• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Seks sana yaramiyor !

Edaaa5534

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
26 Temmuz 2020
8
25
1
30
Merhaba uzun zamandir takip ediyordum forumu yeni uye oldum. 5 aydir evliyim pcos luyum ve esimle tanistiktan sonra biraz kilo aldim ama onceden de zayif degildim yani.1 ay kadar once memlekete gittim yalniz.yeni döndum. Biraz diyet ile birkac kilo verdim dondugumde esim cok zayiflamissin ne guzel olmussun falan dedi tabi. Birkac gun sonra saka yollu guya takilarak "gobek cikmis yine seks sana yaramiyor." Dedi. Bu konuda hassas oldugumu daha once bircok kez belirtmeme ragmen. Ayni zamanda yeme bozuklugum var ara ara nuksediyor ama esime bundan bahsetmedim. Annesi de birkac telefon gorusmesinde bana "o kilolu kadinlardan hoslanmaz diyet yap biraz hamile kalmadan once " gibisinden bir sey soyledi 😖 Trip yapinca da niye trip yaptigimi da anlamiyor ben mi fazla alingan ve hasassim acaba

Yani eşler birbirinin kilosunu söyleyebilir. Ben nasıl eşim on kilo alsın istemezsem o da istemez. Şu bir gerçek ki doğumda önce salarsan bir daha toplayamıyorsun, ben doğum kilosunu çok aldım diyetle eski halime gelemedim ama kilo verdm. Nasıl verdim gel de sor ama. Şimdili aklım olsa hamilelikte yarınlar yokmuş gibi yemezdim. Vermek zor.
Dikkat etmelisiniz.

Bence sizi bu halde de seviyordur,sadece degisikligi söylemiş. Yani önce de kiloluymussunuz eşiniz o zaman birşey dememiş sonuçta. Kaynananıza da aldırış etmeyin,bana da ilk evlendiğimde yüzün yuvarlak x yuvarlak yüz sevmez dedi. Ne yapayım yani alırken yüzümü gördü,aldı. Yüzümü inceltecek halim yok ya 😂

Yani eşler birbirinin kilosunu söyleyebilir. Ben nasıl eşim on kilo alsın istemezsem o da istemez. Şu bir gerçek ki doğumda önce salarsan bir daha toplayamıyorsun, ben doğum kilosunu çok aldım diyetle eski halime gelemedim ama kilo verdm. Nasıl verdim gel de sor ama. Şimdili aklım olsa hamilelikte yarınlar yokmuş gibi yemezdim. Vermek zor.
Dikkat etmelisiniz.
Doğum kilosunu veremeyen cok insan var sanırım. Genelde emzirmek kilo verdirir diyorlar. Bir de bol su içiliyor ya. Ben 20 gun kadar önce doğum yaptim verdim. Bende kalsın istiyordum kilolarım. Çünkü aşırı zayıf hamile kalmıştım. Siz kaç kilo almıştınız hamilelikte

Esinde üslup sıkıntısı var. Ağzının payını vermelisin.
Tabi önce ona sonra kayinvalidene. Ne alaka o kilolu sevmez falan ona mi düştü tasası hayret birşey.
Bir de triple halledilecek seyler değil bunlar
Sen neden üzülüyorsun ki sende ona belaltı vur madem anladığı dil bu ..

Doğum kilosunu veremeyen cok insan var sanırım. Genelde emzirmek kilo verdirir diyorlar. Bir de bol su içiliyor ya. Ben 20 gun kadar önce doğum yaptim verdim. Bende kalsın istiyordum kilolarım. Çünkü aşırı zayıf hamile kalmıştım. Siz kaç kilo almıştınız hamilelikte
Ben doğumdan onbeş kilo verip çıktım, ana bel kilosunı geri aldım. Emzirme bende aşırı iştah artışı yaptı. Geceleri karnımın gurultusundan uyuyamazdım

Seks yapmıyorım diye kilo almıyorum demekki aydınlandım şu an : D

Biri bana açıklayabilir mi kilo ve seks arasındaki bilimsel bağlantıyı : D
Çocukluğumdan beri seks yapıyor olmam lazım. 🙄

Back
X