• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Seks sana yaramiyor !

Doğumdan sonra tam 8 kg verdim kızım 3,650 doğdu. emzirirken 15 kg aldım 3,5 yıl emzirdim 🤦🏻‍♀️ millet emzirirken eski halinden bile zayıf oluyor.
Ahahaha, o da bir şey mi, ben emzirmeyip aldım😂😂😂
Hadi sizin alma bahaneniz var, bana ne oldu da aldım acaba?
Çocuk 2700 doğdu, plasenta falan derken 4 gitti o kadarcık işte.
Ben de az kilo aldım ya, doğumdan çıkınca oh hepsi gider diyordum bu 8 10 kilo giderleri duyunca.
İkinci doğumda akıllılık ettim baktım bende gitmiyor, 7 kilo aldım, onda da 4 kaybedip çıktım doğumdan bana 3 artı kaldı😂

Ahahaha, o da bir şey mi, ben emzirmeyip aldım😂😂😂
Hadi sizin alma bahaneniz var, bana ne oldu da aldım acaba?
Çocuk 2700 doğdu, plasenta falan derken 4 gitti o kadarcık işte.
Ben de az kilo aldım ya, doğumdan çıkınca oh hepsi gider diyordum bu 8 10 kilo giderleri duyunca.
İkinci doğumda akıllılık ettim baktım bende gitmiyor, 7 kilo aldım, onda da 4 kaybedip çıktım doğumdan bana 3 artı kaldı😂
Emzirmeden almak cidden güzel olmuş 😛 Ben çocuk 4 yaşına geldiğinde hamilelik öncesi + 25 kgydum 🤦🏻‍♀️ sonra bir sinir geldi , hepsini verdim 1 yılda 😬 ikinci hamileliği totom yemiyor 🙄

Ben doğumdan onbeş kilo verip çıktım, ana bel kilosunı geri aldım. Emzirme bende aşırı iştah artışı yaptı. Geceleri karnımın gurultusundan uyuyamazdım
Dogumdan nasil 15 kilo verip ciktiniz,ben sok 😯😯
Oglum 3260 dogdu, 260 gr bile vermedm,normal dogumla hemde.
Ama ben yavas yavas verdim, ne catlak ne fazlalik kalmadi da 2 sene de ancak verdim.

Merhaba uzun zamandir takip ediyordum forumu yeni uye oldum. 5 aydir evliyim pcos luyum ve esimle tanistiktan sonra biraz kilo aldim ama onceden de zayif degildim yani.1 ay kadar once memlekete gittim yalniz.yeni döndum. Biraz diyet ile birkac kilo verdim dondugumde esim cok zayiflamissin ne guzel olmussun falan dedi tabi. Birkac gun sonra saka yollu guya takilarak "gobek cikmis yine seks sana yaramiyor." Dedi. Bu konuda hassas oldugumu daha once bircok kez belirtmeme ragmen. Ayni zamanda yeme bozuklugum var ara ara nuksediyor ama esime bundan bahsetmedim. Annesi de birkac telefon gorusmesinde bana "o kilolu kadinlardan hoslanmaz diyet yap biraz hamile kalmadan once " gibisinden bir sey soyledi 😖 Trip yapinca da niye trip yaptigimi da anlamiyor ben mi fazla alingan ve hasassim acaba
Adam sevmiyorsa alma kilo tut ağzını.Annesi bile biliyorsa kiloyu sevmediğini demek ki bu konuda hassas

"suncacik sey" dediniz ve hala hayattasiniz.
Aman Allahim olamaz bu söylediginiz sey mahkemede ciddi ceza indirimi demek.
Hakim bey öldürdüm, parcaladim, yaktim, gömdüm ama oda "suncacik sey" diyerek erkeklik onurumu yaraladi.
Kız misal olarak ben olsam senin yerinde öyle söylerdim demiş herkes ciddiye almış😂

Merhaba uzun zamandir takip ediyordum forumu yeni uye oldum. 5 aydir evliyim pcos luyum ve esimle tanistiktan sonra biraz kilo aldim ama onceden de zayif degildim yani.1 ay kadar once memlekete gittim yalniz.yeni döndum. Biraz diyet ile birkac kilo verdim dondugumde esim cok zayiflamissin ne guzel olmussun falan dedi tabi. Birkac gun sonra saka yollu guya takilarak "gobek cikmis yine seks sana yaramiyor." Dedi. Bu konuda hassas oldugumu daha once bircok kez belirtmeme ragmen. Ayni zamanda yeme bozuklugum var ara ara nuksediyor ama esime bundan bahsetmedim. Annesi de birkac telefon gorusmesinde bana "o kilolu kadinlardan hoslanmaz diyet yap biraz hamile kalmadan once " gibisinden bir sey soyledi 😖 Trip yapinca da niye trip yaptigimi da anlamiyor ben mi fazla alingan ve hasassim acaba
Senle yaramiyor demek ki gibi bisey mi bekliyo anlamadm tovbe tovbe diyip susuyorum 😂😂😂🙊🙊🙊 bende kilo konusundan ne kavgalar ettim ne alinganliklar yaptim karsiliginda ne okuzlukler gordum sonucc bi bakima haklilar kim kilo ister ki esinde ama elimizde olamayabiliyo ve anlayis istiyo insan 🙄

Pko dan kurtulmak için kilo vermeniz lazım. Kv söylediği üslubu yanlış belki ama yerinde bir uyarı olabilir dikkate almakta fayda var. Eşinizin söyleme şeklini ise garip bulmadım. Hatta tatlı bile geldi.

