- 2 Ekim 2020
- 990
- 527
- 53
- Konu Sahibi pamuk musun nesin
-
O masaj aleti bastirakak calisiyo nasil denk getirdin kiz orayaBen masaj aletini yalnızken kullandım canım, memnun kaldım. eşimleyken denemeye cesaret edemem, belki evde başbaşa olduğumuz çılgın bir zaman denk gelir de cesaret ederim. Bazı konularda çok katı, neye tepki vereceğini kestirmek zor. Oyuncak konusuna girme konusunda tedirginim ama penis halkası dehşet olur ona eminim.
Çok da zor gelmedi bana, hem pil yatağını hem gövdenin bir tarafını tuttum çalıştı, çalıştırmak için fazla çaba gerekmiyor aslındaO masaj aleti bastirakak calisiyo nasil denk getirdin kiz oraya
Ben de oyle düşündüm. Masaj aleti siddetli titretiyor biliyorsun zaten. Bu onun yaninda ufacik kaliyor. Ben bu sebeple zevk almadim ama eşim de almamis. Yorumlarda çift olarak zevk alırsınız yaziyordu. O da çok hissetmemiş. Pili degistirip bir daha deneyeceğiz bakalim.pamuk musun nesin yeni aklıma geldi, masaj aletinin şiddetinden sonra halka hafif gelmiş bence sana, marka yorumlarına bakmıştın çünkü
Aynı durum bendede varKlitoral orgazm daha yüzeysel kalıyor yani. Klitoralde mi olamıyor sunuz?
Sen böyle deyince aklıma geldi gratiste titreşimli yüz masaj aleti gördüm şekli çok şahane ama kutuyu açamadığımdan hacminden emin olamadım yoksa şeytan çok fena dürttü, biraz tombul bir şeyse inanılmaz işe yarar
Linki açamiyorum ay nasil bir sey bu djdks
Bundan mı bahsediyorsunuz? Benn de benzeri var titreşimi de baya güçlü hiiç aklıma gelmemişti böyle şeylere kullanmak. Bi deneyeyim çok iyi fikir
Aa atmayı beceremedim heralde. Benim attığımında çok farklı Bi şekli yok aslında bildiğimiz yüz temizleme cihazı hani silikon falan.Linki açamiyorum ay nasil bir sey bu djdks
Ha onlardan diyorsunuz. Evet anladim. Ben de adini aratınca şu tarz bir seyin mi acaba dedim. Hani sap kısmı falan mi kullanilir diye.Aa atmayı beceremedim heralde. Benim attığımında çok farklı Bi şekli yok aslında bildiğimiz yüz temizleme cihazı hani silikon falan.
Bu da olurmuş aslındaHa onlardan diyorsunuz. Evet anladim. Ben de adini aratınca şu tarz bir seyin mi acaba dedim. Hani sap kısmı falan mi kullanilir diye.
Polosmart PSC02 Yüz Temizleme Seti
Polosmart PSC02 Yüz Temizleme Seti en uygun fiyat seçeneği, ₺250 ve üzeri alışverişlerde ücretsiz kargo fırsatı ve daha birçok Yüz Temizleme Cihazı ürünü A101'de!www.a101.com.tr
Bu değildi, silikon uçlu bir üründü, mikrofona benziyorduHa onlardan diyorsunuz. Evet anladim. Ben de adini aratınca şu tarz bir seyin mi acaba dedim. Hani sap kısmı falan mi kullanilir diye.
