Oncelikle sunu belirteyim kardesimin uyeliginden yazmak zorunda kaldim, mailime dogrulama kodu gelmedigi icin uye olamadim bi turlu. Insaallah bi sıkıntı olmaz. Ben yeni evliyim cok sukur aramiz gayet iyi. Ama kendimi hic cekici bulmuyorum. Bazı kadınlara bakıyorum bi cekici yanlari var ne bileyim sanki bende hic yok. Esimi hangi kiyafetler etkiler, nasil giyinmeliyim bilemiyorum ya da hangi davranislar.. Tabi ki ozel anlardan bahsediyorum disarida degil. 55 kiloyum ama o gecelikleri, bazi ic giyimleri vs kendime yakistiramiyorum. Bende hic seksi durmuyor. Biraz da utangacim, cansiz manken gibi yatakta olmak en kötü durumlardan biri sanirim. Öylece duruyorum.. Esim bu gidisle benden sogur.. Bende bu durumdan mutlu degilim, ikimiz icinde sorun teskil ediyor. Derdin bu mu diyecekler icin söylüyorum; evlilikte cinsellik gercekten cok büyük bi yer kapliyor, maalesef kafama takiyorum bende. Sizler nasil yapiyorsunuz? Esiniz isten geldigi gibi neler giyiyorsunuz mesela? Ben yeni evli olmamiza ragmen tayt üstüne tişörtle oturuyorum sürekli. Diğer turlu kendimi rahat hissedemiyorum. Geldigi gibi yanagindan öpüp sariliyorum kapida, baska sirnasma gibi durumlar olmuyor. Cilveli olmak isterdim biraz, yada boyle bana baktiginda cok begensin ve cekici bulsun isterdim... Tavsiyelerinize ihtiyacim var...