• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

selam acil lutfen

berna_butterfly

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
2 Ekim 2009
17
0
86
İzmir
Selamlar ben Tugba yeni uyeyim.

Benim sorunum var 5 aydir tanidigm birisiyle 2 aydir cikiyorum.. ama cok tartisiyoruz.. benimle syk syk gorusmek istiyor ama ben bunun su anda olanaksiz oldugunu soyluyorum.. cunku babam vefat etti nisan ayinda ve hazirandada 6yillik bi iliskim bitti soluydum bu kisiyle durumu anlattigim halde daha cok gorusmek istiyo ve bende once guvenini kazanmak istiyorum zaman ver dedigim halde sykildigini goruyorum.dun yine tartistik ve bidaha arama hayatini baskasyla devam edebilirsin dedim oda tamam deyip teli kapadi napmam gerek ben sadece denemek icin demistim aslinda seviyorum pismanda oldum ama geri adimda atamam:( gercekten bitirmismidir sizce yani napmam gerek

bende yeni üye oldum 4 aydır evliyim şu kadarını sölüyorum eger seni seviyorsa arar dayanamaz baktın aramıyor sen ara çünkü bende zamanında eşimle öyle durumum olmuştu yeni tanışmıştık benki burnu havada biriydim dayanamayıp aradım birde karşındakine fırsat ver eski ilişkin mazide önüne bak yine sen bilirsin güvendigin biriyse inanıyosan ona bekleme ara sevdigin için vereliniortak

anlamadim senin durumunu bilmiyomu baban vefat etmis (basin sagolsun canim) bunu bile bile niye seni zorluyo su birgercek senin zayif anindan faydalanmak istiyo bence arama seviyosa o seni arar canim

sagolun dostlar sagolsun :(
biliyo herseyi anlattim ona :( ama hala anlamiyorum diyo niye gorusmek istemedigimi anlamiyomus :( zamana ihtiyacim var seni seviyorum ciddiyim dedim o da ciddi oldugunu soyledi seneye evlenmek istedigini anlatti. ama hep sorun cikariyo ama aslinda cikaran o :( bugun sadece denemek icn tamam niye ariyosun beklemek istemiyosan baskasiyla devam edebilirsin hayatina dedim ama sadece denemek icindi ciddi soylememistim :( o da aninda tamm deyip kapatti telefonu:( bendende 6 yas buyuk yani olgun olmasi gerekmiyormu sizce ben nisan 1988 o iste ekim 1982

Son düzenleme:
Bak canım benımde babam vefat ettı hemde anıden ÖldÜ senı anlıyorum sen sevıyorum dedın dıye fırsat ver dedım ama kafan karıŞıksa bekle o arasın amasevdıkten sonra o yada sen ne fark eder yınede sen bılırsın allah yardımcın olsun

sagol cnm aninda tamm deyip telefonu kapatmasi :( durumlari bildigi halde.baya uzdu yani.sevgide gurur olmaz bliyorum ama anlayisla karsilamasi gerekiyodu.o ise anlamamakta gayret ediyo :( 6yillik iliskim oldu sozlenmistim ama beni kuzeniyle aldatti :( bunlari hepsini biliyo aslinda. sanirim beklemek istemiyo yada baskasiyla gorusuyo :( yoksa birakmak istemeyen yinede boyle davranmazki:(

canım anlayışlı olması lazımdı sen anlatmıssın...ama canım oda artk sıkılmış demekki bu durumdan bak bakalım biraz arıcakmı..ona göre davranırsın..

Anladım bız bÖyle akıl verıyoz ama yaŞıyan sensın en ıyısını sen bılırsın bırde Üst Üste ÜzÜntÜler yaŞamıŞsın telefonu kapatması senı baya kırmıŞ bırde belkı sana gurur yapmıŞtır baŞkasıyla gÖrÜŞmesı falan kafanda kurma bence sen Öyle sÖyledın dıye yaptı aklınca sen ıstemessen bende ıstemem ah bu erkekler

arkadaşım boşver
bir kere şunu unutma seninle acını paylaşmayan
bencilcce davranan adamlarla işin olmasın
çünkü sen ona durumunu izah ediyorsun o ille görüşelim diyor
eğer sana gerçekten değer verseydi seni zor durumda bırakmak yerine sana destek olurdu
sana derdi ki uzaktan da olsa bu zor günlerinde ben senin yanındayım bir telefon kadar yakınım derdi

