Selam arkadaşlar

Combativeenemy

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
1 Ocak 2017
2.110
904
73
32
Herkese merhaba şimdi benim bir arkadasım var erken yaşta evlenmiş bir yaşında çocuğu var işsiz iş Yok burası küçük yer kocası alkolik serseri kızın bütün birikimi de yedi bitirdi önerebileceğinz birşey var mı bu arkadaş evden internetten nasıl para kazanabilir

önce kocasını boşasın. internetten anket siteleri var boş zamanlarda az da olsa kazandırıyor. bi de el işi kuvvetli ise instagram satışı felan yapabilir veya nihak şekeri hala yaptırılıyor mu evlerde bilmiyorum ama o da olabilir.

Herkese merhaba şimdi benim bir arkadasım var erken yaşta evlenmiş bir yaşında çocuğu var işsiz iş Yok burası küçük yer kocası alkolik serseri kızın bütün birikimi de yedi bitirdi önerebileceğinz birşey var mı bu arkadaş evden internetten nasıl para kazanabilir
Himm kocasina icki almak icin para biriktirmesi gerek haklisiniz bnce bunu dusuneceginr kocadan kurtulmayi dusunsun madem kocasi bakmio ickici ustune kadinin parasini yiyo bncr arkadasiniz bosansin kazandigi parayi keyfiyle harcasin...int.gerek kalmaz

önce kocasını boşasın. internetten anket siteleri var boş zamanlarda az da olsa kazandırıyor. bi de el işi kuvvetli ise instagram satışı felan yapabilir veya nihak şekeri hala yaptırılıyor mu evlerde bilmiyorum ama o da olabilir.
Anket sitelerinin. Ismini vermek yasak degilse ogrenebilirmiyim bir iki yere kaydoldum ama guvenilirligini bilmedigim icin vazgecmistm

zor. bosanmayi denese? inan bu daha kolay.

Back
X