Polosmart PSC02 Yüz Temizleme Seti
Polosmart PSC02 Yüz Temizleme Seti en uygun fiyat seçeneği, ₺250 ve üzeri alışverişlerde ücretsiz kargo fırsatı ve daha birçok Yüz Temizleme Cihazı ürünü A101'de!www.a101.com.tr
Bu değildi, silikon uçlu bir üründü, mikrofona benziyordu
Evet buyduO zaman buYüz Bakım&Temizleme Cihazı Modelleri ve Fiyatları - n11
Yüz Bakım&Temizleme Cihazı ürünleri binlerce marka ve modelleri ile n11'de. Uygun fiyatlı Yüz Bakım&Temizleme Cihazı çeşitleri ve özellikleri için hemen tıklayın.m.n11.com
Halka konusunda evet cok haklisin. Diğerlerinden kullandığım olmadi ama bir seyi merak ettim. 8 9 kere geldim dedigin vibratör klitoral vibrator müydü vajinal vibratör müydü?Arkadaslar selam herkese, tam konusuna gelmisim :)
Esim ilginctir cok meraklidir boyle seylere. Ta ben universitedeyken aliexpresstn getirtmisti kendisi sehir disinda calismaya basladi diye..
Deneyim anlatmak gerekirse,
1-penis halkasi cok gereksiz, keske lotus almadan uye olup denk geseydim aldirmazdim. Cok hafif titesimi var iki kisiye de yetersiz
2-vibrator rabbit tipi, favorim yaklasik 6 7 senedir kullaniyorum.
3-realistik vibrator, basta asiri gaza getirdi, buyuk de olculeri biraz. Sonra sonra realistik olmasj soguttu
4-okul zamani aliexpress vibrator, ilk heyecandi.. neredeyse 8 9 kere ust uste geldim. Sonralari sogudum, evde saklayamadim attim
5-penis kilifi, partnerinizin ufaksa oenisi olabilir. Basta farkli hissetti yumusak bi kilifti. Sonralari kalibi sert olmadigi icin bukuluyodu icerde ve acitiyodu, sogudum attik.
Su an dusuncemiz aliexpressten wevibe tarzi bir sey almak cift icin..
Umarim yardimci olur
Valla covid oldugu icin ben karsilama yapamiyorum. Eve girer girmez soyun yikan temizlen bir suru sey yapiyor. Kapida oyle gorup temizlenmeye gecene kadar havam kaçar.Kizlar fantazi kostümü neler kullaniyorsunuz? Kostüme uygun karsilama yapiyo musunuz yoksa hemen olaya mi giriyosunuz?
Durum müsaitse karşılama yapmak hoş olur diye düşünüyorum ama karşı taraf oyuna uyum sağlayabilir mi onu en iyi siz bilirsinizKizlar fantazi kostümü neler kullaniyorsunuz? Kostüme uygun karsilama yapiyo musunuz yoksa hemen olaya mi giriyosunuz?
Çok hoş şeyler kız, ama şu kelepçe işi bana çok soğuk geliyor. ÜrkütücüHellohappiness
Pamuktenim Kadın Siyah Arkası Açık Kelepçeli Seksi Fantezi Harness Seti 137 Fiyatı, Yorumları - TRENDYOL
Pamuktenim Kadın Siyah Arkası Açık Kelepçeli Seksi Fantezi Harness Seti 137 yorumlarını inceleyin, Trendyol'a özel indirimli fiyata satın alın.ty.gl Pamuktenim Arkası Kalpli Özel Tasarım Deri Fantazi Harness Body 1152 Fiyatı, Yorumları - TRENDYOL
Pamuktenim Arkası Kalpli Özel Tasarım Deri Fantazi Harness Body 1152 yorumlarını inceleyin, Trendyol'a özel indirimli fiyata satın alın.ty.gl Vip Club Siyah Fantazi Zincirli Derili Alt-Üst Takım 1008 Fiyatı, Yorumları - TRENDYOL
Vip Club Siyah Fantazi Zincirli Derili Alt-Üst Takım 1008 yorumlarını inceleyin, Trendyol'a özel indirimli fiyata satın alın.ty.gl qp Secret Kadın Fantezi Iç Giyim Siyah Seksi Vücut Çorabı Fiyatı, Yorumları - TRENDYOL bunlar da vücut çorabı örneği.Shapertech Kadın Siyah File Gecelik Sırt Dekolteli Vücut Çorabı Fiyatı, Yorumları - TRENDYOL
Shapertech Kadın Siyah File Gecelik Sırt Dekolteli Vücut Çorabı yorumlarını inceleyin, Trendyol'a özel indirimli fiyata satın alın.ty.gl
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?