L
lamelifAmine
paylaştığın yazıylA beni destekliyorsun. Orda da söylemiş, KANDIRILDIK????? diye.
Bu kadar yapılan yanlıştan sonra benim tek dileğim bunların sürüp gitmemesi.
Tek derdim çocuklarımın geleceği. 10 yıl sonra ülkenin İşid , PKK ve Suriyeli yuvası olup can güvenliğimizin olmayacağının sizlerde farkındasınızdır sanırım.Özelliklede bir öğretmen olarak senin Teog sisteminin bu güne kadar yapılan en hatalı sınav sistemi olduğunu da bildiğini düşünüyor
Benim önceliğim dediğim gibi çocuklarımın güvenliği ve geleceği, muhalefeti beğensemde beğenmesemde bu düzenin böyle gitmemesi için oy vereceğim.Siz Kime oy verirsiniz bilemiyorum.
ben değilki kendisi destekliyor ve söylüyor evet yola çıktıkları insanın nasılda kendilerini profesyonelce kandırdıklarını anlatıyor
ki belki absürd gelcek ama senesini iyi hatılıyorum 2008 yılında misyonerler adında bi kitap okdum şu anda dinler arası diyolog tuzağına başladım ve o sene eşime dediğim o malum şahsın adını söyleyerek kesinlikle kokusu çıkacak diye o da gülmüştü hayal kurma diye
neyse pkkya gelince 8 şehit var ve burda yazmam ne kadar inandırıcı gelir bilmiyorum evet ak parti seçmeniyim gönül vereniyim ama canım yanıyor hani kalp gerçkten acırmı acıyor bildiğin o yüzden bu operasyonlar sonuna kadar gitmezse ve bu it sürülerinin soyu kurutulmazsa benim oyum neyi etkiler bilmiyorum oy falan vermem ama hep diyorumya kime veririm onuda bilmem
ve inşallah kimsenin yuvası olmaz korkma
tekrar sana çok komik gelecek ama son kale Türkiye.... burada iç karışıklık çıkarmak isteniyor ...şu an sadece bu forumda kaçımız kışkırmadık ?
eğitim sitemine gelince baştan sona beğenmiyorum yapboza çevrildi sistem oturmadı
sınavla üniversiteye -öğretmenliğe alınmasını mantığım almıyor
3 senedir başörtü sorunu yok daha evvel sadece girmiş olmak için giriyordum sınava
ve ben başörtümü açmamak için 39 a kadar düşen bölümüme hala atanamdım biliyomusun
ve öfkem de nefretimde alev alev
şu anda bölümüm 4 artı 4 yüzünden 80 e fırladı e bendede o puanı alacak kapasite yok yalanmı söylücem
yani coğrafyada vadi nasıl oluşur bilemediğim için kötü öğretmenim ve atanamıyorum
ama matemeatik coğ çözen ama vicdani yönden gelişmemiş çocuklara bir insan değil madde olarak bakan öğretmenler dolu ortalık
yani alış biçimi dahi saçmlık
teoga gelince tabiki bir anne olarak getirsi götürsünü sen daha iyi bilirsin
çünkü o yaşta bi evladım yok nedir nasıl işler bilmiyorum sistem
baştada dedimya eğitim sistemi baştan sona çürük
ama bizim çocukluğumuzda nasılsı ak parti yokken daha kötüydü yanlışmıyım
8 senelik eğitim ne kadar yanlıştısa
4 artı 4 te sağlm bi zemine oturmadığı için başarısız yani bunu ben değil öğretmenler söylüyor
şu an karanlıkta yazıyorum yanlış kurulan ve oturmayan cümlelerr olmuş olabilir
Mevlam görelim neyler neylerse güzel eyler
gönül verdik ALLAH cc rızası için güvendik inandık biz uzun adama
Fatih sultan diyorya
“Sırrıma sakalımın bir telinin vakıf olduğunu bilsem onu yolar atarım.”
ümidimiz onun bu kaostanda çıkacağı yönünde
yani sen savunduğun ideolojiden daha iyisini
bende kendi savunduğum ideolojiden daha iyisini göremiyorum
ama düşüncemiz niyetimiz aynı vatann
inşallah ezan dinmez bayrak inmez
iyi akşamlar parkon