• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Seks sana yaramiyor !

Fazla alsam nolur ? İlerde Allah nasip ederse hamile kalirsam daha da fazla kilo alacagim. Esimin tutumu ne olacak acaba kilo alinca onu mu dusunucem bir de. Hamileyken aldatilan kadin orani da az degil zira.

İyi de sadece hamilelik döneminde kilolu olursanız bu kimsenin tuhafına gitmez çünkü beklenen bir durum olur ama böyle daha şimdiden salarsanız şişman damgası yersiniz, umrumda değil deseniz neyse diycem belli ki umurunuzda neyin tribini atıyorsunuz o zaman, kimse kimseyi öyle her haliyle sevmiyor herkes bakım güzellik istiyor gördüğünüz gibi. Alınacağınıza az yiyiniz sorunu kökünden çözünüz, bu arada kiloyla sadakatin arasında doğrudan anlamlı bir korelasyon yok, kilo verseniz de aldatılabilirsiniz şişman olup aldatılmama ihtimalinizin olduğu gibi

Az yiyin mi mukemmel tavsiye hic aklimiza gelmemisti 😂 evlenmeden once karsi tarafi fiziksel olarak begenmek lazim once. Kel biriyle evlenip ilerde ben kel erkek sevmiyorum demek ne kadar mantikli mesela. Evlendikten sonra kendini salmak degil benim durumum bunu anlatmak istemistim. Asiri kilolu da degilim bu arada bazi saglik sorunlarim var vs vs. zayif kadinlardan hoslaniyordu madem zayif biriyle evlenmeyi tercih etseydi diyorum.

Az yiyin mi mukemmel tavsiye hic aklimiza gelmemisti 😂 evlenmeden once karsi tarafi fiziksel olarak begenmek lazim once. Kel biriyle evlenip ilerde ben kel erkek sevmiyorum demek ne kadar mantikli mesela. Evlendikten sonra kendini salmak degil benim durumum bunu anlatmak istemistim. Asiri kilolu da degilim bu arada bazi saglik sorunlarim var vs vs. zayif kadinlardan hoslaniyordu madem zayif biriyle evlenmeyi tercih etseydi diyorum.
Kaç kilo aldınız mesela?

Aslinda zarariniza bir sey demiyorlar ama soyleme sekilleri yanlış. Takılmayın ne kadar çok alınganlık yaparsaniz o kadar üzerinize gelirler

Ben iki sene sonra çocuk yaptım. Çocuğa kadar 2 kilo almıştım. Çocuktan sonra ama 20 kilo doğum kilosu aldım. Onu kaldı. Şimdi hala dört beş kilosu bende. Ama iki kiloda bekarlıktan koyarsam 7 kilo ediyor😆😆
Vereceğim ama azmettim ya. İnsan biraz da kendi için yapmalı

Kesinlikle başkası için değil kendin için güzel hissettiğin kiloda olmalısın 🤓

Hayır seks bari öfkesini alsaydı konusahibinin o da yok, öfke çok kilo var, ne desem bilemedim az ye dedim kızdı , o zaman tam gaz devam diyorum 😀

Pcos sizde sadece kilo mu yapıyor. Bende sinirde yapıyor. Özellikle kilomla ilgili kilo mu aldın, göbek mi çıkmış, eşin öyle kilolu sevmez filan diyenlere yan etkimi göstermekten çekinmiyorum. Deneyin. Suçu Pcosa atarsınız benim gibi 😂

Ben karantinadan once 24 beden kot pantolon satin almistim. Tam spora diyete tekrar basladim, bu sefer fitigim patladi.. ameliyat oldum 1 ay spor yapamadim.. Sonuc: artik pantolonlara zor sigiyorum.

Hamilelikten hic kilom kalmadi ama 2 sene icinde 2 gebelik ( aralari 22 ay cocuklarin) ve alinan kilolar ( ilkinde 25, ikincisinde 23 kilo) baya yipratti bedenimi. Esim, hic rencide etmedi beni ama kor degilim yani aynada kendimi goruyorum :)

Genelde alingan degilimdir ama saglik sebepleriyle kendimi begendigim vucuttan uzagim. Bu yuzden alinabilirdim ben de. Hani keyfi kilo almis olsam takilmazdim belki de, elimden bisey gelmedigi donemde bu beni uzebilirdi.

