Seksi olamamak, problemler..

2 çocuk annesi olarak diyebilirim ki;

Bence farklı şeyleri deneyin :)
Tamam tayt tişört iyi de diğer ürünlere de şans vermek lazım. Sonra pek mümkün olamayabiliyor.

Elbette evlilikte her halimizle görünüyoruz o ayrı. Ama hiç denemeden de şu benim tarzım değil dememeli sanki.

Kizlar baya abarttiniz mi benim icimde mi kokona yatiyor anlamadim.Gerci ben yaptimda noldu bosandim:bicak:Bi ara yatakodasina direk yaptiralim mi dans ederim diye teklif sunmustum:deli:Benim hosuma gidiyordu suslenmek kendimi seksi hissediyordum:KK49:

Gercekten direk istediniz mi ya ?:bicak:
siz citayi yukseltmissiniz baya bi, eski esiniz kafasini daglara taslara vursun

Siz yeni ewlisiniz. Ne o tayt tişört şık we rahat elbiseler giyin. Saçların tırnakların bakımlı olmalı. Göğüs dekolten olmalı tayt bile giysen yada omzu açık badiler tercih etmelisin. Bakımsız paspas olman için yıllar war önünde. Çok abartı makyaj yapmak zorunda değilsin ama yüzün cildin temiz pürüzsüz durmalı gözünde bir rümel we likit olmalı. O gelmeden parfümünü sık ellerini kremle. Ew ayakkabısı kullan özel zamanlar. Ona küçük süprizler yap. Erotizm we romantizm yaşıycak zamanlardasınız
Oy Maşallah :))

Kizlar tavsiyeleriniz icin cok tesekkür ederim, ilgilenip vakit ayirip yaziyorsunuz cok sagolun tek tek okuyorum. Esim bakimlidir, isten geldigi gibi direkt dusa girer, temiz kiyafetlerini giyer. Ki bir gun giydigini diger gun evde bile giymez. Benim ayni kiyafeti iki gun giydigim oluyor mesela. Hic ter koktugunu bile duymadim, kendine ve bana saygisi buyuk oldugu icin bende cabalamak istiyorum. Bazen de hazir olamiyorum, kisa kisa tuyleri almak mumkun degil jilet hic kullanmiyorum cünkü. Öyle ufacik tuyler bile beni kötü hissettiriyor, oyle bekliyoruz bir süre. Esim bundan pek memnun degil onu soyleyebilirim. “ne olacak ki, abartiyorsun” diyor. Acik yaziyorum lutfen kusuruma bakmayin. Makyaj benim icin rimelden ibaret. Ama tavsiyelerinize uyacagim, cok tesekkür ederim gercekten.

Bir tek bakışla iş bitseydi erkekler eşşeklere aşık olurdu :D o iş öyle olmuyor. Bakımlı olmak lazım. İyi giyinmek. Bunlarla birlikte öz güwende yerine gelir. Sewgiliside olsa eşide olsa kadın erkeğini her gün farklı karşılamalı. Şaşırtmalı gözünü doyurmalı. Gözünü doyurmadığın zaman erkeğin gözü dışarda olur
Bazı kadınların bakışı bile seksidir. Çok enteresan kalıplarınız var

• Benim esim saten geceliklere dokunamiyor nefret ediyor.binbir hevesle aldigim satenler oylece duruyor.
  • Esim beyaz seviyor birde sadece..tül veya dantel olacak..yada penye.
  • Dogumdan sonra giyemiyorum artik..gece bebege oyle sık uyaniyorum ki..hala vaktiniz varken bolca giyinin..illako uzerinize yakisacak bisey olur

Kizlar tavsiyeleriniz icin cok tesekkür ederim, ilgilenip vakit ayirip yaziyorsunuz cok sagolun tek tek okuyorum. Esim bakimlidir, isten geldigi gibi direkt dusa girer, temiz kiyafetlerini giyer. Ki bir gun giydigini diger gun evde bile giymez. Benim ayni kiyafeti iki gun giydigim oluyor mesela. Hic ter koktugunu bile duymadim, kendine ve bana saygisi buyuk oldugu icin bende cabalamak istiyorum. Bazen de hazir olamiyorum, kisa kisa tuyleri almak mumkun degil jilet hic kullanmiyorum cünkü. Öyle ufacik tuyler bile beni kötü hissettiriyor, oyle bekliyoruz bir süre. Esim bundan pek memnun degil onu soyleyebilirim. “ne olacak ki, abartiyorsun” diyor. Acik yaziyorum lutfen kusuruma bakmayin. Makyaj benim icin rimelden ibaret. Ama tavsiyelerinize uyacagim, cok tesekkür ederim gercekten.

Ya kucuk minik tuyler kafaya takilir mi hic?
Adam hakli ama, oncacik tuy kasta kirpikte de var.

