Yıllarca neden şişman mışım şimdi anladım vay be adam asrın buluşunu bulmuş
Doğum kilosunu veremeyen cok insan var sanırım. Genelde emzirmek kilo verdirir diyorlar. Bir de bol su içiliyor ya. Ben 20 gun kadar önce doğum yaptim verdim. Bende kalsın istiyordum kilolarım. Çünkü aşırı zayıf hamile kalmıştım. Siz kaç kilo almıştınız hamilelikteYani eşler birbirinin kilosunu söyleyebilir. Ben nasıl eşim on kilo alsın istemezsem o da istemez. Şu bir gerçek ki doğumda önce salarsan bir daha toplayamıyorsun, ben doğum kilosunu çok aldım diyetle eski halime gelemedim ama kilo verdm. Nasıl verdim gel de sor ama. Şimdili aklım olsa hamilelikte yarınlar yokmuş gibi yemezdim. Vermek zor.
Dikkat etmelisiniz.
Ben doğumdan onbeş kilo verip çıktım, ana bel kilosunı geri aldım. Emzirme bende aşırı iştah artışı yaptı. Geceleri karnımın gurultusundan uyuyamazdımDoğum kilosunu veremeyen cok insan var sanırım. Genelde emzirmek kilo verdirir diyorlar. Bir de bol su içiliyor ya. Ben 20 gun kadar önce doğum yaptim verdim. Bende kalsın istiyordum kilolarım. Çünkü aşırı zayıf hamile kalmıştım. Siz kaç kilo almıştınız hamilelikte
Çocukluğumdan beri seks yapıyor olmam lazım.Seks yapmıyorım diye kilo almıyorum demekki aydınlandım şu an : D
Biri bana açıklayabilir mi kilo ve seks arasındaki bilimsel bağlantıyı : D
Seksten sonra dana gibi acıkıp yiyorlarmış, bir arkadaşım söylemiştiSeks yapmıyorım diye kilo almıyorum demekki aydınlandım şu an : D
Biri bana açıklayabilir mi kilo ve seks arasındaki bilimsel bağlantıyı : D
Pko başa bela... Pko yüzünden göbek ermiyor kolay kilo alımı oluyor. Eşin için değil kendin için kilo vermelisin.
[/QUOT
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?