• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Seks sana yaramiyor !

Bana çok garip gelmedi ya espri yapmış alt tarafı adam. Yani kilo benim bedenim benim kararım denilecek bi şey değil ben de sevmem fazla kilo ve söylerim partnerime. Sağlık sorununuz yoksa kilo vermelisiniz tek başınıza halledemiyosanız diyetisyen yardımı alın.

Benim esimde biraz kilolu ve her firsatta biraz zayiflasin diye soyluyorum hatta bazen sakasina sisko diyorum. Kilolariniz konusunda hassassaniz o zaman diyet yapin spor yapin bi rahatsizliginiz varsa ona uygun sekilde beslenin o zaman kimseden hassas oldugunuz konuda laf isitmezsiniz. Uzgunum ama esin ayip etmis vs diyen arkadaslara katilamicam ben de esimin yanima yakismasini kendine dikkat etmesini isterim acikcasi.

Benim esimde biraz kilolu ve her firsatta biraz zayiflasin diye soyluyorum hatta bazen sakasina sisko diyorum. Kilolariniz konusunda hassassaniz o zaman diyet yapin spor yapin bi rahatsizliginiz varsa ona uygun sekilde beslenin o zaman kimseden hassas oldugunuz konuda laf isitmezsiniz. Uzgunum ama esin ayip etmis vs diyen arkadaslara katilamicam ben de esimin yanima yakismasini kendine dikkat etmesini isterim acikcasi.
Tabiki orasi oyle ama bunu ifade etme bicimi onemli olan bence. Kirici olmamak lazim.

Ben de eşime göbekli erkeklerden hiç hoşlanmadığımı, göbek yapmamasını söylüyorum. Yalan mı söyleyeyim? Eşler Birbirleri için kendilerine dikkat etmeli. Buna ben de dahilim. O sizin eşiniz ise ve özel anları sizinle paylaşıyorsa fikir söyleme hakkı var.

Esiniz hoduk olabilir demekki zayif kadin seviyor ama bunu soyleme sekli yanlis o yuzden sanmiyorum esinin senin triplerinden laflarindan anlayacagini 😪🤨

kendi bilir seks yapma zayıf ol
ben olsam öyle okkalı bir küfür ederdim ki şaşırır kalırdı.
bana da bir iki laf söylenecek oldu iyi paşam senle olmam başkasıyla olurum kendini bu kadar iyi olduğunu mu sanıyorsun şuncacık şeyle beni mutlu bile edemiyorsun dedim olay bitti

bana da bir iki laf söylenecek oldu iyi paşam senle olmam başkasıyla olurum kendini bu kadar iyi olduğunu mu sanıyorsun şuncacık şeyle beni mutlu bile edemiyorsun dedim olay bitti
Anom o ne dedi çok merak ettm 😂

Merhaba uzun zamandir takip ediyordum forumu yeni uye oldum. 5 aydir evliyim pcos luyum ve esimle tanistiktan sonra biraz kilo aldim ama onceden de zayif degildim yani.1 ay kadar once memlekete gittim yalniz.yeni döndum. Biraz diyet ile birkac kilo verdim dondugumde esim cok zayiflamissin ne guzel olmussun falan dedi tabi. Birkac gun sonra saka yollu guya takilarak "gobek cikmis yine seks sana yaramiyor." Dedi. Bu konuda hassas oldugumu daha once bircok kez belirtmeme ragmen. Ayni zamanda yeme bozuklugum var ara ara nuksediyor ama esime bundan bahsetmedim. Annesi de birkac telefon gorusmesinde bana "o kilolu kadinlardan hoslanmaz diyet yap biraz hamile kalmadan once " gibisinden bir sey soyledi 😖 Trip yapinca da niye trip yaptigimi da anlamiyor ben mi fazla alingan ve hasassim acaba
Evlenirkende kilon.varmis begenmiosa evlenmeseymis. Bacim kendin icin kilo ver istiosan istemiosan da o guzel canini skma. Kendi tiplerine bakmadan kadina laf edenlere uyuz oluirm

Merhaba uzun zamandir takip ediyordum forumu yeni uye oldum. 5 aydir evliyim pcos luyum ve esimle tanistiktan sonra biraz kilo aldim ama onceden de zayif degildim yani.1 ay kadar once memlekete gittim yalniz.yeni döndum. Biraz diyet ile birkac kilo verdim dondugumde esim cok zayiflamissin ne guzel olmussun falan dedi tabi. Birkac gun sonra saka yollu guya takilarak "gobek cikmis yine seks sana yaramiyor." Dedi. Bu konuda hassas oldugumu daha once bircok kez belirtmeme ragmen. Ayni zamanda yeme bozuklugum var ara ara nuksediyor ama esime bundan bahsetmedim. Annesi de birkac telefon gorusmesinde bana "o kilolu kadinlardan hoslanmaz diyet yap biraz hamile kalmadan once " gibisinden bir sey soyledi 😖 Trip yapinca da niye trip yaptigimi da anlamiyor ben mi fazla alingan ve hasassim acaba
Öküz herif ne olucak 😏😏

63 kiloyum bir donem spor vs ile 58 lere kadar inmistim.Kendini salma gibi bi durum yok yediklerime cookk dikkat ediyorum baskasi boyle diyet yapsa 40 kiloya dusmustu 😑 erkeklerin bu hadsizligi beni sinir eden. Dunyanin en tipsiz erkegi bile kendisine dunyanin en guzel kadinini layik goruyor ya👊
Bende 61 kiloyum bazen 60 oluyorum bazen 62 eşimle birbirimizle öyle dalga geçeriz ki ay göbeğe bak ay benim gibi gögüslerin çıkmış derim o da hay maşallah roberto carlos gibi bacaklar mübarek der 😀 inan onun söylediği hiç birşeye alınmıyorum bende söylüyorum bu kötü birşey değil canım üzülcek birşey yok hatta eşimle aramızda konuşuyoruz En fazla 55 Olmadan çocuk istemiyorum diye oda kendini iyi hissetmen için ver o zaman der yeme der oha ne yedin be der ama biliyorum ki beni çok beğeniyor ne giysem ağzı açık kalıyor çünkü orantısız vücudum yok o yüzden kilolu durmuyorum eşler böyle şeyleri konuşabilmeli.

Annesinin söylemesi hoş değil ama eşin de şaka yapmış. Biz de birbirimize bundan daha beter şakalar yaparız. Ne var bunda? Bu kadar kırılgan olmayın.

Alınacak birşey yok kimse kilolu eşten hoşlanmaz ayrıca bikaç kilo deyip rakam vermemişsiniz, şüphelendim fazla mı aldınız😀

Alınacak birşey yok kimse kilolu eşten hoşlanmaz ayrıca bikaç kilo deyip rakam vermemişsiniz, şüphelendim fazla mı aldınız😀
Fazla alsam nolur ? İlerde Allah nasip ederse hamile kalirsam daha da fazla kilo alacagim. Esimin tutumu ne olacak acaba kilo alinca onu mu dusunucem bir de. Hamileyken aldatilan kadin orani da az degil zira.

"suncacik sey" dediniz ve hala hayattasiniz.
Aman Allahim olamaz bu söylediginiz sey mahkemede ciddi ceza indirimi demek.
Hakim bey öldürdüm, parcaladim, yaktim, gömdüm ama oda "suncacik sey" diyerek erkeklik onurumu yaraladi.

Back
X