• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Selam Hanımlar Ben Necmi

ya beni buraya bağlayan şey koca bir sıfır.sadece bazı şeylerin kadınların gözünden nasıl göründüğüne bakmaya çalışıyorum hepsi bu.

Bu şekilde öğrenemezsin ki bunu.
Ancak bdvyi dışardan takip ederek , açılan konulardaki bakış açılarını ve olaylara verilen tepkileri gözlemleyerek fikir edinebilirsin.

Bu şekilde gelip konu açarsan yerden yere vurulursun.

Pufffff bu kk niye çekiliyor şimdi anladım. Ay ne sıkıcı ne itici bir anlatım. Offf erkek milleti bari burdan uzak durun.

Sen sevdiğin kıza söyle. necmininki diye nick alsın. Biz anlarız. o gelsin sen git.
Hani bi aralar gelip burada bi kıza aşık olduğumdan bahsedip tavsiye istemiştim.Hani siz de benle hunharca dalga geçmiş, duygularımla alay edip, beni hakir görüp, acımasızca banlamıştınız.İşte o Necmi bugün yine geldi.

Tabi arada ciddi tavsiyeleri olan hanımlar da vardı, onların önünde saygıyla eğilip, fötr şapkamı çıkarıyorum.Buyrunuz efenim.En güzel duygular sizinle olsun.

Neyse geçelim konuya.Biraz uzun olacak.Siz de emeğime saygı gösterip okuyacaksınız, eminim.

Modlardan ricam hemen banlamayın, merak eden hanımlar da okusunlar, biraz sohbet edelim.Sonra isterseniz çekin vurun beni, çarmıha gerin, ateşlerde yakın, evime ateşler salın ama önce bir dinleyin beni.Hem ben de çok meraklı değilim epilasyon konularını okuyumaya.

Ayrıca troll de değilim.Kadın nicki alıp, epilasyon konularına "ayy canım çok acıdıı yaa, bıyıklarımı neyle alayım, kocam bana yımrıh attı" gibi yorumlar yapar ve güveninizi kazanarak trollük yapardım ama tekrarlıyorum, ben bir troll değilim.

Evet hanımlar, o gün tasvirini yaptığım meleğin aşkı gün geçti yüreğimde büyüdü, büyüdü.Git gide sığmaz oldu içime.En sonunda attım adımımı.Maçoluk da var tabi serde, tutup kolundan, alıp karşıma dedim ki; "Ya benimsin ya toprağın."

Böyle demedim tabi.Önce tanışmanın yollarını bulup, dikkatini çekmeye çalıştım.Hastalıktan ölürken Elektronik Devreler çalıştım,en yüksek notu aldım.Sonra ödev sorularını yapıp, ortak arkadaşlarımıza saldım.Adımı da yazdım tabi ödev kağıtlarına.Yine bu ortak arkadaşlarımızla sık sık takılıp, onun bulunduğumuz mekana gelmesini bekledim.Ama gelmedi.

Ben de yılmadım tabi.Ay yüzlümü ellere yar edemezdim.Daha yapacak çok şeyimiz vardı.Kırlarda koşacaktık, ağaçlara isimlerimizin baş harfini kazıyacaktım.Ona papatya toplayacak, bir tanesini kulağına iliştirecektim.O piknik sepetini hazırlayacak, ben karpuzu kesecektim.Ona ağaçtan dut toplayacak, gerekirse ağaçtan düşecektim.

Günlerden bir gün tanıdık bir kız arkadaşla otururken gördüm onu.Fırladım yanına.Selam verdim arkadaşa, o da aldı selamımı.Oturdum yanlarına, bu vesileyle tanıştık.

Bir ceylan gibi ürkekti ayyüzlüm, bir o kadar zarif ve asil...

Günler günleri kovaladı, artık birbirimizi her görüşümüzde konuşur olduk.Onu güldürebilmek için günde elli sayfa Uykusuz mu okumadım, yeni fıkralar mı ezberlemedim.Yeri geldi, gözlerimi kısarak ufka bakıp derin konuşmasını da bildim.Ama değerdi.

Şimdi ortak derslerimiz sonrası okul çıkışlarında kampüs girişi-fakülte arasındaki 1654658 kilometreyi birlikte yürüyoruz.Dağın başına binalar yapmışlar, adına da üniversite demişler ya neyse.

Artık sık sık buluşup, oturup konuşuyoruz.Dün sinemaya davet ettim, kabul etti.O da bana karşı boş değil, anlıyorum.Yani anlayacağınız işler iyiye gidiyor hanımlar.Ha bu arada ayyüzlümün tasvirini nasıl yapayım bilmiyorum ama aşağıdaki klipteki kızın gözleri aşka gülenini hayal edin, işte öyle bir şey.Cengiz baba da iyi şarkı yapmış, buyurunuz efenim, dinleyelim.Bir sonraki gelişimde sizden çocuk ismi tavsiyesi alacağım, unutmayın.

Selametle kalın, esen kalın.Beni unutmayın...

Aşık olan adamın kadınlara ait bir kulübe girip ucuz naralar atması...
Bir de 24 yaşında, olgunlaşmıyor bu cins ya hu...

Back
X