- 2 Ağustos 2015
- 926
- 709
- 33
- 29
- Konu Sahibi balkonkusu
Bende sınıf arkadaşlarımın bana yaptığı şeylerden dolayı çarşıda falan görünce selam vermiyorum.ama zaten onun dışında da bir muhabbetim yok...bence evinize gelmelerini kabul etmeyin.
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
bilerek vaya bilmeyerek orasını artık bilemm günah almıyayım ama kızlarıyla resmen göz göze geliyoruz hiç oralı bile olmuyolar.. hiç bana göre bir davranış değil...Bilerek selam vermediyse evime almazdim
meraktan derken öyle lüks bi evim yok hatta bir çok eksiğim var başkalarının evine göre sadece onların niyeti o gün gidecek yer bulamamışlar bn gelmişim akıllarına öyle söyledi diğer arkadaş.. hatta onada söyledim hayırdır sen yazmazdın hangi dağda kurt öldüde yazdın dedim...atlatmaya bakın meraktan geliyor olabilirler, iyi gününüzü bilmesinler, evinizdeki güzel şeyleri ortadan kaldırın bazı odaları kilitleyin, nazar çektirtmeyin yuvanıza
anlamadım. ne demek istediğinizi.Selamını kesmemiş demek face'çi olmuş :)
Ozaman hic muhattap olmayin bosverin bahane uydurunbilerek vaya bilmeyerek orasını artık bilemm günah almıyayım ama kızlarıyla resmen göz göze geliyoruz hiç oralı bile olmuyolar.. hiç bana göre bir davranış değil...
gelecek olan diğer arkadaşa söylesem olay büyür gider hiç gereği yok gereksiz bir çıkış olur.kendilerini önemsediğimi sanarlar.o nedenle bakalım şimdilik beklemeye aldım kendimi onlar tekrar söyleyene kadar..
Ozaman hic muhattap olmayin bosverin bahane uydurun
sevmediginiz kisileei evinize almays gerek yok[/
onlar tekrar söyleyene kadar bn davet etmeyeceğim bakalım bi daha söyleyeceklermi ..o zamanda inş yalana gerek kalmaz geçerli bir sebebim olur.
Bi dahakine kızz geçenlerde gördün beni selamsiz geçtin hayırdır ruyanami girdim demerhaba herkese hayırlı pazarlar..
sizlerden fikir almak istediğim bir konu var arkadaşlar..bazı arkadaşlar var mesela sokakta çarşıda pazarda görseler selam bile vermezler ama bana feysten yazı yazıp sana oturmaya gelecez derler siz olsanız kabul edermiydiniz..
ne yalan söyleyeyim benim hiç içimden gelmiyor sen göz göze gel tınlama kendini oyalayacak biyer bulamayınca aklına bn geleyim oturmaya gelecem de..yanında gelecek olan arkadaşta 3 kişi gelecekler bi arkadaşın 2 kızı var diğeride tek gelir hele kızlarını hayatta ısınamadım daha önce evime geldiler çok ii tanıyolar beni yani selam vermemelerinide anlamış değilim. diğer arkadaşta öyle kendiliğinden aramaz hep bn ararım feysten bn yazarım ne bileyim hiç içimden gelmiyo kabul etmek .siz olsanız ne yapardınız.. kararsız kaldım açıkçası.
valla haketmiyoda değil hani . bana faceden yazan arkadaşa güzel giydirdim zaten nasıl olduda yazdın hangi dağda kurt öldü işte benim yerime parkalrına sıcak su dök falan diye sonra bu işte sana gelecez falan dedi...bnde dedim yoksa yazacağın falan yoktu yani diye sitemlerimi sundum anlayana..Bi dahakine kızz geçenlerde gördün beni selamsiz geçtin hayırdır ruyanami girdim de
mümkün mertebe atlatmaya bakın iki yüzlü insanın nazarı da olur... mesajımı aynen tekrar ediyorum almak zorundaysanız bile evinizi daha da eksikli yapın nazar çekmeyin... kötü bir niyetleri de olmayabilir ama tedbir iyidirmeraktan derken öyle lüks bi evim yok hatta bir çok eksiğim var başkalarının evine göre sadece onların niyeti o gün gidecek yer bulamamışlar bn gelmişim akıllarına öyle söyledi diğer arkadaş.. hatta onada söyledim hayırdır sen yazmazdın hangi dağda kurt öldüde yazdın dedim...
Zaten o yazışmanın etkisiyle,sitem ettiğin için gelmek istemiş.Gelmediği için darıldığını düşünmüş.valla haketmiyoda değil hani . bana faceden yazan arkadaşa güzel giydirdim zaten nasıl olduda yazdın hangi dağda kurt öldü işte benim yerime parkalrına sıcak su dök falan diye sonra bu işte sana gelecez falan dedi...bnde dedim yoksa yazacağın falan yoktu yani diye sitemlerimi sundum anlayana..
valla bilemiyom ne niyetle gelmek istediler artık ..ama bn onlar söylemedikçe davet etmeyi düşünmüyorum...Zaten o yazışmanın etkisiyle,sitem ettiğin için gelmek istemiş.Gelmediği için darıldığını düşünmüş.
Herkes herkese cok sevdiginden gitmiyo ki! Yiyip icip kendini agirlatacak dedikodu yapacak vakit gecirecek.cok bu niyetle misafirlige giden insan.yoksa cok sevdiklerinden degil yani.gordugunde bi slm bile vermeyen insani ben asla evime kabul etmem bahane de uydurmam ben sizi musait olunca davet ederim der gecerim.kendini kullandirma sen de .