Herkese hersey anlatilmaz :olmaz:
Özelliklede 6 senelik biten bir iliskini anlatman dogru degil erkekler böyle seyleri kolay kolay
yediremiyorlar kendilerine unutamiyorlar ve her seferinde tartismaya konu ediyorlar :umursamaz:

Sen arama sabret bakalim o arayacak mi :olmaz:

sagolun dostlar sagolsun :(
biliyo herseyi anlattim ona :( ama hala anlamiyorum diyo niye gorusmek istemedigimi anlamiyomus :( zamana ihtiyacim var seni seviyorum ciddiyim dedim o da ciddi oldugunu soyledi seneye evlenmek istedigini anlatti. ama hep sorun cikariyo ama aslinda cikaran o :( bugun sadece denemek icn tamam niye ariyosun beklemek istemiyosan baskasiyla devam edebilirsin hayatina dedim ama sadece denemek icindi ciddi soylememistim :( o da aninda tamm deyip kapatti telefonu:( bendende 6 yas buyuk yani olgun olmasi gerekmiyormu sizce ben nisan 1988 o iste ekim 1982

akıl yaşta değil baştadır

Selamlar ben Tugba yeni uyeyim.

Benim sorunum var 5 aydir tanidigm birisiyle 2 aydir cikiyorum.. ama cok tartisiyoruz.. benimle syk syk gorusmek istiyor ama ben bunun su anda olanaksiz oldugunu soyluyorum.. cunku babam vefat etti nisan ayinda ve hazirandada 6yillik bi iliskim bitti soluydum bu kisiyle durumu anlattigim halde daha cok gorusmek istiyo ve bende once guvenini kazanmak istiyorum zaman ver dedigim halde sykildigini goruyorum.dun yine tartistik ve bidaha arama hayatini baskasyla devam edebilirsin dedim oda tamam deyip teli kapadi napmam gerek ben sadece denemek icin demistim aslinda seviyorum pismanda oldum ama geri adimda atamam:( gercekten bitirmismidir sizce yani napmam gerek

6 aylık ilişki bitimi üstüne babanın vefatı tüm bunlardan zaman bulup da ne ara başkası ile görüşmek aklına yattı anlam veremesemde

adam sanal bi ilişki kabul etmiyor belli ki. yanında olmak istiyor.. durum bu

bekle zaman gösterir bitip bitmediğinikafamçokkarıştı

senin şuanki durumunu anlamaya çalışacağına we sana yardım edeceğine yaptığına bak.
bırak böyle adam gelmez olsun bence....
zaten 5 aydır tanıyormuşsun we 2 aydır da birlikteymişsiniz.bsewgi değil seninki canım,başka bir şey...

öncelikle başın sağolsun tatlım :teselli:
valla sen sakın arama diyenlerdenim
sana karşı en anlayışlı olması gereken zamanda sırf kendini düşünüp sıkılıp seni zorluyorsa
salla gitsinn hiç üstüne düşmee :olmaz:
o zaman seni gerçekten seviyorsa
yaptığı hatanın farkına varır kendisi geri döner yerimseniben
ama erkeklere bu konularda fazla yüz verilmemesi gerektiğini düşünüyorum
bu gün çok sık buluşmak ister yarın istediği zamanda buluşmak ister
yarın başka başkaa bişe isterr kafamçokkarıştı
o yüzden her konuda evet demek iyi değil tatlımm
sen ararsan bu sana bi çok şeyi bu şekilde rest çekerek kabul ettireceğini düşünebilir :mymeka:
yinede karar seninn :delphin:

bencilmiş ,destek olacağına bide telefon kapatıyor.Ne sıkboğaz ediyor öyle,sen o her istediği zaman buluşacak değilsin,olgun bir insan olsa seni sıkmadan yanında olurdu,madem seviyor sabrederdi.

böyle bir insan seni asla mutlu edemez:olmaz:
mutlaka seninle hayatı acıları sevgileri paylaşacak birini bulursun
öyle biriyle arkadaşlık etmek herzaman seni rahatlatır ve değerli oldugunu hissedersin
sana özel oldugunu hissettiremeyen biriyle uğraşma kendinide hiç üzme

Back
X