E eclalim Aktif Üye Kayıtlı Üye 10 Temmuz 2012 3 0 86 İstanbul 11 Temmuz 2012 Konu Sahibi Konu Sahibi eclalim #1 ve cinsiyet için çok erken ama kız olursa rüya ,erkek olursa yağız olucak bebişimin ismi. Ayrıca şu anki geçici ismide mercimek:)
ve cinsiyet için çok erken ama kız olursa rüya ,erkek olursa yağız olucak bebişimin ismi. Ayrıca şu anki geçici ismide mercimek:)
yellowdaisyy Guru Kayıtlı Üye 15 Aralık 2008 4.118 18 318 11 Temmuz 2012 Konu Sahibi Konu Sahibi eclalim #2 Benim kızımızda Geçici ismi mercimekti:). Şimdi Asli Defne Tekrar hamileyim bunada Mete Ediz düşünüyorum Ediz den çok emin değilim tabi:) Son düzenleme: 11 Temmuz 2012
Benim kızımızda Geçici ismi mercimekti:). Şimdi Asli Defne Tekrar hamileyim bunada Mete Ediz düşünüyorum Ediz den çok emin değilim tabi:)
oykumruyam Öyküm abla olduuu:) Kayıtlı Üye 7 Kasım 2007 3.016 36 683 Diğer 11 Temmuz 2012 Konu Sahibi Konu Sahibi eclalim #3 bizim de kız olursa rüya,erkek olursa umut :) ama biz iki isim koyacağız çünkü ilk kızmızın da iki ismi var :)
bizim de kız olursa rüya,erkek olursa umut :) ama biz iki isim koyacağız çünkü ilk kızmızın da iki ismi var :)