey aslinda degil ama ne kadar beklemeliyim? tekrar konusmak icin.
Iliskinin normali haftada 2-3 kez yapmak ama tabi bu yastan yasa göre degisiyor bazen haftada 1 kez olmasi vb
 
O değil de onca senelik evlisin
Hiç mi görmedin adamın böyle olduğunu
Yani bile bile lades demişsin bebeğin suçu ne ?
 
Iliskinin normali haftada 2-3 kez yapmak ama tabi bu yastan yasa göre degisiyor bazen haftada 1 kez olmasi vb
Haftada 1 mi oda çok geç bennce bizim için libidosu yüksek kimseler için gün aşırı bence ideal bizde
 
Haftada 1 mi oda çok geç bennce bizim için libidosu yüksek kimseler için gün aşırı bence ideal bizde
Yas gruba alirsak degisiyor mesela ben 28‘im bana haftada 3 yetiyor yani bazen 4 degisiyor yani benden canim istemiyorsa 1 haftada yapmadigim olur muhakkak ama arastirdigima göre normal cinsel iliski haftada 3 olmasi diyolar
 
O kadar cok konustum ki direkt istiyorum dedim once bana yorgunum dedi. ben de hep yorgunsun dedim. gidip yanagina dokundum ben seni seviyorum ama bi cozum bulalim boyle gitmez dedim. ne demek boyle gitmez dedi. oyle iste dedim. gectim oturdum. yarim saat sessiz kaldi. sonra hic birsey demeden gidip yatti. bir baska gun evliligimizin basindan beri olan tum ilgisizliklerini, gucenmelerimi anlattim. cok detaycisin duygusal dusunuyorsun dedi. sadece dinledi. bu arada ise girecegimi soyledim. 10 kilo verdim ke dime bakmaya basladim. bir de malesef sigaraya basladim. birgun gordu ictigimi ve sinirlendi. gece 10 lara kadar calisacagim bir is bulan (ben istemedim oglum icin) adam bana ise falan gitmeyeceksin diye bagirdi. senin kafan karismis falan dedi. tekrar guzelce konustum. ayrilmak istesem seninle boyle konusmazdim ama duzeltmek icin caba sarfetmiyorsun dedim. kendim icin iyi birseyler yapmaya calisiyorum. evde oturup 100 kilo olmayi mi beklemeliyim dedim. doktora gidelim dedim. doktorluk birsey yok dedi. bikac gun sonra kendisi yanasti. doktorluk birsey yok dercesine ama yine ayni. sorun ne bilmiyorum.
Sorun doktora gitmeyip, üzerini örtüp, ölü taklidi yaparak birşeyleri farkrtmeyecegini, istemeyecigini, bu şekilde yıllarca idare edeceğini düşünmesi. Harekete geçmeden öyle de olut zaten.
 
Yas gruba alirsak degisiyor mesela ben 28‘im bana haftada 3 yetiyor yani bazen 4 degisiyor yani benden canim istemiyorsa 1 haftada yapmadigim olur muhakkak ama arastirdigima göre normal cinsel iliski haftada 3 olmasi diyolar
Bnmde 28 yaş ve 2 çocuğum var biz eşimle gün aşırı beraber oluruz ayrıca istek olursa boş gecmeyiz
 
Eşinizi ikna edin ürolojiye randevu alıp gitsin. Cinsel isteksizlik fiziksel veya psikolojik bir hastalıktır. Gerekirse psikiyatriye de gitsin. Hiç normal değil. Sizin için bile olsa gitmesi lazım.
 
Back
X