Bundan bahsediyorum. Tabiki en basta saglik icin kendi oz saygimiz icin kiloya dikkat etmeliyiz ama cesitli sebeplerle insan kilo alir verir. Karsi tarafin bunu ifade edisi uslubu onemli .yoksa demiyoruz ki evlendik begenen begendi alan aldi hobaaa gelsin pastalar borekler 😂

Ben doğumdan onbeş kilo verip çıktım, ana bel kilosunı geri aldım. Emzirme bende aşırı iştah artışı yaptı. Geceleri karnımın gurultusundan uyuyamazdım
Doğumdan nasıl 15 kilo verip çıkıyorsunuz yahu, şaka mı bu?
Ben 4 kilo eksilerek çıktım, o da zaten bebek ve eşinin toplamı idi😂
Burada okuyorum 10 kilo gitti falan, nasıl iş arkadaş bu?
Ben zaten 12 kilo alarak girdim doğuma, hepsi duruyor ya gitmiyor bir de karantinayla üzerine ekledikçe ekledim.

Konuya gelince; arkadaşım sen kendine bak.
Evlenirken 34 bedendiniz de şimdi 50 mi, keza öyle bile olabilir hayat bu.
Yarın başımıza bir kaza gelir, uzvumuzu kaybederiz.
Hastalıkta sağlıkta denilen budur işte.
Şekilcilikten mükemmel fizikler yerine; temizlik, öz bakım ve dış görünüle dikkat olarak algılamak gerekir.

Bir insan kendi bedenini bile başkasının beğenisine göre yönetiyorsa, ne kalıyor elimize?
Kilolu olmaktan siz rahatsızsanız ve sağlık sıkıntınız varsa değiştirin ama kocanızın saçma imalarını lütfen ciddiye almayın.
Sanki biskolata erkeği haspalarım da, günün sonunda elimize kalan beyaz atletli kıllı türk erkeği işte, fazla bile onlara!

'o kilolu kadınlardan hoslanmaz diyet yap' diyen kayınvalıde asdgahahs
Tam bir yagmurlu hava da su vermemelık hadsiz tip.

Duyanda Vucut sampıyonu veya kıvanc tatlıtug sanacak vıtamınsız oglunu.

Yumusak durduğunu dusunuyorum senın, onune gelen kiloyla ılgılı Konustugu ıcın.
Lutfen hadlerini bildir ve sadece kendin saglıgın icin zayıfla bunlar ıcın degıl.

Doğumdan nasıl 15 kilo verip çıkıyorsunuz yahu, şaka mı bu?
Ben 4 kilo eksilerek çıktım, o da zaten bebek ve eşinin toplamı idi😂
Burada okuyorum 10 kilo gitti falan, nasıl iş arkadaş bu?
Ben zaten 12 kilo alarak girdim doğuma, hepsi duruyor ya gitmiyor bir de karantinayla üzerine ekledikçe ekledim.

Konuya gelince; arkadaşım sen kendine bak.
Evlenirken 34 bedendiniz de şimdi 50 mi, keza öyle bile olabilir hayat bu.
Yarın başımıza bir kaza gelir, uzvumuzu kaybederiz.
Hastalıkta sağlıkta denilen budur işte.
Şekilcilikten mükemmel fizikler yerine; temizlik, öz bakım ve dış görünüle dikkat olarak algılamak gerekir.

Bir insan kendi bedenini bile başkasının beğenisine göre yönetiyorsa, ne kalıyor elimize?
Kilolu olmaktan siz rahatsızsanız ve sağlık sıkıntınız varsa değiştirin ama kocanızın saçma imalarını lütfen ciddiye almayın.
Sanki biskolata erkeği haspalarım da, günün sonunda elimize kalan beyaz atletli kıllı türk erkeği işte, fazla bile onlara!
Oğlan sadece 4200dü😄ondan olabilir

B
Merhaba uzun zamandir takip ediyordum forumu yeni uye oldum. 5 aydir evliyim pcos luyum ve esimle tanistiktan sonra biraz kilo aldim ama onceden de zayif degildim yani.1 ay kadar once memlekete gittim yalniz.yeni döndum. Biraz diyet ile birkac kilo verdim dondugumde esim cok zayiflamissin ne guzel olmussun falan dedi tabi. Birkac gun sonra saka yollu guya takilarak "gobek cikmis yine seks sana yaramiyor." Dedi. Bu konuda hassas oldugumu daha once bircok kez belirtmeme ragmen. Ayni zamanda yeme bozuklugum var ara ara nuksediyor ama esime bundan bahsetmedim. Annesi de birkac telefon gorusmesinde bana "o kilolu kadinlardan hoslanmaz diyet yap biraz hamile kalmadan once " gibisinden bir sey soyledi 😖 Trip yapinca da niye trip yaptigimi da anlamiyor ben mi fazla alingan ve hasassim acaba
Ben art niyet görmedim siz takintiliysaniz ondan batiyodur. Eşler birbirine söylemeli bence özellikle kiloyu sağlık açısından da görünüş olarak ta.

Back
X