• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Seks sana yaramiyor !

Tovbeler olsun niye sir olsun hanimlar 😂60 kg ile evlenmistim 65 oldum simdi 63 um hedef 58 insallah ama kimse icin degil kendim icin.

Kilodan ziyade kas/yağ oranı önemli tabi boy da ..

Buraya konu açtıysanız kafanıza takıyorsunuz denektir o halde napıp edip kilo verin

Yok takmıyorsanız da gerçekten takmayın aynen devam edin

Kendınce espırı yapmıs bence erkeklerın genelı laf oyler zayıfsa az kılo al kıloluysa kılo ver. Kusur arıyorlar. Sende espırı yaptı bal 🎃 kabagı de😁😁

Doğumdan nasıl 15 kilo verip çıkıyorsunuz yahu, şaka mı bu?
Ben 4 kilo eksilerek çıktım, o da zaten bebek ve eşinin toplamı idi😂
Burada okuyorum 10 kilo gitti falan, nasıl iş arkadaş bu?
Ben zaten 12 kilo alarak girdim doğuma, hepsi duruyor ya gitmiyor bir de karantinayla üzerine ekledikçe ekledim.

Özellikle hamileyken bunu ben de çok duyardım
Doğum masasında 18 kilo verdim diyenlere denk gelmiştim
Ben acaba ne kadar vereceğim diye düşünüp odama tartı götürmüştüm , tam doğum öncesi ve sonrası tartıldım . Değil kilo gram vermemiştim :( emzirirken veriliyor deniyor , o zaman da vermemiştim .. Yani bunlar genel geçer kurallar değil tamamen kişiye özel olaylarmış :)

Merhaba uzun zamandir takip ediyordum forumu yeni uye oldum. 5 aydir evliyim pcos luyum ve esimle tanistiktan sonra biraz kilo aldim ama onceden de zayif degildim yani.1 ay kadar once memlekete gittim yalniz.yeni döndum. Biraz diyet ile birkac kilo verdim dondugumde esim cok zayiflamissin ne guzel olmussun falan dedi tabi. Birkac gun sonra saka yollu guya takilarak "gobek cikmis yine seks sana yaramiyor." Dedi. Bu konuda hassas oldugumu daha once bircok kez belirtmeme ragmen. Ayni zamanda yeme bozuklugum var ara ara nuksediyor ama esime bundan bahsetmedim. Annesi de birkac telefon gorusmesinde bana "o kilolu kadinlardan hoslanmaz diyet yap biraz hamile kalmadan once " gibisinden bir sey soyledi 😖 Trip yapinca da niye trip yaptigimi da anlamiyor ben mi fazla alingan ve hasassim acaba
Yaa lütfen zayıflayın ama. Benimde kilo takıntım var ve eşimi çok sevmeme rağmen maalesef kilosu bizim ilişkimize hep balta vuruyor.

bildigim birsey var bu Turk erkekleri hakket kilo takintili, sadece erkekler degil kadinlarda oyle. belki erkekler sayesinde bilemem ama..kilolular uzayli gibi davraniyorlar bunu anlamiyorum..herkes ayni kalipta olmak zorunda mi yani? ha sen hassasmissin..kocanin tipi nasil peki? sende ona de..sevmedigim birsey varsa o da insanlara fiziki ozellikleri uzerinden vurmaktir. kimse istemez kilolu olmak bence, ki sagliksiz zaten..ama herkes bir degil.

ayrica cok aktif sex yapmak insani cok aciktiriyor..kalori harciyorsun ama uzerine gomuyorsun yani...yani sexten sonra yemek yiyorsan kilo alabilirsin zaten.

Dun aksam geceye yakin saatler komsumla cay iciyoruz bahcemde eside bisiklete binmek icin cikmis.Ay sen ne kadar zayifsin ben nasi vericem diye 5 saat konustuk.Bende yiyip kilosu sabit olanlardanim dusman basina :) dedim ki diyetisyene git ya da bir yeme duzeni olustur.Tamam dedi cok kararliydi! Esini aradı hadi gel ben cok açım bana yemek getir dedi ben şok onca saat ne konustuk o zaman biz :)

Bazi insanlar hastalik vb sebeplerden alir veremez ama bazilari ise yemek yiyerek alir.Bu ikisi ince cizgi.Bazilarida nankordur bknz ben :) yer ama almaz.ilk kez karantinada aldim 6 kilo o da yerini doldurdu iyi oldu.

