- 28 Kasım 2010
- 42.401
- 140.821
- 798
- Konu Sahibi Napicagimi Bilmiyorum
Bahane olur iki dugun yaparsinizhahaha napcam gavuru bide onun sünnetiylemi ugrascam

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Bahane olur iki dugun yaparsinizhahaha napcam gavuru bide onun sünnetiylemi ugrascam
Bahane olur iki dugun yaparsiniz![]()
forumun girişine "gelmeyin tünelin ucu tata bir yere çıkıyor" yazıp assak bir fikir verir kanımca
konu sahibi, yarın yokmuşcasına kaç gelmeeğğğğ :/
Aleyküm selam hanfendi
Bobinaj bildiğimiz otomobil tamir sektörünemi ait ??
Yokmu Almanya da hastanede prof doçent olmadı pratisyen hekim ?? :))
Aklıma Cem Karaca'nın Tamirci Çırağı şarkısı geldi..
Bu konuların bizi eziklemek için açıldığına inanmak istiyorum. Mağduru oynayasım var şu anda
Yahu ne Alamanya imiş, sanki altın varaklı saraylarda sabah öğle akşam havyar yeniyor. Allah aşkına yapmayın ya Almanya’da insan yaşıyor, Türkiye’de de.. Nedir bu yaşam standardı mevzusu? Biz de burada ev sahibi olabiliyoruz, bizde de hemşirelik meşru bir meslek.
Asıl soru.. siz bu babinatör mü pötibötür mü onu tanıyor musunuz? Yüz yüze görüştünüz mü? Seviyor musunuz? Güveniyor musunuz? Cevaplar evetse gelin madem. Ülke sizin memleket zaten..
Öff yeter artık ülkeyi b.klayıp durmayın, buna zemin hazırlayıp durmayın yemin ediyorum depresyona giricem az sonra![]()
Yok mu burada akraba falan?ben türkiyeyi seviyorum. Soeun orada degim ama digerki konu korkuttu negativ yorumlar. Ondan bi sorayim dedim.
Yani zor. Simdi o kisi hakkinda birsey bilmiyorum. Sahsen Türkiyeden Almanya da yasayan kisilere gelen evlilik teklifleri samimi bulmuyorum. Sebebi de su: Bana da böyle "teklifler" gelirdi. Ama bir cogu beni ne tanirdi (nasil taniyacaklar ki?!) Veya baska yerden Almanya a gitme niyetleri oldugunu ögrenirdim. Sen tüm meslegini birakip Türkiye e gitsen zorlanirsin bence. O Almanya a gitse durumu biliyorsun. Yani ben sicak bakmiyorum. Zaten aileni birakip gitmeni bastan tavsiye etmem
Mune firtinadan ucmadiysa gelir birazdan
Uctuysa da daha kotu kesin dannn diye basimiza dusecek
Ben degis tokus taraftariyim acep mumkun olur mu? Buradaki evimi arabami her seyimi versem almanyadan biriyle yer degistirsek? Ev araba istemez,sade is versin calisma izni oturma izni yeter banasinirdisi edilmeyecek kadar imkana karsilik
![]()
Tüm gurbetçilere sesleniyorum:
Oyuna gelmeyin!
Türkiye'de yaşayan taliplerinizin hiçbiri evlenip de Türkiye'de kalmak falan istemiyor.
Ayık olun :)
Kulağımızın arkası kaldı valla. İstersen sen de gel.
Birbirinizi en don nezaman gördünüz
Ne sıklıkta görüştünüz
Hahaha aynen. Amaç yurtdışına yanınıza kapağı atmak kızçeler oyuna gelmeyin. Hele internetten falan tanıştıysanız iki kat daha fazla dikkat olur. Erkekler kurt olmuş anasını satayım, maaş bordrosu soracak kıvama gelmişler.
Konuya yorumum yok da sizin yoruma takıldım. Anlayamadım![]()
Hımmm yok olmaz ozamanarkadasca tanisdik 11 sene önce. gecen hafta istanbulda ilk kez bulusduk