- 10 Şubat 2011
- 1.880
- 2.252
- 333
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Tovbeler olsun niye sir olsun hanimlar60 kg ile evlenmistim 65 oldum simdi 63 um hedef 58 insallah ama kimse icin degil kendim icin.
Doğumdan nasıl 15 kilo verip çıkıyorsunuz yahu, şaka mı bu?
Ben 4 kilo eksilerek çıktım, o da zaten bebek ve eşinin toplamı idi
Burada okuyorum 10 kilo gitti falan, nasıl iş arkadaş bu?
Ben zaten 12 kilo alarak girdim doğuma, hepsi duruyor ya gitmiyor bir de karantinayla üzerine ekledikçe ekledim.
Etkenlerin kaçası öyle işlemiyor işteSeks ve kilo ne alaka?
Aksine sevişince efor sarf edip kilo veriyorduk diye düşünüyorum.
Yaa lütfen zayıflayın ama. Benimde kilo takıntım var ve eşimi çok sevmeme rağmen maalesef kilosu bizim ilişkimize hep balta vuruyor.Merhaba uzun zamandir takip ediyordum forumu yeni uye oldum. 5 aydir evliyim pcos luyum ve esimle tanistiktan sonra biraz kilo aldim ama onceden de zayif degildim yani.1 ay kadar once memlekete gittim yalniz.yeni döndum. Biraz diyet ile birkac kilo verdim dondugumde esim cok zayiflamissin ne guzel olmussun falan dedi tabi. Birkac gun sonra saka yollu guya takilarak "gobek cikmis yine seks sana yaramiyor." Dedi. Bu konuda hassas oldugumu daha once bircok kez belirtmeme ragmen. Ayni zamanda yeme bozuklugum var ara ara nuksediyor ama esime bundan bahsetmedim. Annesi de birkac telefon gorusmesinde bana "o kilolu kadinlardan hoslanmaz diyet yap biraz hamile kalmadan once " gibisinden bir sey soylediTrip yapinca da niye trip yaptigimi da anlamiyor ben mi fazla alingan ve hasassim acaba
Seks bana yaramıyor sen ihtiyar olduğun için unutmussundur.Annesi de birkac telefon gorusmesinde bana "o kilolu kadinlardan hoslanmaz diyet yap biraz hamile kalmadan once " gibisinden bir sey soyledi![]()
İki doğumumda da normal doğumla 7-8 kg civarı kaybettim. Bebek eşi ve suyu diye baz aldığımızda normali bu rakamlar diye biliyorum. Sizin bebek küçüktü sanırım birde suyunuz çok azaldıysa ondandır 4 kg mın sebebi. Ama 15 kg banada fazla geldi.Doğumdan nasıl 15 kilo verip çıkıyorsunuz yahu, şaka mı bu?
Ben 4 kilo eksilerek çıktım, o da zaten bebek ve eşinin toplamı idi
Burada okuyorum 10 kilo gitti falan, nasıl iş arkadaş bu?
Ben zaten 12 kilo alarak girdim doğuma, hepsi duruyor ya gitmiyor bir de karantinayla üzerine ekledikçe ekledim.
Konuya gelince; arkadaşım sen kendine bak.
Evlenirken 34 bedendiniz de şimdi 50 mi, keza öyle bile olabilir hayat bu.
Yarın başımıza bir kaza gelir, uzvumuzu kaybederiz.
Hastalıkta sağlıkta denilen budur işte.
Şekilcilikten mükemmel fizikler yerine; temizlik, öz bakım ve dış görünüle dikkat olarak algılamak gerekir.
Bir insan kendi bedenini bile başkasının beğenisine göre yönetiyorsa, ne kalıyor elimize?
Kilolu olmaktan siz rahatsızsanız ve sağlık sıkıntınız varsa değiştirin ama kocanızın saçma imalarını lütfen ciddiye almayın.
Sanki biskolata erkeği haspalarım da, günün sonunda elimize kalan beyaz atletli kıllı türk erkeği işte, fazla bile onlara!
Kayınvalidenize kilolu kadınlardan hoşlanmıyorsa benimle evlenmeseydi diyemediniz mi bir daha bu lafı size söyleyemeye cesaret edemezdi.Merhaba uzun zamandir takip ediyordum forumu yeni uye oldum. 5 aydir evliyim pcos luyum ve esimle tanistiktan sonra biraz kilo aldim ama onceden de zayif degildim yani.1 ay kadar once memlekete gittim yalniz.yeni döndum. Biraz diyet ile birkac kilo verdim dondugumde esim cok zayiflamissin ne guzel olmussun falan dedi tabi. Birkac gun sonra saka yollu guya takilarak "gobek cikmis yine seks sana yaramiyor." Dedi. Bu konuda hassas oldugumu daha once bircok kez belirtmeme ragmen. Ayni zamanda yeme bozuklugum var ara ara nuksediyor ama esime bundan bahsetmedim. Annesi de birkac telefon gorusmesinde bana "o kilolu kadinlardan hoslanmaz diyet yap biraz hamile kalmadan once " gibisinden bir sey soylediTrip yapinca da niye trip yaptigimi da anlamiyor ben mi fazla alingan ve hasassim acaba