• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Seks sana yaramiyor !

Seks yapmıyorım diye kilo almıyorum demekki aydınlandım şu an : D

Biri bana açıklayabilir mi kilo ve seks arasındaki bilimsel bağlantıyı : D
acıktıran bir etkinlik diyelim, takım sporları gibi düşün, maç kazandıktan sonra sevinçle hamburgerciye giden voleybol takımı gibi hem aç hem sosyal oluyosun

Ben doğumdan onbeş kilo verip çıktım, ana bel kilosunı geri aldım. Emzirme bende aşırı iştah artışı yaptı. Geceleri karnımın gurultusundan uyuyamazdım

Ikiz hamileligimde toplam 15 kilo aldim ki son ay gelisimleri az diye agzimdan burnumdan yemek ,tatli tikmis halimdi.Simdi noldu.Dogum kilosundan 3 kilo fazlayim🤦‍♀️🤦‍♀️ Istahim benim de tavan yapmisti.Emzirme bitti hala istahim tavan.Ne zaman dur diyecegim bilmiyorum.
Konuya cevaben de benim de esim arada takiliyor 3. Bebek mi bu diye gobegime ama aldiris etmiyorum su anda.😄 Isteyince cok sıkı diyete girip bu kilolari verecegimi biliyorum.Insallah o ilham gelicek🤣

Yaa lütfen zayıflayın ama. Benimde kilo takıntım var ve eşimi çok sevmeme rağmen maalesef kilosu bizim ilişkimize hep balta vuruyor.
Hiç veremiyor mu kiloyu? Dahiliyeye görünmüş müydünüz, belki adamın insülin direnci var, tiroit sorunu var.

Ikiz hamileligimde toplam 15 kilo aldim ki son ay gelisimleri az diye agzimdan burnumdan yemek ,tatli tikmis halimdi.Simdi noldu.Dogum kilosundan 3 kilo fazlayim🤦‍♀️🤦‍♀️ Istahim benim de tavan yapmisti.Emzirme bitti hala istahim tavan.Ne zaman dur diyecegim bilmiyorum.
Konuya cevaben de benim de esim arada takiliyor 3. Bebek mi bu diye gobegime ama aldiris etmiyorum su anda.😄 Isteyince cok sıkı diyete girip bu kilolari verecegimi biliyorum.Insallah o ilham gelicek🤣
Tek bir bebeğe 20 kilo aldım😂😂
Ama ne yedim ne yedim.
Doktorum da kızıyordu, her kontrolde tartıya çıkmak kabusumdu🤣🤣
Ama almamak lazımmış.

Pcos zor bir hastalık gerçekten Allah yardımcınız olsun bir arkadaşımda bu hastalıktan dolayı kilo veremiyor size soğan kürünü tavsiye ederim arkadaşıma iyi geliyordu.
Bu konuda kayınvalideyle eşiniz bir ağız birliği etmiş gibi yoksa kvye ne oluyor ne haddine de size imalı imalı kilo verin diyor

Yaramıyorsa yapmayın 😅
Şaka bir yana eşler birbiriyle böyle konuşabilirler bence. Alınacak bir durum göremedim. Ama kafanıza kiloyu takiyorsanız bir sağlık probleminiz de yoksa zayıflayın.

O kiloları verene kadar sevişme bi zahmet. Madem yaramıyormuş. Süründürürüm ben olsam. Ve de Kayınvalideni ilgilendirecek hiç bişey yok.

Seks ve kilo ne alaka?
Aksine sevişince efor sarf edip kilo veriyorduk diye düşünüyorum.
Biri bana açıklayabilir mi kilo ve seks arasındaki bilimsel bağlantıyı : D
Aslında bir bağlantı var

Sexte orgazm olamayan kadında yeme bozuklukları ortaya çıkıyor.

Bu da kadının değil erkeğin problemi, muhtemelen erkekte bir problem var ki kadın orgazm olup rahatlayamadığı için yemeye yönelip kilo alıyor

Annesi de birkac telefon gorusmesinde bana "o kilolu kadinlardan hoslanmaz diyet yap biraz hamile kalmadan once " gibisinden bir sey soyledi
Tam bir hadsiz...
Madem kilolu sevmiyordu, neden evlenmiş oğlu, silah mı dayamışlar kafasına

Merhaba uzun zamandir takip ediyordum forumu yeni uye oldum. 5 aydir evliyim pcos luyum ve esimle tanistiktan sonra biraz kilo aldim ama onceden de zayif degildim yani.1 ay kadar once memlekete gittim yalniz.yeni döndum. Biraz diyet ile birkac kilo verdim dondugumde esim cok zayiflamissin ne guzel olmussun falan dedi tabi. Birkac gun sonra saka yollu guya takilarak "gobek cikmis yine seks sana yaramiyor." Dedi. Bu konuda hassas oldugumu daha once bircok kez belirtmeme ragmen. Ayni zamanda yeme bozuklugum var ara ara nuksediyor ama esime bundan bahsetmedim. Annesi de birkac telefon gorusmesinde bana "o kilolu kadinlardan hoslanmaz diyet yap biraz hamile kalmadan once " gibisinden bir sey soyledi 😖 Trip yapinca da niye trip yaptigimi da anlamiyor ben mi fazla alingan ve hasassim acaba
Hayır bence hoşlanmadığın birşey varsa sana söylememeli,seni kırmaktan çekinmiyor bile. Sen hala ben mi alınganım diyorsun. Alıngan değil haklısın ve çok iyi niyetlisin canım. Ben kayınvalideme de asla konuşturmam o bizi ilgilendirir derdim bir daha karışabiliyor benim bedenime bakalım ona ne oluyor? Ayrıca eşinde madem öyle senle evlenmiş göbeğine de laf etmesin.

Hiç veremiyor mu kiloyu? Dahiliyeye görünmüş müydünüz, belki adamın insülin direnci var, tiroit sorunu var.
Göründü istediği diyet yaptığı zamanlarda veriyor ama tekrar alıyor çünkü aşırı hareketsiz ve çok tatlı ve ekmek yiyor. Yemeği aynı porsiyon yiyoruz ama o benim üstüme kaç dilim ekmek yer.

Şaka yapmış kendince bence.. sizi kırmak yada kızdırmak için yaptığını düşünmüyorum

Eşler arasında olur öyle takılmalar siz kafaniza takmayın.. kv sözleri hoş değil ayrıca nasıl bir kiloyla ve ne zaman hamile kalmak istediğiniz sadece sizi ilgilendirir.

bikere ettiği cümle tamamen doğruluğu olmayan bi'şey seks kilo verdirir, ve herkese yarar:KK8:

Eklentiler

• c.webp
    c.webp
    10,1 KB · Görüntüleme: 20
Back
X