• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Selam Hanımlar Ben Necmi

ben aşalamıyorum yazı yaman kıro..sanki ilkokul mezunu gibisin..memleketin neresi..ne kadarda alıngansın..hem ait olmadığın siteye dalıyorsun..hemde alıngansın..böyle laflarıda kaldıracaksın..

çok mu çok gerginsin ilkokullu,kıro gibi sıfatları ortaokula henüz geçmiş kız çocukları kullanıyor

Ben inanıyorum cağnım. :cool: Ama her astrolog a inanmıyorum.
Aslan ile koç arasında kalmıştım , tam da tahmin ettiğim gibi. :KK49:

hep öyle olur zaten.sevdiğin adamın burcu dürüst mert karakterli, sevmediklerinin tu ka ka.

hanımefendi merak ettim acaba kaç yaşındasınız? 24 yaşında çocuğunuz mu var acaba?

34 e giricem..Matematiğe takılmayalım, gençsin işte daha :)
Cidden nedir seni buraya bağlayan? Merak ediyorum..Empati yapıyorum da, bana aşık olan adam buraya gelip gereksiz konular açsa acayip soğurdum.

cevap vermeyeceğim bayan lütfen daha fazla taciz etmeyin.
ooo necmi iyice yerleştin buraya he,konuyu açtın gelen soruları beğenmiyor birde trip yapıyorsun arkadaşa ha:))
yalnız necmi kadınlardan hayatında görüp görebileceğin en büyük ilgiyi gördün bu akşam:)

Cidden nedir seni buraya bağlayan? Merak ediyorum..Empati yapıyorum da, bana aşık olan adam buraya gelip gereksiz konular açsa acayip soğurdum.

ya beni buraya bağlayan şey koca bir sıfır.sadece bazı şeylerin kadınların gözünden nasıl göründüğüne bakmaya çalışıyorum hepsi bu.

Şizofeni mi diye düşündüm ilk başta ama bilemedim ilişkilerde mod olsa ya necmi bey :D

Ahaaa pardon alıntıyı maaaffetiiim :S Necmi beyden alıntı yapcktım :D

ooo necmi iyice yerleştin buraya he,konuyu açtın gelen soruları beğenmiyor birde trip yapıyorsun arkadaşa ha:))
yalnız necmi kadınlardan hayatında görüp görebileceğin en büyük ilgiyi gördün bu akşam:)

kadın ilgisi gibi bi derdim yok, her cins birbirine belli oranda muhaçtır, fazlasını hiç kimse istemez.

Back
X