Doğumdan nasıl 15 kilo verip çıkıyorsunuz yahu, şaka mı bu?
Ben 4 kilo eksilerek çıktım, o da zaten bebek ve eşinin toplamı idi😂
Burada okuyorum 10 kilo gitti falan, nasıl iş arkadaş bu?
Ben zaten 12 kilo alarak girdim doğuma, hepsi duruyor ya gitmiyor bir de karantinayla üzerine ekledikçe ekledim.

Konuya gelince; arkadaşım sen kendine bak.
Evlenirken 34 bedendiniz de şimdi 50 mi, keza öyle bile olabilir hayat bu.
Yarın başımıza bir kaza gelir, uzvumuzu kaybederiz.
Hastalıkta sağlıkta denilen budur işte.
Şekilcilikten mükemmel fizikler yerine; temizlik, öz bakım ve dış görünüle dikkat olarak algılamak gerekir.

Bir insan kendi bedenini bile başkasının beğenisine göre yönetiyorsa, ne kalıyor elimize?
Kilolu olmaktan siz rahatsızsanız ve sağlık sıkıntınız varsa değiştirin ama kocanızın saçma imalarını lütfen ciddiye almayın.
Sanki biskolata erkeği haspalarım da, günün sonunda elimize kalan beyaz atletli kıllı türk erkeği işte, fazla bile onlara!
İki doğumumda da normal doğumla 7-8 kg civarı kaybettim. Bebek eşi ve suyu diye baz aldığımızda normali bu rakamlar diye biliyorum. Sizin bebek küçüktü sanırım birde suyunuz çok azaldıysa ondandır 4 kg mın sebebi. Ama 15 kg banada fazla geldi.

“Senden ötürü tatlım, G noktamı bulamadın, orgazm olsaydım kalori yakardım“ diyebilirdiniz.

Merhaba uzun zamandir takip ediyordum forumu yeni uye oldum. 5 aydir evliyim pcos luyum ve esimle tanistiktan sonra biraz kilo aldim ama onceden de zayif degildim yani.1 ay kadar once memlekete gittim yalniz.yeni döndum. Biraz diyet ile birkac kilo verdim dondugumde esim cok zayiflamissin ne guzel olmussun falan dedi tabi. Birkac gun sonra saka yollu guya takilarak "gobek cikmis yine seks sana yaramiyor." Dedi. Bu konuda hassas oldugumu daha once bircok kez belirtmeme ragmen. Ayni zamanda yeme bozuklugum var ara ara nuksediyor ama esime bundan bahsetmedim. Annesi de birkac telefon gorusmesinde bana "o kilolu kadinlardan hoslanmaz diyet yap biraz hamile kalmadan once " gibisinden bir sey soyledi 😖 Trip yapinca da niye trip yaptigimi da anlamiyor ben mi fazla alingan ve hasassim acaba
Kayınvalidenize kilolu kadınlardan hoşlanmıyorsa benimle evlenmeseydi diyemediniz mi bir daha bu lafı size söyleyemeye cesaret edemezdi.

inşallah eşinde kilo alsin da sende aynisini söyle. seks sana yaramiyor dersin intikamini al derim

Arkadaşlar pko dan bahsediyor. yeme alma falan yazıyorsunuz öyle bişey değil bu pis süründüren bir hastalık. 42 yaşındayım, 13 yaşımdan beri benimle. Yediğimle kimse doymaz ama kiloluyum.

Konu sahibi iş içinden çıkılmaz hal almadan kadın doğum ve endokrin dr larına gitceksin. İndülin direnci bakılcak belki ilaç başlanacak. Tüylenme yapar, sivilce yapar, saç dökülür ve incelir. Baştan kilo alırsan sonra veremezsin.

Back
X