Bir tek bakışla iş bitseydi erkekler eşşeklere aşık olurdu :KK70: o iş öyle olmuyor. Bakımlı olmak lazım. İyi giyinmek. Bunlarla birlikte öz güwende yerine gelir. Sewgiliside olsa eşide olsa kadın erkeğini her gün farklı karşılamalı. Şaşırtmalı gözünü doyurmalı. Gözünü doyurmadığın zaman erkeğin gözü dışarda olur
İnanılmaz seksist konuşuyorsunuz tartışmaya girmek istemiyorum :)

O kadar kısa tüyden bir şey olmaz gerçekten de ama eğer buna takılıyorsanız lazere gitmeyi düşünmez misiniz yaz bittikten sonra? Rahat edersiniz.

cilt icin pek degil ama :) Haftanin 5 günü makyaj yapiyorum evde makyajli dolasamam ruj sürerim en fazla :D

Kadını seksi gösteren çorap we ayakkabıdır. Düz ayakkabılı seksi bir hatun olmak zordur

Evet topuklu giyince durus ve yuruyus bile degisiyor bu dogru. Dediginiz sekilde giyindimde ama topukluyu sahsen abarti buldugum icin evde hic giymedim düsünmedim de :) Gayete seksi hissetim :)

2 çocuk annesi olarak diyebilirim ki;

Bence farklı şeyleri deneyin :)
Tamam tayt tişört iyi de diğer ürünlere de şans vermek lazım. Sonra pek mümkün olamayabiliyor.

Elbette evlilikte her halimizle görünüyoruz o ayrı. Ama hiç denemeden de şu benim tarzım değil dememeli sanki.

1 çocuk annesi 54 yaşında anneanne adayı olarak bende diyeyim ki.
Farklı kıyafetler denesin,minnak donlar şortlar alsın giysin..
Yeri geldimi kalın pijamada giyilir,ama diğerlerinide es geçmesin demi..

Gercekten direk istediniz mi ya ?:bicak:
siz citayi yukseltmissiniz baya bi, eski esiniz kafasini daglara taslara vursun
Evet soyledim o da dedi ki ya yatak odasina biri girerse hemen anlar dedi bende kimseyi sokmayiz dedim ya da tavana ayna yaptiralim dedim.Bir de cok mutsuz bir evliligim vardi nasil bi kafaysa benimkisi heyacan ariyordum:110:Simdi olsa hergun reddederim

Bir tek bakışla iş bitseydi erkekler eşşeklere aşık olurdu :KK70: o iş öyle olmuyor. Bakımlı olmak lazım. İyi giyinmek. Bunlarla birlikte öz güwende yerine gelir. Sewgiliside olsa eşide olsa kadın erkeğini her gün farklı karşılamalı. Şaşırtmalı gözünü doyurmalı. Gözünü doyurmadığın zaman erkeğin gözü dışarda olur
Öyle bir şey yok. Siz evli değilsiniz bence. Çünkü ben hiç gözü dışarı kaysın diye hazırlanmıyorum eşime. Evet temizliğime dikkat ediyorum ama Bihter ziyagil gibi de gezmiyorum :) evlilik gerçek hayat. Doğal oluyorsunuz.

cilt icin pek degil ama :) Haftanin 5 günü makyaj yapiyorum evde makyajli dolasamam ruj sürerim en fazla :KK70:

Evet topuklu giyince durus ve yuruyus bile degisiyor bu dogru. Dediginiz sekilde giyindimde ama topukluyu sahsen abarti buldugum icin evde hic giymedim düsünmedim de :) Gayete seksi hissetim :)

Pür makyaj değil zaten,gözler ve dudaklar yeter bence :olamaz:

Iyi de bunun hastaligi var, moralsiz olunan gun var.
Bence surekli geysa gibi dolasmak adamin etrafinda banu alkan gibi gezmek, onu doyumsuz da yapabilir.

20180410_180516.webp
sexi olacam diye böyle olmayın da :halay:

Öyle bir şey yok. Siz evli değilsiniz bence. Çünkü ben hiç gözü dışarı kaysın diye hazırlanmıyorum eşime. Evet temizliğime dikkat ediyorum ama Bihter ziyagil gibi de gezmiyorum :) evlilik gerçek hayat. Doğal oluyorsunuz.

Aynen her günde bihter gibin olamayız..

Eşin haklı, sinek kaydı olamazsın ki her zaman, normal insani bir durum gayet.

Makyaj önerisi bana garip geliyor. Ben hiç yapmam, bazen sadece tuj ve allık sürerim. Cildim de güzeldir ihtiyaç duymam. Makyajın seksilik veya bakımla ilişkisi yoktur bence. Seven yakıştıran yapar elbette de, bununbir bakım kuralı olarak söylemek saçma.

Oy Maşallah :))
Yeni ewliler ayol herşeyi dolu dolu yaşamalılar. Akşam bir kırmızı şarap açsalar yemeklerini yeseler erkek onure olur. Gözlerini alamaz karısından. Yatağa atmak için can atar yemek bitsede diye. :D bakımlı şık bir kadına kim hayır diyebilir ki ? Biz bile yanımızdan öyleee bayan geçince bakmıyormuyuz yalanmı. Saçları kokusı giyimi bizi etkilemiyor mu ? Way hatuna bak demiyormuyuz. Biz kadın olarak kadından etkileniyorsak erkekler kudurur

Back
X