Fazla alsam nolur ? İlerde Allah nasip ederse hamile kalirsam daha da fazla kilo alacagim. Esimin tutumu ne olacak acaba kilo alinca onu mu dusunucem bir de. Hamileyken aldatilan kadin orani da az degil zira.
Canım hamilelikte herkes kilo alıyor o zaman sana kimse bir şey demez.Hamilelik sonrası verirsin.Benim eşim kiloyu problem yapmıyor ama ben yine de hamile kalmadan önce 3-4 kilo verdim ki hamileliğimde dengeleyeyim diye.Şimdi ne güzel hamile oldun arkadan belli bile olmuyor diyor hoşuma gidiyor.Hem ayrıca onu mu düşüncem diyorsun ama bununla ilgili konu açıyorsun.Yani takılıyosun.Hamileyken aldatılan kadın çok mu bilemem ama aldatan da eşi kilo aldı diye değil karaktersizliğinden aldatıyordur

Kilo artık dert olmamalı ya insan kendi için vermeli, sağlık için vermeli, yemiyince veriliyo kimse kusura bakmasın, mide balon gibi ne kadar versen alır vermiceksin, karnıma ağrılar gire gire kıvrana kıvrana aç kaldığımı bilirim midemi küçültmek için sonrası zaten kolay, 52 ile hamile kalmayı hedefledim öyle de oldu 5 kilo verdim gitti şimdi rahatım, hamilelikte gerçekten sıkıntı olabiliyo kilo buna dikkat etmek lazım çocuk da düşünüyosanız, eşten bahsemedim bile çünkü önemli olan senin sağlığın ve aynada gördüğün halin

"suncacik sey" dediniz ve hala hayattasiniz.
Aman Allahim olamaz bu söylediginiz sey mahkemede ciddi ceza indirimi demek.
Hakim bey öldürdüm, parcaladim, yaktim, gömdüm ama oda "suncacik sey" diyerek erkeklik onurumu yaraladi.
ne yani öldürülmem mi gerek hanımcım
bu kadar erkek zihniyetli olmayın erkeğin kendince gururu varsa kadının da onuru gururu namusu vardır. siz hiç merak etmeyin ben adam seçerken beni öldürme kapasitesi olmayan adam seçiyorum. kimse beni kızdırmazsa ben de kimseyi kızdırmam
ha oldu ki öldürdü adamın sırtını sıvazlayıp aferin koçum dersiniz
benimle muhattap olmayın çirkin hedef göstermenizi kendinize saklayın
ben sizin kadar iğrenç düşüncelerinizi görmek bunları okumak istemiyorum
sizin gibi boş bomboş beyinli zihniyeti kapkara bir hanımcık yüzünden banlanmak istemiyorum

Dogumdan nasil 15 kilo verip ciktiniz,ben sok 😯😯
Oglum 3260 dogdu, 260 gr bile vermedm,normal dogumla hemde.
Ama ben yavas yavas verdim, ne catlak ne fazlalik kalmadi da 2 sene de ancak verdim.
Benim baştan sona garip gelişmiş herhalde😬
20 kilo aldım girdim doğuma, 15 kilosu gitti. Sezeryandi üstelik, iki gün sonra tartıldım evde.
Gelgelelim emzirmede geri beş kilo aldım. Oldu mu on kilo. Göbekte tuhaf bir fazlalığım kaldı. Annem sezeryane bağlıyor. İki sene veremedim. Emzirme bitince başladım diyete hala da eski halime dönemedim🥺

Doğumdan sonra tam 8 kg verdim kızım 3,650 doğdu. emzirirken 15 kg aldım 3,5 yıl emzirdim 🤦🏻‍♀️ millet emzirirken eski halinden bile zayıf oluyor.
Zaten emzirme kesinlikle kilo verdirmiyor aldırıyor.
Ben hayatımda hiç karnımın guruldadığını bilmezdim. Geceleri yatardım gurultudan uyuyamaz yemek yerdim😄😄
Canım sürekli şekerli şeyler isterdi.
Asıl emzirmek kilo aldırıyor

Benim baştan sona garip gelişmiş herhalde😬
20 kilo aldım girdim doğuma, 15 kilosu gitti. Sezeryandi üstelik, iki gün sonra tartıldım evde.
Gelgelelim emzirmede geri beş kilo aldım. Oldu mu on kilo. Göbekte tuhaf bir fazlalığım kaldı. Annem sezeryane bağlıyor. İki sene veremedim. Emzirme bitince başladım diyete hala da eski halime dönemedim🥺
Normsl doğum ysptım o tuhaf fazlalık bnde de var. Sanırım deri gevşemesi. Ağırlık antremanı yapın. Çok arastrdım ve basladım yapmaya faydası ı oluyo gbi

Zaten emzirme kesinlikle kilo verdirmiyor aldırıyor.
Ben hayatımda hiç karnımın guruldadığını bilmezdim. Geceleri yatardım gurultudan uyuyamaz yemek yerdim😄😄
Canım sürekli şekerli şeyler isterdi.
Asıl emzirmek kilo aldırıyor
Bazıları çok veriyor ama , arkadaşım var bebek ağustosda bir yaşında olacak. Diyet yapmıyor eminim, deli gibi kg verdi. Eski halinden bile zayıf. Bir gece emzirmeye kalkmıştım kızım daha 40 günlük değildi, trabzon' dan fıstıklı tahin helvası gelmişti. oturdum abartmıyorum 250 gr yedim öyle çatalla bildiğin yemek yer gibi. Temmuz ayı ben bunu yerken. bunu hiç unutmuyorum 😛 güzel günlerdi ama herkes ye ye ye diyordu 😂

Son düzenleme:
Back
X