Selam güzel hamişlerim.burada 11haftalığız sizce cinsiyet nedir nolur anlayan bayanlar yardım etsin

Şey pardon bebek tam nerede

Bende 11+2 im. Benimde bebis bu kadar olmustur

Yok benim oglum var o donemde cok arastirmistim erkek bebekleri kiz bebeklere gore daha cabuk olusuyor kol bacak el ayak hatta kulak bile sizin bebeginizin uzuvlari henuz netlesmemis o yuzden kiza benzettim
Çoksağolun canım nerden anladınız sizde de mi bebeğiniz böyleydi?

Yok benim oglum var o donemde cok arastirmistim erkek bebekleri kiz bebeklere gore daha cabuk olusuyor kol bacak el ayak hatta kulak bile sizin bebeginizin uzuvlari henuz netlesmemis o yuzden kiza benzettim
getçektenmi Allah yavrunuzu korusun canım ayy bende öyle sanıyorumki bebeğim birazcık büyük gibi haftasına göre

getçektenmi Allah yavrunuzu korusun canım ayy bende öyle sanıyorumki bebeğim birazcık büyük gibi haftasına göre
Buyuk olsa doktor soyler size oyel gelmis olabilir ayrica bazi bebekler 1-2 hafta ilerde yada geride olabiliyor bu cok doğal sağlıkla kavuşun insallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…